Bedankt voor je oordeel!

De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

te 's-Gravenhage Geef jouw oordeel over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers
5.0
Wim en Lara Otto
zo 20 sep 2020

Top deal

Wij hebben dit jaar tog een flink aantal lekkages gehad , zo wel in de toilet als het dak en mijn gisteren heeft mijn keukenkraan het begeven en begon flink te lekken .
Binnen een uur stond een jonge knul voor de deur met z’n koffertje .
die de keukenkraan heeft vervangen .
Ik heb niets hoeven afrekenen ,en de keukenkraan die had ik zelf al gekocht bij de gamma .

5.0
Sita
za 19 sep 2020

Aanrader


Afgelopen week zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd aan hé dak .
Meerdere offerte opgevraagd .
De zwart was niet de goedkoopste en ook zeker niet de duurste .
Het platte dak is compleet vervangen en is placating afgewerkt.

5.0
Nicolet
do 17 sep 2020

Erg vlot

16-09-2020

Ik heb alle vertrouwen in de jongens van de zwart loodgieters .ze hebben mijn afvoer in de kruipruimte hersteld de reparatie is keurig uitgevoerd en ik ben heel tevreden ,Ismael en maatje zijn prima monteurs

5.0
Michel van limburg
ma 14 sep 2020

Dit Bedrijf heeft echt 24/7 service

Veel bedrijven adverteren dat ze 24/7 service bieden .
Zondag avond 22:30 heb ik het internet afgezocht naar een loodgieter omdat het uit mijn plafond begon te regenen
De zwart was de enige van de 9 bedrijven die de tel heeft opgenomen en mijn lekkende waterleiding in het plafond heeft hersteld .

Ik heb €390 mogen betalen , een dure grap !!!! daarom maar voor de zekerheid gelijk een service abonnement afgenomen

5.0
Tamara van schie
za 12 sep 2020

9


09-09-2020
Geweldige ervaring gehad met dit bedrijf! Er werd meteen opgenomen en binnen 60 min was de loodgieter aanwezig met een glomlach op zijn gezicht. Hielp ook even in de communicatie met mijn nogal lastige onderbuurman, maakte grapjes en gaf tip over verzekering. Super aardig dus dank je wel!

5.0
Chantal van gierst
wo 09 sep 2020

Gewoon ideaal

Mijn doucheputje , het bad , en de wastafel allemaal verstopt .
Ze zijn de badkamer in gedoken , half uur later was liep alles weer als een trein


Kosten voor voor dit bezoek GEEN
Ik raad het iedereen aan om een Service abonnement

5.0
Roelof
di 08 sep 2020

Redders in nood

Onze Grohe keukenkraan had het na 14 jaar begeven en lekte vanuit het binnenwerk. Accuut probleem! Ik belde de Zwart en die had gelukkig tijd om 2 vakkundige jongens langs te sturen. Het was al eind van de middag toen ze hier waren. Het probleem was snel gevonden en zijn niet gestopt tot het probleem opgelost was. Ook de prijs was zeer schappelijk. Super gedaan!

5.0
Francisca Oudenmam
zo 06 sep 2020

Eerlijk bedrijf

De jongens van de zwart hebben dezelfde werkzaamheden uitgevoerd als het bedrijf hieronder .
Ook met een veer door het riool gegaan .
Binnen 40 min was het klaar , en toen ik vroeg op hoeveel meter de verstopping zat ,werd me aangegeven dat je dat nooit kunt weten , tenzij je erg veel weerstand voelt dat kun je ongeveer weten hoeveel meter veer er in zit , en bij deze verstopping voelde hij nauwelijks weerstand .
Ik heb €140 betaald incl €10 fooi voor de jongens
terwijl ik2 dagen geleden €630 mogen betalen aan loodgieters Rotterdam voor 15 min werk . Buiten opgelicht voel me erg stom .Bij uitleg vooraf vd factuur werd aangegeven dat het materiaal (spiraal) per meter a €59,95 wordt berekend . Ik grapte nog nog “nou laten we hopen dat de verstopping niet zo diep zit. Uiteraard zat achteraf de verstopping op tien meter .
Ik ben hier echt ziek van . Nogmaals , kwartiertje werk.
Nu heb ik een abonnement bij de zwart afgesloten , ben ik tenminste zeker dat ik niet meer hoef te betalen dan het abonnement ( €12,95 p/mnd

5.0
Lisa
za 05 sep 2020

????????????????????????????????

Uitstekende service
Bij de Zwart doen ze wat ze beloven. , ik heb al een jaar lang lekkage op mijn dak .
Omdat ik al een paar x andere dakdekkers over de vloer heb gehad was mijn vertrouwen in de hedendaagse monteurs .
De jongens zijn het dak opgegaan ,en kwamen met de conclusie dat ik beter een nieuw dak kon aanbrengen , want hier was geen redden aan .
Ze hebben me kunnen overtuigen met beelden van mijn dak op hun mobile tel ,en daar hoef je geen deskundige voor te zijn om te zien dat het dakbedekking op was.
Heb na 2 dagen een offerte op de mail gekregen .
Binnen een week was het karwei geklaard.
En als dank voor de opdracht heb ik een GRATIS service abonnement gekregen van een jaar
Uitstekende service! Mijn dank.

