Bedankt voor je oordeel!

De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

te 's-Gravenhage Geef jouw oordeel over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers
Waardering
4/5
66 oordelen
Oordelen
5
54
4
3
3
0
2
0
1
9
Over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

DE ZWART LOODGIETERS- & DAKDEKKERSBEDRIJF. Wij verzorgen loodgieters en dakwerkzaamheden, voor bedrijven, instellingen en particulieren. Loodgieter werk en dak dekken is een veelomvattend begrip. Wij zijn experts in het opsporen van allerlei lekkage’s. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van comfort, service en veiligheid voor zowel de particuliere sector als de kleine zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan:

1.0
muge .A
di 14 jan 2020

GELD KWIJT

Wat een slecht bedrijf! hebben het geld voor de reparatie ontvangen maar zijn nooit terug gekomen om de klus af te maken.

Geverifieerde beoordeling
1.0
Gerda .
vr 20 dec 2019

willen zwart werken

een afspraak gepland met dit bedrijf. Gaven aan dat ze alleen zwart wensen te werken nadat ik de inspectiekosten al had betaald. Heb aangegeven dat ik niet met hen in zee wil omdat ze zwart willen werken. heb inspectiekosten betaald maar er is niets gerepareerd. Het is trouwens een Marokkaans bedrijf genaamd de ZWART.?! de Nederlandse ZWART klinkt natuurlijk beter, maar de streken van deze mannen zijn echt Marokkaans . Slecht bedrijf...

Geverifieerde beoordeling
1.0
Lucas.B
vr 13 dec 2019

komen afspraken niet na

zelfde dag gekomen voor een reparatie aan het dak hebben het geld ontvangen voor de gehele reparatie. ik heb met ze afgesproken om de repartie de volgende dag af te maken ivm tijdsdruk. ondanks de afspraak zijn deze mannen de volgende dag niet terug gekomen. Ze nemen ook niet meer op.

Geverifieerde beoordeling
1.0
KATIE.L
di 10 dec 2019

NIEMAND GEKOMEN

AFSPRAAK GEMAAKT NOOIT IEMAND KOMEN OPDAGEN NEMEN OOK NIET MEER OP BEETJE JAMMER

Geverifieerde beoordeling
5.0
Ronie.K
vr 06 dec 2019

Top

Ben de zelfde dag geholpen aan een dak lekkage . Kan me absoluut niet aansluiten bij de onderstaande revieuw .

Geverifieerde beoordeling
1.0
Sven .B
vr 06 dec 2019

Willen zwart werken

Heb dit bedrijf vorige week thuis gehad. gaven aan dat ze het liefst zwart willen werken. nadat ik aangaf dat ik daar niet mee akkoord ging zijn ze niet meer gekomen. heb 108 euro inspectie kosten betaald sindsdien zijn ze niet bereikbaar. heel laf!!!

Geverifieerde beoordeling
1.0
Liesbeth .
vr 06 dec 2019

Wil je opgelicht worden moet je vooral hier zijn!!

lekkage gehad in mijn kamer heb deze mannen gebeld. ze hebben heel mijn plafond gesloopt en hebben aangegeven dat ze terug zouden komen. ik heb niemand meet gezien. geen offerte ontvangen wel betaald. mijn telefoonnummer is geblokkeerd en mijn e mail wordt niet beantwoord. dus ik ben mijn geld kwijt heb een gat in mijn plafond en geen offerte. wat mij ook opvalt is dat ik met een bedrijf bel genaamd 'de Zwart' en er gewoon Marokkanen aan mijn deur staan... heb niet voor niets een Nederlands bedrijf gebeld.... uitkijken dus....

Geverifieerde beoordeling
1.0
Claudia.
vr 06 dec 2019

Wat een slecht bedrijf

mannen laten komen voor lekkage geld van me gepakt nooit meer gezien. dus als je opgelicht wil worden moet je vooral met hen in zee gaan

Geverifieerde beoordeling
1.0
Yasmin .B
vr 29 nov 2019

OPLICHTERS!! DIE ZWART WILLEN WERKEN

Ik heb dit bedrijf benaderd ivm lekkage in mijn slaapkamer. Deze lekkage werd veroozaakt door de buren boven. De loodgieters hebben mijn plafond kapot gemaakt om de inspectie te doen. nadat bekend waas wat de oorzaak was hebben ze mij voorgesteld om zwart te werken. ik heb dit afgewezen. vervolgens zijn ze naar de buren gegaan en hebben daar de boel gerepareed zwart en mij met een gat in mijn plafond laten zitten. sindsdien is mijn nummer geblokkeerd en mijn mailtjes worden niet beantwoord. dus DOE VOORAL GEEN ZAKEN MET DE ZWART WAT ZOOOO NEDERLANDS KLINKT MAAR EINEGLIJK GEWOON EEN MAROKKAANS BEDRIJF IS. OPLICHTERS!!!!!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Jean.D
ma 04 nov 2019

