Bedankt voor je oordeel!

Zitstadiscounter

te Ursem Geef jouw oordeel over Zitstadiscounter
1.0
Adjaikumar
do 09 jun 2022

Zeer slechte ervaring.

Onlangs diverse keren per mail en telefonisch aangegeven beschadiging bureaublad wordt ons verwezen naar artikel 8 van de Algemene Voorwaarden.

Schades bevinden zich aan verschillende zijden van het bureaublad.

Kwaliteit

Levering

5.0
Damian
vr 25 feb 2022

Erg tevreden, makkelijk in elkaar zetten en snelle levering.

Super mooi bureau en ook voor een mooie prijs.
collega,s zijn er ook erg tevreden mee!
Het in elkaar zetten is ook erg makkelijk en er komt ook een goede beschrijving bij.

echt een aanrader!

Kwaliteit

Levering

5.0
Thea
ma 21 feb 2022

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Na een tijd aan de keukentafel gewerkt te hebben eindelijk een echte thuiswerkplek aangeschaft. Superblij mee! En het werkt fantastisch. Mariette van zitstadiscounter een paar keer gebeld en goed advies gekregen.

Kwaliteit

Levering

5.0
peter
vr 18 feb 2022

snel geleverd en goed verpakt

makkelijk om het zelf in elkaar te zetten het bureau

Kwaliteit

Levering

5.0
Ingrid
do 09 dec 2021

Prachtig bureau en heerlijke stoel, wat is dit fijn werken!

Een tijdje terug heb ik het bureau Rotterdam gekocht samen met een Löffler bureaustoel én een balanskruk Ergo, beide met leren bekleding. Ik ben er heel tevreden over. Het bureau en de kruk nodigen uit om het zitten af te wisselen met staan. Dat dynamische werken is uitstekend voor mijn rug. Fijne, persoonlijke service van de mensen van Zit-sta discounter. Kortom aanrader!

Kwaliteit

Levering

5.0
M
vr 26 nov 2021
Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden met dit model.

Enkele maanden geleden aangeschaft wegens rugklachten door het thuiswerken. Dit model heeft een leuk prijsje. De stevigheid is wel iets minder dan de ‘duurdere bureaus’ die op kantoor staan, maar dat is logisch voor deze prijs, en bovendien is hij stevig genoeg. Al met al een aanrader!

Kwaliteit

Levering

5.0
Breddels
ma 15 nov 2021
Geverifieerde beoordeling

Zit duo bureaus

Wij hebben meerdere zit sta duo bureaus aangeschaft met een memory display. De bureaus zijn zeer prettig om aan te werken. De memory display is ook erg handig. Het is prettig dat elke werknemer zelf kan bepalen welke werkhouding hij/zij fijn vindt.

Kwaliteit

Levering

5.0
Marion
do 11 nov 2021
Geverifieerde beoordeling

Mooi en solide bureau!

Wij hebben model Utrecht, met blad Gladstone eik en blank staal onderstel, aangeschaft. Mooi en solide bureau! De service en het contact met Mariette en Ronald zijn top.

Kwaliteit

Levering

5.0
Danielle
di 02 nov 2021
Geverifieerde beoordeling

Deskundig advies

Een zit-sta bureau Zeeland aangeschaft, erg mooi bureau en helemaal naar wens. De service is prima, deskundige advies en fijn contact.
Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!

Met vriendelijke groet,

mw. D. (Danielle) Kraakman-Maas
Facilitair- & HR medewerker

Actus Notarissen
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Kwaliteit

Levering

5.0
Nick
do 30 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Rugklachten

Werk al sinds jaar en dag op een normale bureaustoel maar na klachten toch contact opgenomen met Ronald van Zitstadiscounter. Nu een 1,5 maand in gebruik maar de klachten nemen duidelijk af. Dank voor het advies!

Kwaliteit

Levering

5.0
Kees
do 30 sep 2021

Blij met nieuwe bureau's

Ons complete kantoor voorzien van bureau's van zitdiscounter. Goed advies en de juiste combinatie, pushen ook niet voor verkoop maar aandacht voor wat je wilt. Ik ben tevreden.

Kwaliteit

Levering

5.0
John
do 30 sep 2021

Prima bureau!

Erg degelijke service voor een webwinkel, niks op aan te merken. Bureau is ook precies wat ik er van had verwacht. gr John

Kwaliteit

Levering

5.0
Peter
wo 25 aug 2021
Geverifieerde beoordeling

Mooie bureau's

5 maanden terug een Zitsta bureau gekocht en zeker nog tevreden. Levering was snel en heel netjes verpakt. Handig een PDF met zithoudingen er bij gekregen, erg professioneeel!

Kwaliteit

Levering

Zitstadiscounter is vanaf di 17 aug 2021 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Zitstadiscounter
5/5
13 oordelen
Beoordelingen
5
12
4
0
3
0
2
0
1
1
Over Zitstadiscounter

Onze kracht is dat we de verschillende facetten van onze bedrijven kunnen samenvoegen. De fysieke inrichting en de begeleiding naar het juiste gebruik ervan.

Doordat Zitstadiscounter.nl leverancier onafhankelijk is, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Dus zoekt u een bureau, zit sta bureau, bureaustoel of ergonomische bureaustoel, ergonomie voor op de werkplek, oplossingen voor akoestiek, flex of thuiswerk plek?

Met ons huismerk Collectie Factor Holland bieden wij u een sterk merk voor een zeer vriendelijke prijs. Verder werken wij o.a. met de merken Voortman, Markant, Loffler, Bakker Elkhuizen, Bisley en Fellowes.

"Ons uitgangspunt is; zorgen voor vitale en goed inzetbare medewerkers. Deze zijn gelukkiger, hebben bewezen minder stress en lichaamlijke klachten, en zijn daardoor productiever."

Hierdoor wordt investeren in duurzame inzetbaarheid zeer lonend. Voor bedrijven én voor de medewerkers.
Die twee samen maken dat uw investering in dynamische werkplekken u mogelijk het hoogste rendement ooit gaat opleveren.

https://zitstadiscounter.nl