5.0
Sonja
vr 04 sep 2020

Een serieus goed bedrijf

Mijn toilet bleef door lopen ,waardoor ik telkens de hoofd kraan moest dicht draaien .
De meneer aan de telefoon heeft ons netje te woord gestaan , en merkt gelijk al aan de vragen die hij stelde dat ze de nodige ervaring hadden .
Mij werd gevraagd of ik een filmpje wou maken van de situatie en via what’s app op te sturen .
Kreeg gelijk een reactie op de app dat mijn vlotter niet meer goed afsloot en dat ie vervangen moet worden .
Ook fijn kreeg gelijk de prijs door geapt €120 incl materiaal .
Uur later stonden ze voor de deur en een half uur later waren ze weer weg .
En ik ben ook een service abonnement met De zwart aangegaan

5.0
Stevan
di 01 sep 2020

Keiharde werkers met vakkennis

De jongens hebben de dakgoten in onze straat vervangen .
Ze hebben de stijger zelf gebouwd en de goten op een vakkundige manier verwijderd en vervangen .

na een paar x mee te hebben gekeken waren we gerust gesteld door door hun manier van werken , en wisten we dat de klus in goede handen zat .

Ps
De goedkoopste uit 3 offertes , ook niet onbelangrijk

5.0
Sands vireakazaka
zo 30 aug 2020

Erg professioneel

Een erg goede ervaring de radiator monteren lijkt heel makkelijk, maar met de aansluitingen in mijn keuken was er echt vakmanschap nodig. Ben erg blij met het resultaat!

5.0
Vincent
di 25 aug 2020

Top

De jongens hebben voor ons een daklekkage verholpen tijden een hevige regenbui .
Erg enthousiaste werknemers , wat je bijna nauwelijks tegen komt .

5.0
Vincent
di 25 aug 2020

Top

De jongens hebben voor ons een daklekkage verholpen tijden een hevige regenbui .
Erg enthousiaste werknemers , wat je bijna nauwelijks tegen komt .

5.0
Teun
za 22 aug 2020

Goede ervaring


Waren hele aard8ge heren Erg meedenkend voor oplossingen zodat ons een hoop ellende bespaard zou blijven Als ik ooit mog n loodgieter of dakdekker nodig heb weet ik waar ik zijn moet

5.0
Wilma
wo 19 aug 2020

Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit

Wij zijn inmiddels denk ik 7 jaar klant van de Zwart
Ze hebben de badkamer verbouwd , het van de aanbouw bekleed met dakbedekking
En meerdere verstoppingen verholpen .
De jongens leveren de klus altijd netje op
Nu had ik een daklekkage aan het grote dak .
Ze hebben de lekkage op gelost binnen 40 min
En hoefde niets af te rekenen .
Wij ook hebben een service abonnement genomen .

Ideaal zo een abonnement , ook als je gewoon een vraag ,kunnen we bellen en worden altijd nettjes te woord gestaan .

5.0
Angela vrolijk
vr 07 aug 2020

Top bedrijf

Vakkennis en professioneel!
Alle bij de heren waren erg enthousiast, Probleem was snel ontdekt en opgelost. Zeer tevreden en zeker een aanrader voor diegene die professionele vakmannen zoekt voor haar of zijn loodgieterswerk

5.0
Sander
do 06 aug 2020

Professioneel

Mijn advies: gewoon doen!
Wij nemen nooit de moeite om een review te schrijven, maar als we echt tevreden zijn, dan doen we dat om dat ook aan ander kenbaar te maken. Als er 1 ding is wat wij geleerd hebben tijdens onze verbouwing van ons huis is dat het allerbelangrijkste is dat de mensen die je inschakelt voor de werkzaamheden betrouwbaar zijn: dat ze de klus klaren binnen de tijd die je hebt in je planning. En dus ook aan hun woord houden. Niet de prijs is doorslaggevend, maar het eindresultaat. Er kon binnen een dag een loodgieter geregeld worden voor ons omdat wij onverwachtse werkzaamheden hadden en ons verbouwingsschema niet in de war mocht komen. De loodgieter maakten tijd voor ons vrij in hun drukke schema terwijl ze denk ik eigenlijk al vol zaten. Maar ze stonden er, eind van de werkdag, en hielden aan hun woord. Ze zijn harde werkers. Stonden voor ons klaar toen we ze echt nodig hadden in onze klus en hebben de klus ook goed geklaard.

5.0
Mvr Boogaard
wo 05 aug 2020

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

De zwanenhals in de keuken lekte aan alle kanten .
Dus heb maar weer gebeld .
De jongens hebben er een nieuwe zwanenhals op gezet , en toen zagen ze dat mijn gootsteen niet goed weg liep .
Die hebben ze maar gelijk ontstopt met zo een machine .
Ik heb € 14,95 betaald voor de zwanen hals , het werk viel onder het service contract

4.0
Ellen
ma 03 aug 2020

Het zijn harde en gezellige jongens die bij ons hebben gewerkt

Mijn schuur dakje is weer voorzien van nieuw dakbedekking .
Zowel mijn man als ik zijn erg tevreden over zowel kwaliteit van het werk en de manier van omgang met ons.
Erg beleefd en zeer vriendelijke jegens ons
Als we in de toekomst iets hebben nemen we zeker weer contact op met De Zwart

5.0
Lisa
zo 02 aug 2020

Een erg goede service

Mijn doucheputje zat verstopt
De loodgieter heeft het putje leeg gezogen , en het water loopt weer goed weg.

