Bedankt voor je oordeel!

Laminaat Sjoppie

te Opmeer Geef jouw oordeel over Laminaat Sjoppie
5.0
Bern
vr 02 feb 2024

Zeer content

Kees heeft weer een prachtige vloer bij ons neergelegd. Werkt netjes, we zijn zeer content met het resultaat!

Materiaal

Service

5.0
Jeroen
zo 22 okt 2023

Een vakman met top service

Eerst goed advies en tips in de winkel gekregen over een mooie en kwalitatieve laminaatvloer en plinten . Door Kees de vloer laten leggen en wat zijn we blij met deze keuze geweest ! Kees denkt tijdens het leggen super mee met onze wensen en komt zijn afspraken na. Een echte vakman die tot en met de plinten mee blijft denken en alles zeer netjes en vakkundig afrond. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Een echte aanrader, want voor Kees is niets te gek.

Materiaal

Service

5.0
Fam. van Helden
za 30 sep 2023

Vakman.

Mijnheer Houter heeft (alweer) acht jaar geleden door ons hele huis laminaat gelegd. Tot de dag van vandaag ????.
Ook als je bv. een meter plint nodig hebt of onderhoud middelen Kees staat nog steeds voor ons klaar.

Materiaal

Service

5.0
Kim
za 26 aug 2023

Fantastisch

Geweldig geholpen door kees.
Hij had snel tijd voor me met een prachtig resultaat .

Kees bedankt.

Materiaal

Service

5.0
Marlies
wo 02 aug 2023

Vakman

Wij hebben een prachtige pvc vloer gekocht bij Kees en Ageeth, ze nemen de tijd voor advies te geven. Geen probleem om stalen mee naar huis te nemen om te kijken of het past bij je meubels. Zeer vakkundig gelegd en voordelig geprijsd. Een aanrader om bij laminaat Sjoppie je vloer te kopen.

Materiaal

Service

5.0
José
di 13 jun 2023

Vakmanschap en goede service !

"Sjoppie de PVC specialist" (Kees) maakt zijn naam dubbel en dwars waar! Schitterende strakke vloer neergelegd.

Materiaal

Service

5.0
Paula en Kevin
wo 12 apr 2023

Super service!

Kees is een echte vakman, hij neemt de tijd om eerst te helpen met een advies in de winkel en je mag een staal mee om thuis te kijken hoe het dan is.
Verder ligt onze pvc vloer er érg strak in, met daarbij een mooie plint. Erg fijne service en Kees levert het netjes op. Zeker een aanrader!

Materiaal

Service

5.0
Coo en Corrie
za 27 aug 2022

Het is echt een plaatje

Wat een vakman die Kees, weet overal een oplossing voor en is gek op uitdagingen

Materiaal

Service

5.0
Familie De Greeuw
za 27 aug 2022

Erg blij

De laminaatvloer in de kamer is heel goed gelegd en we zijn er erg blij mee. Het hoogteverschil met de tegelvloer is goed opgelost met dubbele ondervloer. Hartelijk dank.

Materiaal

Service

5.0
Fam Vlaar
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Prachtige vloer (PVC) en heel goed gelegd!

Prachtige vloer (PVC) en heel goed gelegd! Kees is een echte vakman en nog aardig ook.
Hij denkt mee,is betrouwbaar, vervult speciale wensen en werkt goed samen met (in ons geval) het vloerverwarmings bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden.

Materiaal

Service

5.0
Fam Snook
za 24 apr 2021
Geverifieerde beoordeling

Wij zijn erg blij met onze nieuwe PVC vloer die gelegd is door Kees.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe PVC vloer die gelegd is door Kees.
Mooie afwerking! Echt een top resultaat. Dank je Kees!

Materiaal

Service

5.0
Leon Pronk
ma 21 dec 2020
Geverifieerde beoordeling

Aangezien wij wat hoogte verschillen hadden in onze vloer werden we bij veel winkels afgewimpeld, totdat we bij Laminaatsjoppie kwamen

Aangezien wij wat hoogte verschillen hadden in onze vloer werden we bij veel winkels afgewimpeld, totdat we bij Laminaatsjoppie kwamen. Kees kwam langs om het even te bekijken en zei dat het geen probleem was. Naar de winkel gegaan en mooie vloer uitgekozen met goed advies. Het leggen van de vloer ging behoorlijk vlot en Kees is echt een vakman! Kwam zelfs in de avonduren nog even om wat dingen af te maken zodat wij konden genieten van onze nieuwe vloer. Hij ligt er erg strak in! Wij zijn heeel erg blij met het vakmanschap van Kees. Ik raad laminaatsjoppie bij iedereen aan! Bedankt Kees!