Er handig een service contract

Mijn keuken afvoer was verstopte. Jongens zijn opende zelfde dag gekomen en het probleem op gelost . Omdat alles binnen het uur was op gelost ,Heb niets hoeven te betalen

Geverifieerde beoordeling
5.0
Jethro.V
za 02 nov 2019

Prima service

Snel en vakkundig ons daklekkage verholpen

Geverifieerde beoordeling
5.0
Wendy&Henk.
vr 01 nov 2019

Top bedrijf

De waterleiding in mijn souterrain is vannacht gesprongen en alles is vol gelopen . In paniek heb ik een uur lopen zoeken op het internet voor een loodgieter . Zie overal 24/7 service aangeboden , maar van een stuk of 15 bedrijven was de zwart de enige die de tel op heeft genomen . Binnen een uur stonden 2 heren met hun gereedschap voor mij deur . Ze hebben het water weggepompt en de loden waterleiding hersteld . Super aardige heren en weten wat ze doen . En zonder aarzelen hebben wij ook Maar de service contract ondertekent .

Geverifieerde beoordeling
1.0
T..J
ma 28 okt 2019

afspraak maken ging snel, uit eindelijk niemand meer gehoord of gezien

IVM spoedklus contact opgenomen, foto's doorgestuurd en het bedrijf zou komen kijken. Afspraak gemaakt tussen 13 en 15 uur. om 14:45 maar eens gaan vragen. Het zou nu rond 18:00 worden. Om 16:20 een bericht. Gaat vandaag niet lukken, ik bel vanavond en kan eventueel morgen langs komen. Ik heb nog een berichtje gestuurd de volgende dag, maar niks meer vernomen. Ook iet op de vraag of ik beter een andere loodgieter kon gaan zoeken ivm dat ik niet verder kan. Erg jammer.

Geverifieerde beoordeling
5.0
Esther .
ma 28 okt 2019

Betrouwbaar en altijd bereikbaar

Wij ontvingen van week een mail , of wij een review wouden plaatsen , mits wij tevreden waren over de werkzaamheden . In middels 1,5 jaar geleden heeft Firma de zwart de verbouwing aan ons dak uitgevoerd. Moet aangeven dat wij het prima hebben ervaren de jongens waren altijd netjes op tijd , en als ze niet konden komen , wegens slecht weer ,werd dat ook ruim op tijd aangegeven . Het dak werd ook altijd afgedekt voordat ze eind van de dag naar huis gingen . Heb ook geen enkele druppel water binnen gekregen tijdens de verbouwing. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf , telefonisch ook altijd bereikbaar . Mvg Esther en rob

Geverifieerde beoordeling
5.0
Helma .G
ma 28 okt 2019

Een fijne ervaring

Erg vriendelijke loodgieters . Ze hebben een nieuwe toilet bij ons geïnstalleerd . Prima prijzen . Tot ziens

Geverifieerde beoordeling
5.0
Gabie.O
za 26 okt 2019

Snel en vakkundig

De CV-ketel die onherstelbaar defect was kon dezelfde dag nog vervangen worden door een nieuwe. Snelle service, goede prijs en communicatie!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Rieta.Z
za 26 okt 2019

Heel erg tevreden

Dit zijn jongens die van aanpakken houden . Heb gebeld om dat ik weer een lekkage aan mijn dak had . Krijg altijd van die zogenaamde vaklui over de vloer , die je een verhaal aansmeren waar je niets van begrijpt , en de hoofd prijs betaald . Bij de zwart zijn ze erg duidelijk . Eest zijnde het dak op gegaan en foto’s gemaakt en duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen . En toen uitgevoerd . Ik heb bij de jongens €210 afgerekend inmiddels 2 weken geleden , en geen lekkages meer . Xxxx voor het oplossen van mijn daklekkage .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Alejandro.B
wo 16 okt 2019

Snel en bekwaam!

Gisteren gebeld, vandaag langs en meteen mijn lek in mijn dek gemaakt! Daarnaast ook even de moeite genomen om even andere delen van het dak te bekijken. Deelde foto’s om goed uit te leggen wat het probleem en de oplossing was.