Koste : €0,00 Heb een service abonnement

5.0
Hannie
za 01 aug 2020

Wij zijn weer blij


Wij wonen in een rijtjes huis waar we een grote gezamenlijke dak hebben met de rest van de aanliggende woningen .
Wij hebben diverse bedrijven ingeschakeld om de oorzaak van de lekkage op te sporen .
En elke x werd me een goed verhaal verkocht dat het nu echt opgelost zou zijn .
Maar helaas bleef het lekken .
Vorige week toen het hard ging regenen kwam het met bakken uit het plafond , en ben weer gaan zoeken op het net naar een dakdekker .
Heb een afspraak gemaakt en eind van de dag stonden ze bij mij voor de deur .
Ze hebben de lekkage bekeken aan de binnen kant , en zijn vervolgens het dak op gegaan ,
een kleine tien min later kwamen ze naar beneden met een filmpje op hun telefoon met de beelden waarvan zij dachten dat de oorzaak was van de lekkage .( begreep er geen fluit van )
Ze hebben wat dakbedekking en gereedschap gepakt en zijn het gaan maken .
Een kleine uurtje later waren ze klaar ,
Ik heb €165 betaald .
Nu 2 buien later , en geen 1 druppel meer .
Had er niet zo vertrouwen in , maar achteraf zijn we erg blij .

Ps
Bij de vorige dakdekkers heb ik €390 betaald en een x €229

5.0
Julia
ma 27 jul 2020

Helden in nood

Gigantisch daklekkage .
De jongens zijn net klaar met het herstellen van het dak .
Zelfs in het donker hebben de jongens een noodreperatie kunnen uitvoeren .
1 woord , en dat is : TOP

5.0
Gunzeveld
ma 20 jul 2020

Erg tevreden

Mijn keuken leidingen moesten veranderd worden ivm nieuwe keuken .
De zwart was niet goed koop maar zeker niet de duurste .
Werkzaamheden zijn vakkundige uitgevoerd.
En ik heb genoten van 30% korting om dat ik een service contract heb afgesloten, wat ook een prima deal is

5.0
Soerinder
zo 19 jul 2020

Geweldig

Dit is de 2e x dat ik de zwart inschakel dit kaan .
Gisteren had ik een lekkage onder mijn bad .
De jongens hebben 1 tegel verwijderd en daar een mooie rooster voor in de plaats aangebracht en mijn badsyfon is vervangen .

Ik heb €33 betaald aan materiaal en arbeid was gratis .
Ik raad het echt iedereen aan om een service contract af te sluiten .

5.0
Eva
vr 17 jul 2020

Een Goede indruk achter gelaten

Van de week dat het zo hard regende , had ik een flinke lekkage langs de schoorsteen .
Na tig x getracht een afspraak te maken met een dakdekker kwam ik bij de zwart.
Die hebben een gedeelte van het lood vervangen .
In eerste instantie was de schade €290 , maar omdat ik een contract heb genomen heb ik 30% korting gekregen .

Ps communicatie was erg fijn , ook om het feit dat ze veel foto’s hebben gemaakt van het dak zo dat ik ook een x weet hoe mijn dak er uitziet .

5.0
Andre
za 04 jul 2020

Goed werk voor een eerlijke prijs

Lekkage dakbedekking berging hersteld inclusief het houten dakbeschot wat geheel drijfnat was geworden
Werkzaamheden binnen 2 dagen uitgevoerd, na een lange 1e dag zorggedragen dat het geheel waterdicht werd achtergelaten voor de nacht, de volgende dag bitumen dakbedekking professioneel aangebracht en alle rommel netjes meegenomen en afgevoerd.
Zeer goede ervaring opgedaan, werk uitgevoerd voor een acceptabele prijs, bij een volgend probleem schakelen wij weer deze firma in.

5.0
Janette
do 02 jul 2020

Prima

Toilet is ontstopt , aardige jongens
Misschien neem ik ook zo een contract die ze hier hebben achter gelaten voor mij .

5.0
Laura
do 02 jul 2020

Faire Deal

My radiator was leaking ,and i Called de zwart bv
The replaced the radiator .
I have a service contract , and paid only €95 for the radiator.
Labor was free of charges

5.0
Saskia .W
zo 28 jun 2020

Riool

De jongens hebben mijn rioolbuis vervangen in de kruipruimte.
Het heeft wat mogen kosten ,maar ben blij dat het snel is uitgevoerd .

Heb maar nu ook een contract afgesloten , heb begrepen dat het me zeker 75% had gescheeld ,als ik contracthouder was geweest.

Jammer


5.0
Kees.H
zo 21 jun 2020

Keuken kraan gerepareed

Vind het wel enigszins wel grappig.
De jongens hebben voor mij een nieuwe keuken mengkraan geplaatst ,omdat de oude van binnenuit lekt , en heb enkel
De kraan moeten kopen .
Arbeid was GRATIS .
Blijkt dat dit karweitje ook onder het Servië contract valt.

Prima service
Ps
Raad iedereen een service contract aan , je bent gelijk van alle zorgen af .