Materiaal

Service

5.0
Willem en Wilma Balder
wo 18 nov 2020
Geverifieerde beoordeling

Op advies van familie hebben wij Kees ingeschakeld

Op advies van familie hebben wij Kees ingeschakeld voor een laminaatvloer. Wij zijn door hem van begin tot het einde perfect geholpen en zijn super tevreden met het resultaat. Kees is een 100% vakman.

Materiaal

Service

5.0
Arno en Annemiek
wo 18 nov 2020
Geverifieerde beoordeling

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe pvc vloer

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe pvc vloer. Kees is een echte vakman en de vloer ziet er prachtig uit. Ook blij met de adviezen die hij gegeven heeft wat betreft vloerverwarming

Materiaal

Service

5.0
Chris en Joke
ma 26 okt 2020
Geverifieerde beoordeling

wij zijn heel erg blij met de laminaatvloer, die heel mooi is gelegd door kees

wij zijn heel erg blij met de laminaatvloer, die heel mooi is gelegd door kees. nergens plakplinten, maar de vloer keurig onder de plinten gelegd. Kees nam alle tijd, de vloer is echt supermooi gelegd. kees heeft ook 2 deuren ingekort. wij kunnen het laminaatsjoppie echt aanbevelen. Prijs en kwaliteit verhouding is ook prima. kortom een aanrader

Materiaal

Service

5.0
Durk Dooper
wo 05 aug 2020
Geverifieerde beoordeling

Een aanrader

we zijn erg blij met de "brede planken " witte laminaatvloer op drie slaapkamers en overloop. erg vakkundig gelegd en heel mooi afgewerkt. Een aanrader

Materiaal

Service

5.0
Elize van der lee
zo 24 mei 2020
Geverifieerde beoordeling

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Goeie adviezen. Keurig afgewerkt.Enorm blij mee.

Materiaal

Service

5.0
Ron Moerland
za 28 mrt 2020
Geverifieerde beoordeling

Goede vakman met liefde voor zijn werk

Goede vakman met liefde voor zijn werk. dit is terug te zien in het eind resultaat

Materiaal

Service

5.0
Piet en Anneke Oud
wo 14 aug 2019
Geverifieerde beoordeling

In juni een pvc vloer laten leggen door Kees

In juni een pvc vloer laten leggen door Kees,prima geholpen en dik tevreden met de nieuwe vloer.Resultaat met de vloerverwarming optimaal.Vakwerk.

Materiaal

Service

5.0
Jannette Kolk
ma 25 feb 2019
Geverifieerde beoordeling

Kees, we genieten erg van ons huis

Het is al weer een tijdje geleden dat Kees bij ons de pvc- en vinylvloeren heeft gelegd, maar we zijn er super blij mee. Geen vraag was teveel en Kees werkt hard en heel precies. Ook bij de aansturing om onze houten vloer te laten schuren en opnieuw te lakken was hij de degene die alles in goede banen leidde. Heel erg bedankt, Kees, we genieten erg van ons huis

Materiaal

Service

5.0
Sip Eizinga
vr 04 mei 2018
Geverifieerde beoordeling

In de winter op aanraden van mijn zoon

In de winter op aanraden van mijn zoon,
die ook een vloer heeft laten leggen door Kees naar Opmeer,
een hele mooie winkel, met een heel groot Assortiment aan vloeren. Daar een nmooie laminaatvloer uitgezocht en hij heeft die nu gelegd bij ons nou perfect Kees is echt een ondernemer van de koude grond, waar de klant zich koning voelt en een enorme pietje precies de vloer perfect afwerkt met plinten en zonder morren ook nog een deur inkort.
Kees we zijn heel erg tevreden en genoten van je gesprekken.
Bedankt

Materiaal

Service

5.0
Jona Zuiver
wo 20 dec 2017
Geverifieerde beoordeling

Wij zijn erg tevreden!

Kees heeft bij ons een prachtige klik PVC met ondervloer gelegd.
Zeer strak, keurig afgewerkt, en vlot en entousiast gedaan.
Wij zijn erg tevreden!