Geverifieerde beoordeling
5.0
Bert .
zo 29 sep 2019

Prima ervaren

Niets te klagen over dit bedrijf Ze hebben ons netje te woord gestaan , ze verstaan hun vak . CV ketel is vakkundig vervangen . En ze hanteren verhoudingsgewijs , goede prijzen

Geverifieerde beoordeling
5.0
Lorena.H
di 24 sep 2019

Complete service

Na een flinke regenbui , begon het erg hard te lekken bij ons op zolder . Heb gegoogled en na de vijfde dakdekkers bedrijf te hebben gebeld kwamen uit bij de zwart. Zij waren de enige die de zelfde dag nog konden komen . De jongens zijn het dak op gegaan ,en met 15 mij waren ze Beneden . Ze hebben me een filmpje laten zien van de lekkage. Er was 1 dak pan kapot , en die hebben ze vervangen . Wij hebben € 105 euro afgerekend . Mvg Lorena Heemstede

Geverifieerde beoordeling
5.0
Yamin.
wo 18 sep 2019

Prima werk geleverd

In ons filiaal aan de Denneweg in denhaag Wat een rioolbuis gebarst, en onze vaste loodgieter kon pas de volgende ochtend langs komen . Via Google zijn we bij de zwart uit gekomen en die hebben dat Bertje voor ons hersteld . Wij zijn erg tevreden . Ps wij hebben ook een contract afgesloten bij ze .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Farcico.B
zo 11 aug 2019

Snel en prijs is prima

De jongens hebben het dakbedekking vervangen van mijn dakkapel . Erg tevreden

Geverifieerde beoordeling
5.0
Bob.J
do 01 aug 2019

Super tevreden!

Als nieuwe woningeigenaar was het zoeken naar de juiste loodgieter. Na niet tevreden te zijn met verschillende loodgieters kwam ik uit bij De Zwart Loodgieters. Eindelijk een die duidelijk uitlegt wat er gaat gebeuren, wat er gefixt moet worden en een absoluut scherpe prijs kan neerzetten. Nu meerdere malen moeten inschakelen voor verschillende klussen en steeds weer dik tevreden!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Sevda.B
vr 19 jul 2019

Prima service

Laatst met de storm zijn er een paar dakpannen verschoven . De jongens hebben de pannen recht gelegd . Heb niets hoeven te betalen ( service contract) Een aanrader !!!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Soeridj.B
zo 14 jul 2019

Heerlijk en onbezorgd

Keurig Netje mijn afvoer ontstopt . Wij hebben ook de service contract maar afgesloten . Weet ik dat ik de komende 2 jaar geen hoge kosten hoef te maken . Wou dat dit al langer bestond . Ik raad het idereen aan .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Alexa .
do 11 jul 2019

prima service

Mijn kraan bleef doorlopen , heb gebeld en volgende dag zijn ze gekomen . Ze hebben 1 onderdeeltje vervangen aan de kraan € 9,95 afgerekend Een echte aanrader de service contract

Geverifieerde beoordeling
5.0
Franciscus .C
zo 07 jul 2019

Snel en professioneel

Wij haden gisteren een lekkage in onze water leiding waardoor we noodgedwongen de praktijk moesten sluiten . Wetend hoe veel haast er bij is , stonden er binnen een uur 2 heren voor de deur . Ze hebben een nieuw stuk leiding aangebracht . Wij zijn erg tevreden over de service , daarom ook aar gelijk een service contract afgesloten . Een echte aanrader

Geverifieerde beoordeling
5.0
Sandra .
zo 07 jul 2019

Prima contract

Wij hebben ook een service contract genomen . We zijn echt blij dat er zo iets bestaat . Ik heb dit jaar al een loodgieter aan huis gehad om mijn toilet te vervangen , heb ik bijna vierhonderd euro aan betaald . En achteraf blijkt dat het toiletpot maar €65 kost. ( weer opgelicht )

Geverifieerde beoordeling
5.0
Robert.R
wo 03 jul 2019

Snel en netjes en meedekend super

Snel en netjes respect voor het harde werken en zeker ook gezellig is niet onbelangrijk zeker een aanrader .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Halewijn .F
di 02 jul 2019