5.0
Amanda .R
do 18 jun 2020

Daklekkage

Vannacht om 01:00 hoorde ik gedruppel op zolder , ik gaan kijken en het water sijpelde uit het plafond van mijn dakkapel .
Ik heb letterlijk 10 zogenaamde 24 service gebeld maar er was er maar 1 die opnam en dat was de zwart loodgieters.
Ze hebben spoed reparatie uit gevoerd en van de week moet er even een nieuw laagje bitumen
overheen .

5.0
Freddy.V
wo 17 jun 2020

Dakbedekking vervangen

Door deze heftige regen van gisteren is mijn souterrain blank gelopen.
Jongens zijn bij me geweest ,alles leeg gepompt
En mijn riool ontstopt te hebben . Heb ik 35euro moeten betalen voor een pvc T splitsing .
En het arbeid was wederom gratis. (Service contract , raad het iedereen aan)

5.0
Hanna.S
vr 12 jun 2020

Dakbedekking opnieuw aangebracht

Prima uitgevoerd niets op aan te merken
Voordeligste uit 5 offertes

5.0
M.Z
wo 10 jun 2020

Super service!

Wederom bedankt voor herstel van de dakgoot.
Super service!

4.0
Bas.
za 06 jun 2020

Dak lekkage verholpen

Wel eens waar 1 uur te laat hebben ze vakkundig de lekkage opgespoord en hersteld

5.0
Hary.W
vr 05 jun 2020

Verstopping

Erg snel en professionele
En prijs is ook goed

1.0
Berry.L
do 02 apr 2020

Slechte communicatie, komt afspraken niet na

Via de buren heeft u de opdracht gekregen om bij ons een aantal dakpannen recht te leggen. Voor een klus van 10 minuten heeft u 80 euro gerekend en het bij ons niet eens uitgevoerd. Ik had die dag koorts en kon het werk niet controleren. Ik heb u direct de dag erna op de hoogte gebracht en tot nu toe heeft u niet gereageerd en het niet opgelost.

Reactie De Zwart Loodgieters en Dakdekkers
dat klopt niet helemaal . wij zijn tot 2x langs geweest en niemand thuis gevonden . tevens zijn we als nog bereid om langs te komen en het probleem voor u op telossen
5.0
Joost.V
wo 11 mrt 2020

Dak renovatie

Top jongens
Erg bedankt , een aanrader .

5.0
Karin .
wo 12 feb 2020

Erg snel en professionele

Mijn keuken leidingen moesten verplaats worden , omdat ik een nieuwe keuken had gekocht .
De keuken kampioen heeft het niet aan mij doorgeven dat ik mijn leidingen moest verplaatsen .
Veel bedrijven gebeld maar niemand had tijd .
De jongens van de zwart zijn om 18:00 geweest en om 20:00 waren ze klaar .
De jongens waren erg vriendelijk ook niet onbelangrijk

5.0
Wesly.
zo 09 feb 2020

Erg tevreden .

Had een lekkage aan mijn dak en ben met spoed gaan zoeken naar een dakdekker .
Heb tig bedrijven gebeld , maar niemand had tijd om te komen .
De snelste die kon komen was firma de zwart.
En die zou de volgende dag kunnen.
Ondertussen hebben wij ook naar de reviews van de zwart gekeken .
Veel daarvan waren erg positief , maar zag ook wel wat verontrustende berichten , wat me tog wel wat zorgen opwekte.
De volgende dag zijn de jongens netjes op tijd gekomen .
Zij zijn het dak opgeklommen en hebben wat foto

5.0
wim.S
vr 24 jan 2020

Goot vervangen Snel en goed

Kende het bedrijf niet en is gevonden via internet.
Na een afspraak via whatsapp was er al met een dag een monteur aan de deur.
Na een analyse blijkt dat de goot niet meer te solderen was en met een plakker wel gerepareerd kon worden. Nadat we besloten hadden dat de goot vervangen moest gaan worden,een offerte gevraagd die dezelfde dag al werd afgegeven.
Goot kon de zelfde week al worden vervangen tegen een scherpe prijs.
Team wat bij mij heeft gewerkt, heeft keurig, snel maar ook voorzichtig gewerkt.
Snap dan ook de negatieve ervaringen niet die ik pas gelezen hebt bij het maken van de ze review NIET.
Ik beveel dit bedrijf zeker aan en als de goot aan de achterzijde vervangen moet worden ga ik zeker weer met hen in zee

1.0
KATIE.L
di 10 dec 2019

NIEMAND GEKOMEN

AFSPRAAK GEMAAKT NOOIT IEMAND KOMEN OPDAGEN NEMEN OOK NIET MEER OP BEETJE JAMMER

5.0
Ronie.K
vr 06 dec 2019

Top

Ben de zelfde dag geholpen aan een dak lekkage .
Kan me absoluut niet aansluiten bij de onderstaande revieuw .

1.0
Liesbeth .
vr 06 dec 2019

Wil je opgelicht worden moet je vooral hier zijn!!

lekkage gehad in mijn kamer heb deze mannen gebeld. ze hebben heel mijn plafond gesloopt en hebben aangegeven dat ze terug zouden komen. ik heb niemand meet gezien. geen offerte ontvangen wel betaald. mijn telefoonnummer is geblokkeerd en mijn e mail wordt niet beantwoord. dus ik ben mijn geld kwijt heb een gat in mijn plafond en geen offerte. wat mij ook opvalt is dat ik met een bedrijf bel genaamd 'de Zwart' en er gewoon Marokkanen aan mijn deur staan... heb niet voor niets een Nederlands bedrijf gebeld.... uitkijken dus....