Materiaal

Service

5.0
Nel Vlaar
di 14 nov 2017
Geverifieerde beoordeling

Goede Service en kwaliteits/prijsverhoudig

Goede Service en kwaliteits/prijsverhoudig
Zeer Tevreden over Laminaatsjoppie

Materiaal

Service

5.0
Petra Poecke
vr 06 okt 2017
Geverifieerde beoordeling

ECHT TOP.

Wij zijn super blij met onze nieuwe pvc vloer,
uitstekend en dekundig en netjes gelegd door Kees
van Laminaatsjoppie. Niets is teveel en Kees heeft goede
adviezen en helpt je extra als dat nodig is.
Voor onze volgende klussen gaan wij zeker weer naar laminaatsjoppie
ECHT TOP.

Materiaal

Service

5.0
Adrie en Addy Oud
wo 04 okt 2017
Geverifieerde beoordeling

Wij zijn super blij met onze Pvc Click vloer,

Wij zijn super blij met onze Pvc Click vloer,
goed gelegd door Kees.
Dank je wel.

Materiaal

Service

5.0
Gertjan Klomp
di 18 apr 2017
Geverifieerde beoordeling

Een prachtig resultaat en complimenten voor het werk.

Een afgeleefde lametvloer in een nieuw huis kan natuurlijk niet.
Kees z'n oordeel er over laten geven en na een schuurbeurt en in de olie is de vloer weer als nieuw om er weer jaren met plezier op te leven. Een prachtig resultaat en complimenten voor het werk.

Materiaal

Service

5.0
Fam. Mantel
do 16 mrt 2017
Geverifieerde beoordeling

Goed geholpen in de winkel,

Goed geholpen in de winkel,
en prima gelegd de Pvc Vloer vakwerk.

Materiaal

Service

5.0
Kaylee Koenis
wo 01 mrt 2017
Geverifieerde beoordeling

Echt een aanrader!

Heel blij met me PVC vloer, super mooi gelegd
en super goede service.
Echt een aanrader!

Materiaal

Service

5.0
Robbin Pieterse
di 17 jan 2017
Geverifieerde beoordeling

Kees is erg precies en verstaat zijn vak.

Kees is erg precies en verstaat zijn vak.
Onze laminaatvloer ligt er strak in en wij zijn erg tevreden!

Materiaal

Service

5.0
Jannie Driftenaar de Vreeze
di 11 okt 2016
Geverifieerde beoordeling

je kan echt bouwen op kees

Super hij doet het goed goeie afspraken kan niet beter
ben zeer tevreden met zijn laminaatvloer
je kan echt bouwen op kees

Materiaal

Service

5.0
Robert Klepper
zo 24 jul 2016
Geverifieerde beoordeling

Super blij met afwerking en eindresultaat.

Goede service! Kees is iemand die echt met je meedenkt
we komen er als familie al jaren en zullen dit ook zeker blijven doen.
Nu gekozen voor het laten leggen van een eikenhouten vloer.
Super blij met afwerking en eindresultaat.

Materiaal

Service

5.0
Ella en Sjaak Mol
wo 04 mei 2016
Geverifieerde beoordeling

Laminaat Sjoppie is zeker aan te bevelen

De laminaat vloer ziet er top uit, op de eerste verdieping moest in delen, maar super geregeld. zelfs het eerdere vloertje is om gelegd om het zonder drempels aan te sluiten. Is bij Kees een oplossing voor. Dus Laminaat Sjoppie is zeker aan te bevelen

Materiaal

Service

5.0
T van der Pijl
di 22 mrt 2016
Geverifieerde beoordeling

Je mag trots zijn op zulk vakmanschap

Geweldig zoals de trap met Laminaat overzettrede is bekleed,
Helemaal top écht vakwerk! het ligt er zo mooi in dat het een lust is voor het oog, je mag trots zijn op zulk vakmanschap!

Materiaal

Service

5.0
Ilonka Kolk
zo 06 mrt 2016
Geverifieerde beoordeling

Echt een schitterende traprenovatie!

Echt een schitterende traprenovatie!

Materiaal

Service

5.0
Fam.Hibma
vr 12 feb 2016
Geverifieerde beoordeling

Laminaatsjoppie is aan iedereen aan te raden!