Top

Wij hadden al maanden last van een daklekkage . Wij hebben al drie andere bedrijven naar het probleem laten kijken en inmiddels €1100 lichter , maar tevergeefs. Elke x weer werd er wat gedaan op het dak , en dan zou het nu helemaal droog moeten zijn werd telkens beloofd . Bijna radeloos zijn we bij firma de zwart terecht gekomen . Het is ongelofelijk , maar waar ze waren binnen 40 min klaar Heb 180 euro afgerekend en nooit meer gaan lekken , inmiddels 2 maanden verder. Mijn diepste respect .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Veronica .
ma 01 jul 2019

Prima deal , de service contract

Zag vanmiddag dat mijn keuken kastje blank stond . Heb de zwart gebeld en net voor zessen gearriveerd . De afvoer van mijn boiler zat verstopt en die hebben ze weer hersteld . Ik heb helemaal niets hoeven te betalen . Heel erg tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Klaas .V
ma 01 jul 2019

Wij zijn weer blij

Daklek gemaakt . Harde werkers

Geverifieerde beoordeling
5.0
Veronica .
zo 30 jun 2019

Prima deal , de service contract

Zag vanmiddag dat mijn keuken kastje blank stond . Heb de zwart gebeld en net voor zessen gearriveerd . De afvoer van mijn boiler zat verstopt en die hebben ze weer hersteld . Ik heb helemaal niets hoeven te betalen . Heel erg tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Heidi.A
za 29 jun 2019

Onze redders in nood!

De meneer van de Zwart was de enige loodgieter die op een weekendnacht de telefoon op nam en dan ook gelijk te hulp schoot. Wij hadden een ernstige lekkage in een huurappartement en de heren van de Zwart zijn gedurende het hele proces, professioneel, vakkundig, snel en communicatief geweest. Ze hebben niet alleen de reparatie gedaan, maar ook alle gevolgschade ( betegeling, toilet en parketvloeren) heel goed gerenoveerd. Binnen 3 weken konden mijn huurders opnieuw het appartement bewonen.. Dit had niet gekund zonder het team van de Zwart! Ik hou zeker hun contactinformatie bij voor eventuele werken in de toekomst. Heel betrouwbaar en vakkundig!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Liesbeth.W
vr 28 jun 2019

Goed werk geleverd !!

Wij zij er positief over het werk dat bij ons is gedaan door de 2 mannetje van de zwart . Wij hadden met spoed een loodgieter nodig om de leidingen in de keuken aantepassen voor onze nieuwe keuken , die zou de volgende dag geplaatst worden . De jongens warm om 08:00 voor de deur en 10:30 waren ze klaar , net voor dat de monteur van de keuken aanbelden . Hartelijk bedankt en tot de volgende x

Geverifieerde beoordeling
5.0
Karel.A
do 27 jun 2019

Goed

De Heren waren bij ons netjes op tijd gekomen . Ze hebben het boilertje in het keukenkasje vervangen . Ze waren snel klaar met het karweitje . En helemaal niet duur , vond het een goede prijs

Geverifieerde beoordeling
4.0
Sonja.Z
wo 26 jun 2019

Jammer dat ze niet op tijd waren

Ik had een afspraak tussen 09/10:00 Om precies 10:00 belde ze op dat het 11:00 zou worden , wat ik absoluut niet op prijs stelde . Omdat ik al pist was , ben ik met ze het dak op gegaan en ben ik erg kritische naar hun werkwijze gaan kijken . Maar al gauw zag ik dat ik met ervaren dakdekkers te maken had . Oorzaak hebben ze vakkundig opgespoord en netjes hersteld.

Geverifieerde beoordeling
5.0
Richard .G
wo 26 jun 2019

Wij zijn ook erg tevreden

Wij hebben ook een half jaar geleden een contract afgesloten . Nu hadden we een kleine daklek bij de regen afvoer . Die hebben ze gemaakt , en wij moesten€ 12,50 betalen voor materiaal.

Geverifieerde beoordeling
5.0
Hennie .B
ma 24 jun 2019

Prima service

Ik heb zo een onderhuids contract ooit afgesloten bij de zwart , wat ik helemaal eigenlijk vergeten was . Een buis in de kruipruimte was kapot en stonk verschrikkelijk. 2 monteurs hebben 1,5 uur gewerkt om de karwei te klaren . Eindstand enkel € 36,95 afgerekend aan materiaal .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Simone.
do 20 jun 2019

Goede service

De monteurs waren netjes op afgesproken tijd . Ik had een lekkage van uit mijn badkamer dat door lekte naar de onder buurman . De monteurs zagen gelijk al dat de kitranden niet meer goed waren . Ze hebben het opnieuw afgekitt , en sinds dien geen lekkage meer .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Monique.
wo 19 jun 2019