1.0
Claudia.
vr 06 dec 2019

Wat een slecht bedrijf

mannen laten komen voor lekkage geld van me gepakt nooit meer gezien. dus als je opgelicht wil worden moet je vooral met hen in zee gaan

1.0
Yasmin .B
vr 29 nov 2019

OPLICHTERS!! DIE ZWART WILLEN WERKEN

Ik heb dit bedrijf benaderd ivm lekkage in mijn slaapkamer. Deze lekkage werd veroozaakt door de buren boven.
De loodgieters hebben mijn plafond kapot gemaakt om de inspectie te doen. nadat bekend waas wat de oorzaak was hebben ze mij voorgesteld om zwart te werken. ik heb dit afgewezen. vervolgens zijn ze naar de buren gegaan en hebben daar de boel gerepareed zwart en mij met een gat in mijn plafond laten zitten. sindsdien is mijn nummer geblokkeerd en mijn mailtjes worden niet beantwoord. dus DOE VOORAL GEEN ZAKEN MET DE ZWART WAT ZOOOO NEDERLANDS KLINKT MAAR EINEGLIJK GEWOON EEN MAROKKAANS BEDRIJF IS. OPLICHTERS!!!!!

5.0
Jean.D
ma 04 nov 2019

Er handig een service contract

Mijn keuken afvoer was verstopte.
Jongens zijn opende zelfde dag gekomen en het probleem op gelost .
Omdat alles binnen het uur was op gelost ,Heb niets hoeven te betalen

5.0
Jethro.V
za 02 nov 2019

Prima service

Snel en vakkundig ons daklekkage verholpen

5.0
Wendy&Henk.
vr 01 nov 2019

Top bedrijf

De waterleiding in mijn souterrain is vannacht gesprongen en alles is vol gelopen . In paniek
heb ik een uur lopen zoeken op het internet voor een loodgieter .
Zie overal 24/7 service aangeboden , maar van een stuk of 15 bedrijven was de zwart de enige die de tel op heeft genomen .
Binnen een uur stonden 2 heren met hun gereedschap voor mij deur .
Ze hebben het water weggepompt en de loden waterleiding hersteld .
Super aardige heren en weten wat ze doen .

En zonder aarzelen hebben wij ook
Maar de service contract ondertekent .

1.0
T..J
ma 28 okt 2019

afspraak maken ging snel, uit eindelijk niemand meer gehoord of gezien

IVM spoedklus contact opgenomen, foto's doorgestuurd en het bedrijf zou komen kijken. Afspraak gemaakt tussen 13 en 15 uur. om 14:45 maar eens gaan vragen. Het zou nu rond 18:00 worden. Om 16:20 een bericht. Gaat vandaag niet lukken, ik bel vanavond en kan eventueel morgen langs komen. Ik heb nog een berichtje gestuurd de volgende dag, maar niks meer vernomen. Ook iet op de vraag of ik beter een andere loodgieter kon gaan zoeken ivm dat ik niet verder kan. Erg jammer.

5.0
Esther .
ma 28 okt 2019

Betrouwbaar en altijd bereikbaar

Wij ontvingen van week een mail , of wij een review wouden plaatsen , mits wij tevreden waren over de werkzaamheden .
In middels 1,5 jaar geleden heeft Firma de zwart de verbouwing aan ons dak uitgevoerd.
Moet aangeven dat wij het prima hebben ervaren de jongens waren altijd netjes op tijd , en als ze niet konden komen , wegens slecht weer ,werd dat ook ruim op tijd aangegeven .
Het dak werd ook altijd afgedekt voordat ze eind van de dag naar huis gingen .
Heb ook geen enkele druppel water binnen gekregen tijdens de verbouwing.

Het is een zeer betrouwbaar bedrijf , telefonisch ook altijd bereikbaar .

Mvg
Esther en rob


5.0
Helma .G
ma 28 okt 2019

Een fijne ervaring

Erg vriendelijke loodgieters .
Ze hebben een nieuwe toilet bij ons ge

5.0
Gabie.O
za 26 okt 2019

Snel en vakkundig

De CV-ketel die onherstelbaar defect was kon dezelfde dag nog vervangen worden door een nieuwe. Snelle service, goede prijs en communicatie!

5.0
Rieta.Z
za 26 okt 2019

Heel erg tevreden

Dit zijn jongens die van aanpakken houden .
Heb gebeld om dat ik weer een lekkage aan mijn dak had .
Krijg altijd van die zogenaamde vaklui over de vloer , die je een verhaal aansmeren waar je niets van begrijpt , en de hoofd prijs betaald .
Bij de zwart zijn ze erg duidelijk .
Eest zijnde het dak op gegaan en foto

5.0
Alejandro.B
wo 16 okt 2019

Snel en bekwaam!