Laminaat Sjoppie
Heeft al het laminaat voor ons huis geleverd. Ook heeft hij de trap bekleed met PVC. Het resultaat is erg mooi en de service is goed! Oftewel; Laminaatsjoppie is aan iedereen aan te raden!

Materiaal

Service

5.0
Maurice Ubags
do 02 jul 2015
Geverifieerde beoordeling

We kunnen iedereen Kees met een gerust hart aanbevelen!

Kees straalt een en al uit dat-ie een vakman is. Werkt zeer precies - en netjes - en dat is fijn om te zien. We kijken nu met plezier jaren naar het resultaat. Het is precies zo geworden als we wilden. Gaat voor de beste oplossing en niet voor de snelste. We kunnen iedereen Kees met een gerust hart aanbevelen!

Materiaal

Service

5.0
Laan
ma 15 jun 2015
Geverifieerde beoordeling

Snelle service vakkundig gelegd,

Snelle service vakkundig gelegd, heel klant vriendelijk Ik ben ontzettend tevreden over en erg blij mee

Materiaal

Service

5.0
van Diepen
za 30 mei 2015
Geverifieerde beoordeling

Top advies, goeie service, snelle levering

Top advies, goeie service, snelle levering
zou laminaaat sjoppie zeker aanbevelen

Materiaal

Service

5.0
Ensing
do 23 apr 2015
Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en super leuk geholpen.

Wit meister laminaat besteld helemaal Top.
Goede kwaliteit en super leuk geholpen.
Zeer tevreden dus.

Materiaal

Service

5.0
Fam. Landman
do 19 mrt 2015
Geverifieerde beoordeling

Wij zijn zeer tevrede over onze laminaat vloer

Wij zijn zeer tevrede over onze laminaat vloer. keuken bij-keuken. Iedereen denkt dat het tegels zijn. super, service top en mee denken erg belangrijk.

Materiaal

Service

5.0
Miranda Triest
za 07 mrt 2015
Geverifieerde beoordeling

De PVC vloer is prachtig geworden,

De PVC vloer is prachtig geworden,
top werk en geweldige service

Materiaal

Service

5.0
famillie Schagen-Bijl
vr 06 mrt 2015
Geverifieerde beoordeling

Onze trap en hal zeer mooi en vakkundig gestoffeerd

Onze trap en hal zeer mooi en vakkundig gestoffeerd door stoffeerder van "Laminaat Sjoppie", complimenten Peter Schagen

Materiaal

Service

5.0
Jef Meester
vr 20 feb 2015
Geverifieerde beoordeling

Vandaag 20-02-2015 is in onze bijkeuken een pvc vloer gelegd

Vandaag 20-02-2015 is in onze bijkeuken een pvc vloer gelegd! keurig netjes afgewerkt en afgeleverd! ik kan iedereen het laminaatsjoppie aanraden!!

Materiaal

Service

5.0
B&S Watering Systems B.V
di 13 jan 2015
Geverifieerde beoordeling

Zeer hulpvaardig, goede service, prijs, kwaliteit, advies TOP

Zeer hulpvaardig, goede service, prijs, kwaliteit, advies TOP

Materiaal

Service

5.0
Aafke Vink
ma 24 nov 2014
Geverifieerde beoordeling

En we zijn weer ernorm blij met de vloer en hoe je te werk gaat

En we zijn weer ernorm blij met de vloer en hoe je te werk gaat!
Óp naar de benedenverdieping..

Materiaal

Service

5.0
Fam. van Dam
ma 17 nov 2014
Geverifieerde beoordeling

Perfect met kinderen en vloerverwarming

Klantvriendelijk Service gericht Vakman Prachtige pvc vloer, heel blij mee, perfect met kinderen en vloerverwarming

Materiaal

Service

5.0
Petra Korossy Koedooder
za 27 sep 2014
Geverifieerde beoordeling

Prachtige tegel laminaat vloer

Super geholpen Prachtige tegel laminaat vloer Gewoon top!!!!!!!

Materiaal

Service

5.0
Fa. de Langen
vr 26 sep 2014
Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit met een hoofdletter voor het materiaal

"K" ja ja dus Kwaliteit met een hoofdletter voor het materiaal,
de service (het leggen dus) en de prijs.