Perfect

Na lang aarzelen en vele mensen over de vloer te hebben gehad heb ik en mijn vrouw besloten om mijn badkamer te laten verbouwen door De Zwart loodgieters bv uit Naaldwijk . Ze hebben de deadline gehaald van 2 weken En wij zijn dik tevreden , en wij genieten van ons strak afgewerkte badkamer. Ps we heb foto’s van voor en na de verbouwing ,mocht iemand ze willen zien ( mailtje sturen naar monique@rsabank.nl

Geverifieerde beoordeling
5.0
Wilhelmina.A
wo 19 jun 2019

Aanrader

Heel spontaan , en erg transparant . Mijn moeder woont in een senioren woning en het water van haar douche putje liep niet meer weg. Volgens mijn oude moeder ,waren het erg liefe jongens die hard hebben gewerkt en alles keurig netjes hebben achtergelaten . Toppie

Geverifieerde beoordeling
5.0
Bernard.M
wo 19 jun 2019

Erg tevreden

Door de hevige regen van vorige week is het bij ons gaan lekken uit het plafond. Ik heb gebeld naar een loodgieter van het bedrijf ( comf......, die zou tussen 14/16:00 bij ons zijn . Om 16:30 gebeld , staat zn telefoon uit . Wij weer zoeken op het internet na een andere dakdekker , en al gauw kwamen we bij de Firma de zwart. Die heeft iemand opgestuurd die dat allemaal netjes heeft gerepareerd.

Geverifieerde beoordeling
5.0
Hana.X
di 18 jun 2019

Zeer te vrede.

Om 21:00 gebeld om 10:30 stonden ze voor de deur . Kelder leeggepompt en het riool hersteld . Een aanrader

Geverifieerde beoordeling
4.0
Karel.A
di 18 jun 2019

Prima service

Dak lekkage verholpen . Op zondag is rob van firma de zwart bij ons geweest voor een dak lekkage. Hij dacht de oorzaak te hebben gevonden , helaas was het de volgende dag weer raak . De zelfs dag dat ik weer had gebeld stond ismael van de firma de zwart bij ons voor de deur en heeft de lekkage eerst gefilmt , toen aan ons laten zien en daarna heeft hij zijn collega rob eerst het een en ander geadviseerd hoe je in het vervolg een daklekkage opspoord en verhelpt .( mooi om te zien hoe collega’s met elkaar omgaan ) en toen heeft hij de uitwatering opnieuw dicht gebrand

Geverifieerde beoordeling
5.0
H.C
ma 17 jun 2019

Prima werk

Toilet ontstopt binnen half uur

Geverifieerde beoordeling
5.0
Bloemfontijn.
vr 14 jun 2019

Retaurand Bloemfontijn

Een uur voorsluitings tijd 00:00 is er spontaan een waterleiding hevig gaan lekken . Snel een 24/7 service ge Googled . Na 8x te hebben gebeld heb ik eindelijk iemand kunnen vinden die echt 24/7 service bied.(de zwart) Binnen stonden 2 jongens voor de deur en een uur later was het karweitje gerepareerd . Kosten €180

Geverifieerde beoordeling
5.0
Ali .O
vr 14 jun 2019

Mijn doucheputje zat verstopt

Binnen 20 minuten was het probleem opgelost .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Sonja .
vr 14 jun 2019

Snel en vakkundig

Mijn afvoer van mijn keuken was verstopt . Zelfde dag opgelost En absoluut niet duur

Geverifieerde beoordeling
5.0
Frans.V
vr 14 jun 2019

Top

Erg snel en duidelijk Aanrader

Geverifieerde beoordeling
5.0
Robert.B
vr 14 jun 2019

R.balankert

Super service . Mijn riool is weer onstopt . 95 eurootjes afgerekend

Geverifieerde beoordeling
5.0
Frans.V
vr 17 mei 2019

F.Validet

Mijn dakbedekking is vervangen . Zeer tevreden

Geverifieerde beoordeling
5.0
Ton.H
di 14 mei 2019

Snel, professioneel en vriendelijk

Ik belde ‘s avonds en met een uurtje stonden ze voor de deur. Ze hadden het probleem direct gevonden en met een halfuurtje is het opgelost. Superfijn!! Mooie prijs voor zo’n service