Gisteren gebeld, vandaag langs en meteen mijn lek in mijn dek gemaakt! Daarnaast ook even de moeite genomen om even andere delen van het dak te bekijken. Deelde foto

5.0
Bert .
zo 29 sep 2019

Prima ervaren

Niets te klagen over dit bedrijf
Ze hebben ons netje te woord gestaan , ze verstaan hun vak .
CV ketel is vakkundig vervangen .
En ze hanteren verhoudingsgewijs , goede prijzen

5.0
Lorena.H
di 24 sep 2019

Complete service

Na een flinke regenbui , begon het erg hard te lekken bij ons op zolder .
Heb gegoogled en na de vijfde dakdekkers bedrijf te hebben gebeld kwamen uit bij de zwart.
Zij waren de enige die de zelfde dag nog konden komen .
De jongens zijn het dak op gegaan ,en met 15 mij waren ze Beneden .
Ze hebben me een filmpje laten zien van de lekkage.
Er was 1 dak pan kapot , en die hebben ze vervangen .
Wij hebben

5.0
Yamin.
wo 18 sep 2019

Prima werk geleverd

In ons filiaal aan de Denneweg in denhaag
Wat een rioolbuis gebarst, en onze vaste loodgieter kon pas de volgende ochtend langs komen .
Via Google zijn we bij de zwart uit gekomen en die hebben dat Bertje voor ons hersteld .
Wij zijn erg tevreden .

Ps wij hebben ook een contract afgesloten bij ze .

5.0
Farcico.B
zo 11 aug 2019

Snel en prijs is prima

De jongens hebben het dakbedekking vervangen van mijn dakkapel .

Erg tevreden

5.0
Bob.J
do 01 aug 2019

Super tevreden!

Als nieuwe woningeigenaar was het zoeken naar de juiste loodgieter. Na niet tevreden te zijn met verschillende loodgieters kwam ik uit bij De Zwart Loodgieters. Eindelijk een die duidelijk uitlegt wat er gaat gebeuren, wat er gefixt moet worden en een absoluut scherpe prijs kan neerzetten. Nu meerdere malen moeten inschakelen voor verschillende klussen en steeds weer dik tevreden!

5.0
Sevda.B
vr 19 jul 2019

Prima service

Laatst met de storm zijn er een paar dakpannen verschoven .
De jongens hebben de pannen recht gelegd .
Heb niets hoeven te betalen ( service contract)
Een aanrader !!!

5.0
Soeridj.B
zo 14 jul 2019

Heerlijk en onbezorgd

Keurig Netje mijn afvoer ontstopt .
Wij hebben ook de service contract maar afgesloten .
Weet ik dat ik de komende 2 jaar geen hoge kosten hoef te maken .

Wou dat dit al langer bestond .
Ik raad het idereen aan .

5.0
Alexa .
do 11 jul 2019

prima service

Mijn kraan bleef doorlopen , heb gebeld en volgende dag zijn ze gekomen .
Ze hebben 1 onderdeeltje vervangen aan de kraan

5.0
Franciscus .C
zo 07 jul 2019

Snel en professioneel

Wij haden gisteren een lekkage in onze water leiding waardoor we noodgedwongen de praktijk moesten sluiten .
Wetend hoe veel haast er bij is , stonden er binnen een uur 2 heren voor de deur .
Ze hebben een nieuw stuk leiding aangebracht .
Wij zijn erg tevreden over de service , daarom ook aar gelijk een service contract afgesloten .
Een echte aanrader

5.0
Sandra .
zo 07 jul 2019

Prima contract

Wij hebben ook een service contract genomen .
We zijn echt blij dat er zo iets bestaat .

Ik heb dit jaar al een loodgieter aan huis gehad om mijn toilet te vervangen , heb ik bijna vierhonderd euro aan betaald .
En achteraf blijkt dat het toiletpot maar

5.0
Robert.R
wo 03 jul 2019

Snel en netjes en meedekend super

Snel en netjes respect voor het harde werken en zeker ook gezellig is niet onbelangrijk zeker een aanrader .

5.0
Halewijn .F
di 02 jul 2019

Top

Wij hadden al maanden last van een daklekkage .
Wij hebben al drie andere bedrijven naar het probleem laten kijken en inmiddels

5.0
Veronica .
ma 01 jul 2019

Prima deal , de service contract

Zag vanmiddag dat mijn keuken kastje blank stond .
Heb de zwart gebeld en net voor zessen gearriveerd .
De afvoer van mijn boiler zat verstopt en die hebben ze weer hersteld .
Ik heb helemaal niets hoeven te betalen .
Heel erg tevreden !!!

5.0
Klaas .V
ma 01 jul 2019

Wij zijn weer blij

Daklek gemaakt .
Harde werkers

5.0
Veronica .
zo 30 jun 2019

Prima deal , de service contract

Zag vanmiddag dat mijn keuken kastje blank stond .
Heb de zwart gebeld en net voor zessen gearriveerd .
De afvoer van mijn boiler zat verstopt en die hebben ze weer hersteld .
Ik heb helemaal niets hoeven te betalen .
Heel erg tevreden !!!

5.0
Heidi.A
za 29 jun 2019

Onze redders in nood!

De meneer van de Zwart was de enige loodgieter die op een weekendnacht de telefoon op nam en dan ook gelijk te hulp schoot. Wij hadden een ernstige lekkage in een huurappartement en de heren van de Zwart zijn gedurende het hele proces, professioneel, vakkundig, snel en communicatief geweest. Ze hebben niet alleen de reparatie gedaan, maar ook alle gevolgschade ( betegeling, toilet en parketvloeren) heel goed gerenoveerd. Binnen 3 weken konden mijn huurders opnieuw het appartement bewonen.. Dit had niet gekund zonder het team van de Zwart! Ik hou zeker hun contactinformatie bij voor eventuele werken in de toekomst. Heel betrouwbaar en vakkundig!