Materiaal

Service

5.0
G. Pater
wo 09 jul 2014
Geverifieerde beoordeling

Wij zijn erg blij met de PVC-vloer die Kees in ons nieuwe huis

Wij zijn erg blij met de PVC-vloer die Kees in ons nieuwe huis heeft gelegd. Kees schrijft service met een hoofdletter'S', is flexibel en komt zijn afspraken na.. Klasse Kees!

Materiaal

Service

5.0
H. van Beusekom
di 01 jul 2014
Geverifieerde beoordeling

Grote klasse !!!!

Deze meneer houdt zoveel van zijn werk, dat hij voor iederen het allermooiste en beste wil uitzoeken, en het dan ook nog op zijn best uitvoert. Grote klasse !!!!

Materiaal

Service

5.0
Anita
do 05 jun 2014
Geverifieerde beoordeling

Kees onwijs Bedankt !!!

Service en maatwerk; daar denk ik het eerste aan
als ik aan Kees denk ! In goed overleg een super vloer voor mij en mijn honden uitgezocht. Elke dag weer, geniet ik van het gemak en de uitstraling van mijn PVC vloer.
Kees onwijs Bedankt !!!

Materiaal

Service

5.0
Helden
zo 13 apr 2014
Geverifieerde beoordeling

Niet alléén een goed advies maar ook de flexibiliteit van Kees Sjoppie is meer dan uitstekend

Kees Niet alléén een goed advies maar ook de flexibiliteit van Kees Sjoppie is meer dan uitstekend. Staat voor alles open en geen probleem, wanneer je een voorbeeld vloer wilt meenemen. Om deze thuis rustig te kunnen bekijken.
De hele bovenverdieping is met prachtig laminaat gelegd door Kees. Keurig vakwerk en afgewerkt met mdf plinten. Komt afspraken na! En het volgende project staat alvast in de planning, want dit laten wij natuurlijk weer door "Kees" uitvoeren!!!.

Materiaal

Service

5.0
Arjan Klepper
vr 13 dec 2013
Geverifieerde beoordeling

Nu voor de 2de keer een vloer van laminaat sjoppie. en dat is 2 keer met een reden.

Nu voor de 2de keer een vloer van laminaat sjoppie.
en dat is 2 keer met een reden. Je word vriendelijke en persoonlijke manier geholpen, om de juiste vloer te kiezen.
Ik had zelfs de naar mijn inziens onredelijke wens, de vloer donderdagavond te bestellen en zaterdag te willen leggen.
Laminaat Sjoppie zorgde ervoor dat mijn wens vervuld werd.
Vrijdag rond het middag uur werd de vloer geleverd. Kortom als ik nog een 3de keer een vloer nodig heb, kom ik zeker weer terug.

Materiaal

Service

5.0
Familie Henkes
di 19 nov 2013
Geverifieerde beoordeling

KLASSE!!!!!!!!

Wij zijn uitermate tevrede hoe onze laminaatvloer
in de kamer en hal is gelegd, en dat voor een zeer
voordelige prijs.Kees komt zijn afspraken na, en kwam zelfs
enkele uren voor zijn vakantie en wat extra zaken en plinten monteren. KLASSE!!!!!!!!

Materiaal

Service

5.0
Gertjan Mantel
ma 16 sep 2013
Geverifieerde beoordeling

Perfect gelegd

Kees heeft onze gehele bovenverdieping binnen een week
in de avond uren. Perfect gelegd met ook de montage van MDF plinten, en heeft ook netjes de rommel opgeruimd. Chapeau

Materiaal

Service

5.0
Micheln en Jeanine
vr 23 aug 2013
Geverifieerde beoordeling

mooie, keurig gelegde laminaat vloer

Onze bovenverdieping is in drie keer voorzien van een mooie, keurig gelegde laminaat vloer. Geen probleem voor Kees. Vrienden dachten dat het een houten vloer was. Goede en snelle service. Aanrader voor iedereen. In de toekomstzal laminaatsjoppie.nl
weer de eerste zijn waar we heen gaan

Materiaal

Service

5.0
Fam. de Bruin
vr 16 aug 2013
Geverifieerde beoordeling

We zijn er heel blij met onze nieuwe vloer

Ondanks zijn vakantie, heeft hij de regie gehouden over de levering en het leggen van onze nieuwe PVC-vloer We zijn er heel blij met onze nieuwe vloer

Materiaal

Service

5.0
C.Posthouwer
wo 22 mei 2013
Geverifieerde beoordeling

Wat een prachtige vloer hebben wij

Wat een prachtige vloer hebben wij. Iedereen is ervan onder de indruk. Mooi gelegd en afgewerkt met veel vakmanschap. We zijn er heel blij mee.

