Bedankt voor je oordeel!

Parasolvoet

te Schagen Geef jouw oordeel over Parasolvoet
5.0
Willem
vr 27 aug 2021

Zeldzaam goede aftersales!

Ik heb nog weinig bedrijven meegemaakt die zo service en oplossingsgericht de aftersales service vormgeven. Er was een klein issue hetgeen ik per mail had aangegeven. Binnen 24 uur kreeg ik een goed en eerlijk voorstel om dit op te lossen. De uitvoering werd ook snel en soepel opgepakt, waardoor nu alles weer OK is. Ik kan Parasolvoet.nl dan ook van harte aanbevelen. Dank!

Kwaliteit product

Service

Levertijd

Reactie Parasolvoet
Beste Willem. Daar doen we t voor. Bedankt voor je positieve review.
5.0
Kees
ma 26 jul 2021
Geverifieerde beoordeling

Alles klopt.

Tegels voor parasolvoet besteld. Prima prijs, super levertijd. Netjes achter aan het poortje geleverd en neergezet. Kortom, van bestellen tot leveren prima service.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Marieke
do 22 jul 2021
Geverifieerde beoordeling

Superservice!

Er was wat gedoe met de parasolvoet en dit is echt boven verwachting aardig, snel en netjes opgelost. Chapeau!

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Peter
za 03 jul 2021

Heel vriendelijk en prima service

Ik heb bij Parasolvoet een zweefparasol en tegels gekocht. Heel vriendelijk geholpen en prima volgens afspraak geleverd. Gewoon een hele goede service.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Leo
ma 28 jun 2021
Geverifieerde beoordeling

snelle correcte afwerking van order

direct na bestelling bevestiging en volgende dag geleverd
TOP

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Ap
ma 07 jun 2021
Geverifieerde beoordeling

Snel en goed

Snelle levering en keurig bezorgd en extra service. Fijn op de afgesproken plaats gezet.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Jolien
vr 04 jun 2021
Geverifieerde beoordeling

Product voldoet aan verwachtingen

Snelle service
Product voldoet aan verwachtingen
Vriendelijke chauffeur
Reageren snel op mails

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Ingrid
ma 10 mei 2021
Geverifieerde beoordeling

Super

Dik tevreden

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Paul
ma 03 mei 2021
Geverifieerde beoordeling

parasolvoettegels

snelle levering volgens afspraak.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Hans
ma 26 apr 2021
Geverifieerde beoordeling

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd en achterom neergezet en dat voor die prijs.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Cato
do 08 apr 2021
Geverifieerde beoordeling

Alles klopt, snelle levering , prijs kwaliteit en communicatie

Na bestelling na 1 dag geleverd. Er wordt ook een telefoontje gedaan op welk tijdstip geleverd wordt. Goede kwaliteit.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Karin
vr 26 mrt 2021

Super

Super snelle service! Gisteren rond de middag 4 tegels voor mijn parasolvoet besteld en vanmorgen als voor 6.30 uur zijn ze netjes afgeleverd.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Tineke Oorschot
za 15 aug 2020
Geverifieerde beoordeling

Top!!

S'avonds laat besteld, volgende dag voor de middag bezorgd! TOP!

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Engi
di 11 aug 2020

Prima Service

Prima service. Uiteindelijk werd ik netjes gebeld dat mijn product eerder werd geleverd. Er werd netjes rekening gehouden met mijn situatie. Vorige revieuw is dan ook totaal niet aan de orde. Was mijn fout, omdat ik een emailadres met een typfout had doorgegeven. Kortom: deze website als favo opgeslagen. Bedankt voor alles. Ik was zeer content over hun!

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Samantha
ma 10 aug 2020

Goed product en snelle levering

Even per mail navraag gedaan over de levertijd en dat zou de volgende dag al kunnen. Vervolgens netjes per mail nog de tijd van bezorging doorgekregen. Kortom snelle levering en goede service!

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Winston
do 06 aug 2020
Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Goed product en snelle levering. Dinsdag besteld, woensdag in huis.

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Ruud
do 09 jul 2020
Geverifieerde beoordeling

Prima geregeld.

Alles volgens afspraak. Aflevering uitstekend!

Kwaliteit product

Service

Levertijd

5.0
Vincent
di 23 jun 2020

Zeer tevreden

Top materiaal en relatief snelle levering. Na telefonisch overleg gegaan voor de huismerk tegels voor de parasol, zeker geen spijt van zeer goed geprijst!

Parasolvoet is vanaf wo 17 jun 2020 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Parasolvoet
5/5
18 oordelen
Beoordelingen
5
18
4
0
3
0
2
0
1
0
Over Parasolvoet

Parasolvoet.nl verkoopt parasols, parasolvoeten en alle bijhorende accessoires. Daarnaast staan we klaar om jou te helpen en te adviseren wanneer jij dat wilt.

Kom je niet uit het bestelproces, heb je een vraag over de status van je bestelling, wil je productinformatie of heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw parasol?

Wij staan voor je klaar!

Zou u toch liever onze producten in het echt zien en voelen. Dat kan!

https://parasolvoet.nl