Geverifieerde beoordeling
5.0
Sandy Lagerhuis .
za 13 apr 2019

Harde werkers

Mijn riool in de kruipruimte was gebroken ,en de jongens van de zwart hebben dat weer hersteld . Prijzen zijn zeer redelijk vergeleken met andere bedrijven die bij ons in het verleden zijn geweest

Geverifieerde beoordeling
5.0
Sander .H
di 09 apr 2019

Snel netje en duidelijk

Miin verwarmingsketel heeft het begeven , omdat het om een ketel ging van 16 jaar oud is mij geadviseerd om de ketel te vervangen . Het klus is prima op geleverd. Mijn dank is groot Mvg Sander van hees

Geverifieerde beoordeling
5.0
Verra.W
ma 08 apr 2019

Erg provisioneel

De jiongens zijn het dak opgegaan om de lekkage op te sporen , al gauw kwamen de jongens terug met een filmpje van mijn dak , waar duidelijk de oorzaak van de lekkage op stond. Ze hebben me uitgelegd hoe ze het gingen repareren , en zijn aan de slag gegaan . Na een kleine 45 min waren ze klaar en lieten mij weer foto’s zien van het eind resultaat. Wij hebben 165 euro bij de jongens mogen pinnen

Geverifieerde beoordeling
4.0
L..L
vr 05 apr 2019

Snelle service!

Op de dag zelf afspraak gemaakt en is in de middag langs gekomen en had binnen halfuurtje het probleem verholpen!

Geverifieerde beoordeling
5.0
Anja.K
vr 29 mrt 2019

Goed

Gelijk aanpakken. Harde nette werkers. Waar andere loodgieters/dakwerkers niks meer lieten horen deden deze mannen wat ze beloofd hadden. En niet onbelangrijk: redelijke prijs ook nog eens. Aanrader.

Geverifieerde beoordeling
5.0
Gerry.A
zo 24 mrt 2019

Zo hoort het

Na het vervagen van de gasmeter door stedin is er een lekkage geconstateerd in onze gasleiding. Ze hebben de gasleiding afgeperst en de lekkage gerepareerd in de kruipruimte . Jonges bedankt

Geverifieerde beoordeling
5.0
Jolanda .V
zo 24 mrt 2019

Op de Zwart kun je bouwen .

Wij zijn in zee gegaan met de zwartloodgieters uit Naaldwijk om onze badkamer te renoveren . We hebben de offerte online ontvangen en die hebben wij geaccepteerd . De jongens van de zwart hebben 12 dagen achter elkaar gewerkt en het resultaat mag er wezen Ps als ze aangeven dat ze om 09:00 aanwezig zijn is dat eerder 10:00 ????????????????

Geverifieerde beoordeling
5.0
Ernesto .P
zo 24 mrt 2019

Snel en vakkundig

Heb per ongeluk door mijn waterleiding heen geboord. Ismael heeft dat keurig netjes gerepareerd. En de rekening viel reuze mee €110 incl materiaal en btw .

Geverifieerde beoordeling
5.0
Jolanda .V
za 23 mrt 2019

Op de Zwart kun je bouwen .

Wij zijn in zee gegaan met de zwartloodgieters uit Naaldwijk om onze badkamer te renoveren . We hebben de offerte online ontvangen en die hebben wij geaccepteerd . De jongens van de zwart hebben 12 dagen achter elkaar gewerkt en het resultaat mag er wezen Ps als ze aangeven dat ze om 09:00 aanwezig zijn is dat eerder 10:00 ????????????????

Geverifieerde beoordeling
5.0
Roland.B
vr 22 mrt 2019

Nette afhandeling

Ik ben 6 maanden en 4 bedrijven verder en nog steeds daklekkage. Ismael van de firma de zwart is bij onlangs gekomen om een offerte op te maken ,omdat ik in eerste instantie al het dakbedekking wou vervangen . Maar na een uur op het dak was het probleem alweer opgelost. Petje af

Geverifieerde beoordeling
5.0
Victor .H
vr 22 mrt 2019

Top bedrijf

Binnen uur hebben ze mijn daklekkage opgespoord en verholpen €175 afgerekend . ????????

Geverifieerde beoordeling
5.0
Jan Willem .V
ma 11 mrt 2019

Top

Niets op aan te merken Dakbedekking is vakkundig vervangen . Prijzen zijn ???????? Goed koopste uit 3 offertes

Geverifieerde beoordeling
5.0
Sonja .D
vr 08 mrt 2019

Schoorsteen gerepareerd

Harde werkers en prima de schoorsteen gerepareerd! Niks anders dan lof voor de Zwart

Geverifieerde beoordeling