Materiaal

Service

5.0
Lia Pieterz
za 18 mei 2013
Geverifieerde beoordeling

Na lang zoeken kwamen we terecht bij Laminaat Sjoppie

Na lang zoeken kwamen we terecht bij Laminaat Sjoppie
te Hoogwoud. Wij zijn zeer tevreden met de gelegde Meister laminaatvloer......... Met vriendelijke groet, fam Pieterz te Enkhuizen.

Materiaal

Service

5.0
Fam: Visser
za 23 mrt 2013
Geverifieerde beoordeling

In een woord klasse

Onze oude vloer was nodig toe aan vervanging. Wat zijn wij blij dat wij de nieuwe laminaatvloer gekocht hebben. Kees heeft ons zeer goed geadviseerd met de keuze van onze laminaatvloer. Wat zeer prettig is dat Kees zijn afspraken stipt nakomt. In een woord klasse

Materiaal

Service

5.0
Fam: van den Berg
za 16 mrt 2013
Geverifieerde beoordeling

Bedankt weer voor de snelle zorgvuldige actie!

We hebben weer gekozen voor Laminaat Sjoppie
vanwege goede vorige ervaringen.En we zijn weer super tevreden.
Bedankt weer voor de snelle zorgvuldige actie!

Materiaal

Service

5.0
Fam: van der Galien
zo 13 jan 2013
Geverifieerde beoordeling

Keurig gelegd echt een aanrader.

Wij hebben voor 2 kamers laminaat uitgezocht mooie kwaliteit en een goede service Keurig gelegd echt een aanrader.

Materiaal

Service

5.0
Fam: Balk
vr 14 dec 2012
Geverifieerde beoordeling

We zijn erg tevreden met de nieuwe vloer

Laminaat vloer Wognum. We zijn erg tevreden met de nieuwe vloer
Kees, nogmaals bedankt! Als we weer een vloer nodig hebben weten wij je te vinden. Met vr. grt. Fam. Balk uit Wognum

Materiaal

Service

5.0
tool
vr 16 nov 2012
Geverifieerde beoordeling

Zeer Tevreden

Zeer Tevreden

Wij waren op zoek naar een laminaatvloer
die we niet bij een dergelijke bouwmarkt konden vinden.
Iemand tipte ons over Laminaat Sjoppie.
Meteen gebeld en konden S,AVONDS langskomen om te kijken.
We mochten een paar voorbeelden mee om te beslissen.
De vloer werd besteld en na een dag al geleverd.
Hij licht nu in de kamer en ziet er super uit. De prijzen zijn ook erg gunstig

Materiaal

Service

5.0
Fam. De Vries
ma 12 nov 2012
Geverifieerde beoordeling

Nu genieten van een compleet nieuwe woonkamer

We zijn enorm blij met de adviezen die we kregen over de laminaatvloer. Levering en leggen was binnen de kortste keren gedaan. Nu genieten van een compleet nieuwe woonkamer.
Fam. De Vries

Materiaal

Service

Laminaat Sjoppie is vanaf di 02 aug 2022 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Laminaat Sjoppie
5/5
65 oordelen
Beoordelingen
5
65
4
0
3
0
2
0
1
0
Over Laminaat Sjoppie

Uw vloerencentrum voor laminaat, PVC, parket en meer!
Het Laminaatsjoppie kan u uitgebreid adviseren over wat voor u de beste en mooiste oplossing is. Uw wens is leidend, wij zorgen voor een perfectie invulling daarvan.

We zijn goed in het adviseren over, en het leggen van, vele soorten vloeren. Uw oude trap geven wij een metamorfose. We zijn deskudig als het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming. Voor speciale verzoeken kijken we wat de beste maatwerk-oplossing is.

We werken met de beste leveranciers en producten: kwaliteit is ons uitgangspunt.

We bestaan bijna tien jaar en hebben vele honderden vloeren gelegd. We nemen daar graag de tijd voor die nodig is. Perfectie zit in details.

Kom langs en overtuig u zelf.

https://laminaatsjoppie.nl/