5.0
Liesbeth.W
vr 28 jun 2019

Goed werk geleverd !!

Wij zij er positief over het werk dat bij ons is gedaan door de 2 mannetje van de zwart .
Wij hadden met spoed een loodgieter nodig om de leidingen in de keuken aantepassen voor onze nieuwe keuken , die zou de volgende dag geplaatst worden .
De jongens warm om 08:00 voor de deur en 10:30 waren ze klaar , net voor dat de monteur van de keuken aanbelden .


Hartelijk bedankt en tot de volgende x

5.0
Karel.A
do 27 jun 2019

Goed

De Heren waren bij ons netjes op tijd gekomen .
Ze hebben het boilertje in het keukenkasje vervangen .
Ze waren snel klaar met het karweitje .
En helemaal niet duur , vond het een goede prijs

4.0
Sonja.Z
wo 26 jun 2019

Jammer dat ze niet op tijd waren

Ik had een afspraak tussen 09/10:00
Om precies 10:00 belde ze op dat het 11:00 zou worden , wat ik absoluut niet op prijs stelde .
Omdat ik al pist was , ben ik met ze het dak op gegaan en ben ik erg kritische naar hun werkwijze gaan kijken .
Maar al gauw zag ik dat ik met ervaren dakdekkers te maken had .
Oorzaak hebben ze vakkundig opgespoord en netjes hersteld.

5.0
Richard .G
wo 26 jun 2019

Wij zijn ook erg tevreden

Wij hebben ook een half jaar geleden een contract afgesloten .
Nu hadden we een kleine daklek bij de regen afvoer .
Die hebben ze gemaakt , en wij moesten

5.0
Hennie .B
ma 24 jun 2019

Prima service

Ik heb zo een onderhuids contract ooit afgesloten bij de zwart , wat ik helemaal eigenlijk vergeten was .
Een buis in de kruipruimte was kapot en stonk verschrikkelijk.
2 monteurs hebben 1,5 uur gewerkt om de karwei te klaren .
Eindstand enkel

5.0
Simone.
do 20 jun 2019

Goede service

De monteurs waren netjes op afgesproken tijd .
Ik had een lekkage van uit mijn badkamer dat door lekte naar de onder buurman .
De monteurs zagen gelijk al dat de kitranden niet meer goed waren .
Ze hebben het opnieuw afgekitt , en sinds dien geen lekkage meer .

5.0
Monique.
wo 19 jun 2019

Perfect

Na lang aarzelen en vele mensen over de vloer te hebben gehad heb ik en mijn vrouw besloten om mijn badkamer te laten verbouwen door De Zwart loodgieters bv uit Naaldwijk .
Ze hebben de deadline gehaald van 2 weken
En wij zijn dik tevreden , en wij genieten van ons strak afgewerkte badkamer.

Ps
we heb foto

5.0
Wilhelmina.A
wo 19 jun 2019

Aanrader

Heel spontaan , en erg transparant .
Mijn moeder woont in een senioren woning en het water van haar douche putje liep niet meer weg.
Volgens mijn oude moeder ,waren het erg liefe jongens die hard hebben gewerkt en alles keurig netjes hebben achtergelaten .

Toppie

5.0
Bernard.M
wo 19 jun 2019

Erg tevreden

Door de hevige regen van vorige week is het bij ons gaan lekken uit het plafond.
Ik heb gebeld naar een loodgieter van het bedrijf ( comf......, die zou tussen 14/16:00 bij ons zijn .
Om 16:30 gebeld , staat zn telefoon uit .
Wij weer zoeken op het internet na een andere dakdekker , en al gauw kwamen we bij de Firma de zwart.
Die heeft iemand opgestuurd die dat allemaal netjes heeft gerepareerd.

5.0
Hana.X
di 18 jun 2019

Zeer te vrede.

Om 21:00 gebeld om 10:30 stonden ze voor de deur .
Kelder leeggepompt en het riool hersteld .

Een aanrader

4.0
Karel.A
di 18 jun 2019

Prima service

Dak lekkage verholpen .

Op zondag is rob van firma de zwart bij ons geweest voor een dak lekkage.
Hij dacht de oorzaak te hebben gevonden , helaas was het de volgende dag weer raak .
De zelfs dag dat ik weer had gebeld stond ismael van de firma de zwart bij ons voor de deur en heeft de lekkage eerst gefilmt , toen aan ons laten zien en daarna heeft hij zijn collega rob eerst het een en ander geadviseerd hoe je in het vervolg een daklekkage opspoord en verhelpt .( mooi om te zien hoe collega

5.0
H.C
ma 17 jun 2019

Prima werk

Toilet ontstopt binnen half uur

5.0
Bloemfontijn.
vr 14 jun 2019

Retaurand Bloemfontijn

Een uur voorsluitings tijd 00:00 is er spontaan een waterleiding hevig gaan lekken .
Snel een 24/7 service ge Googled .
Na 8x te hebben gebeld heb ik eindelijk iemand kunnen vinden die echt 24/7 service bied.(de zwart)
Binnen stonden 2 jongens voor de deur en een uur later was het karweitje gerepareerd .
Kosten

5.0
Ali .O
vr 14 jun 2019

Mijn doucheputje zat verstopt

Binnen 20 minuten was het probleem opgelost .

5.0
Sonja .
vr 14 jun 2019

Snel en vakkundig

Mijn afvoer van mijn keuken was verstopt .
Zelfde dag opgelost
En absoluut niet duur

5.0
Frans.V
vr 14 jun 2019

Top

Erg snel en duidelijk
Aanrader

5.0
Robert.B
vr 14 jun 2019

R.balankert

Super service .
Mijn riool is weer onstopt .

95 eurootjes afgerekend

5.0
Frans.V
vr 17 mei 2019

F.Validet

Mijn dakbedekking is vervangen .
Zeer tevreden

5.0
Ton.H
di 14 mei 2019

Snel, professioneel en vriendelijk

Ik belde

5.0
Sandy Lagerhuis .
za 13 apr 2019

Harde werkers

Mijn riool in de kruipruimte was gebroken ,en de jongens van de zwart hebben dat weer hersteld .
Prijzen zijn zeer redelijk vergeleken met andere bedrijven die bij ons in het verleden zijn geweest

5.0
Sander .H
di 09 apr 2019

Snel netje en duidelijk

Miin verwarmingsketel heeft het begeven , omdat het om een ketel ging van 16 jaar oud is mij geadviseerd om de ketel te vervangen .
Het klus is prima op geleverd.

Mijn dank is groot
Mvg
Sander van hees

5.0
Verra.W
ma 08 apr 2019

Erg provisioneel

De jiongens zijn het dak opgegaan om de lekkage op te sporen , al gauw kwamen de jongens terug met een filmpje van mijn dak , waar duidelijk de oorzaak van de lekkage op stond.
Ze hebben me uitgelegd hoe ze het gingen repareren , en zijn aan de slag gegaan .
Na een kleine 45 min waren ze klaar en lieten mij weer foto

4.0
L..L
vr 05 apr 2019

Snelle service!

Op de dag zelf afspraak gemaakt en is in de middag langs gekomen en had binnen halfuurtje het probleem verholpen!

5.0
Anja.K
vr 29 mrt 2019

Goed

Gelijk aanpakken. Harde nette werkers. Waar andere loodgieters/dakwerkers niks meer lieten horen deden deze mannen wat ze beloofd hadden. En niet onbelangrijk: redelijke prijs ook nog eens.
Aanrader.

5.0
Gerry.A
zo 24 mrt 2019

Zo hoort het

Na het vervagen van de gasmeter door stedin is er een lekkage geconstateerd in onze gasleiding.
Ze hebben de gasleiding afgeperst en de lekkage gerepareerd in de kruipruimte .

Jonges bedankt

5.0
Jolanda .V
zo 24 mrt 2019

Op de Zwart kun je bouwen .

Wij zijn in zee gegaan met de zwartloodgieters uit Naaldwijk om onze badkamer te renoveren .
We hebben de offerte online ontvangen en die hebben wij geaccepteerd .
De jongens van de zwart hebben 12 dagen achter elkaar gewerkt en het resultaat mag er wezen
Ps als ze aangeven dat ze om 09:00 aanwezig zijn is dat eerder 10:00 ????????????????

5.0
Ernesto .P
zo 24 mrt 2019

Snel en vakkundig

Heb per ongeluk door mijn waterleiding heen geboord.
Ismael heeft dat keurig netjes gerepareerd.
En de rekening viel reuze mee

5.0
Jolanda .V
za 23 mrt 2019

Op de Zwart kun je bouwen .

Wij zijn in zee gegaan met de zwartloodgieters uit Naaldwijk om onze badkamer te renoveren .
We hebben de offerte online ontvangen en die hebben wij geaccepteerd .
De jongens van de zwart hebben 12 dagen achter elkaar gewerkt en het resultaat mag er wezen
Ps als ze aangeven dat ze om 09:00 aanwezig zijn is dat eerder 10:00 ????????????????

5.0
Roland.B
vr 22 mrt 2019

Nette afhandeling

Ik ben 6 maanden en 4 bedrijven verder en nog steeds daklekkage.
Ismael van de firma de zwart is bij onlangs gekomen om een offerte op te maken ,omdat ik in eerste instantie al het dakbedekking wou vervangen .
Maar na een uur op het dak was het probleem alweer opgelost.
Petje af

5.0
Victor .H
vr 22 mrt 2019

Top bedrijf

Binnen uur hebben ze mijn daklekkage opgespoord en verholpen

5.0
Jan Willem .V
ma 11 mrt 2019

Top

Niets op aan te merken
Dakbedekking is vakkundig vervangen .
Prijzen zijn ????????
Goed koopste uit 3 offertes

5.0
Sonja .D
vr 08 mrt 2019

Schoorsteen gerepareerd

Harde werkers en prima de schoorsteen gerepareerd! Niks anders dan lof voor de Zwart

Algemene waardering
5/5
104 oordelen
Beoordelingen
5
93
4
5
3
0
2
0
1
6
Over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

DE ZWART LOODGIETERS- & DAKDEKKERSBEDRIJF. Wij verzorgen loodgieters en dakwerkzaamheden, voor bedrijven, instellingen en particulieren. Loodgieter werk en dak dekken is een veelomvattend begrip. Wij zijn experts in het opsporen van allerlei lekkage