Bedankt voor je oordeel!

De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

te 's-Gravenhage Geef jouw oordeel over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers
5.0
Salhi
di 21 sep 2021

Top kwaliteit

Ik had een oude gemetselde dakkapel met een glazen dak , wat aan allerlei kanten lekte .
Ook de ramen van de kozijn waren oud en rammelde aan alle kanten .
Mijn idee was om alles te slopen en een nieuwe dakkapel laten plaatsen .
Ismael heeft mij er van overtuigd dat dat niet nodig was en dat het weggegooid geld is .
Hij heeft een nieuw kozijn ingezet het dak aangepakt en de zijkanten zijn ook hersteld .
Erg professioneel hoe er te werk is gegaan , duidelijk dat je met prof te maken hebt
Wij zijn dik te vreden

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
John
di 21 sep 2021

Harde werkers

Ze zijn geweest , hebben wat tests uitgevoerd en kwamen tot conclusie dat de afvoer kapot is in de vloer .
En die hebben ze netjes gefixt

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sander verbaan
zo 19 sep 2021

Dak lekt

Lekkage vanaf het het dak langs de ventilatie kanalen opgespoord en hersteld .
Ismael was er duidelijk in de communicatie internet het gene wat hij ging doen .
Duidelijke foto’s gemaakt van de oorzaak en foto’s van na de reparatie .
Weet ik ook eindelijk hoe mijn dak er uit ziet lolllll

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Linda
zo 19 sep 2021

Heel erg vlot

Bij de aansluiting van mijn radiator lekte wat water .
Ik heb gelijk actie ondernomen en loodgieters gaan bellen .
Ik denk dat ik een stuk of 7 bedrijven heb gebeld , sommige namen gewoon niet op en de rest was er een wachtrij van een week of meer .
Tot dat ik bij de zwart terecht kwam .
Die heeft gelijk 2 jongens gestuurd en die zagen al gauw dat de radiator het had begeven en vervangen dient te worden .
Een uur later waren ze terug met een mooie witte radiator en die hebben ze keurig netjes gemonteerd .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Liesbet
za 18 sep 2021

Als erg goed ervaren

Onze cv ketel heeft het begeven .
Na overleg en advies hebben we besloten de cv ketel te vervangen

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Greets
vr 17 sep 2021

Vaklui

Ik heb al jaren last van lekkages , en elke x weer een reparatie .
Nu heb ik contact opgenomen met dhr de Zwart en die is komen kijken en heeft mijn verhaal aangehoord.
Het advies was een nieuwe laag overheen branden .
Kosten € 2800 incl ca 70m2 , en 15 jaar garantie .
Aangezien in al meer kwijt was als dat aan reparaties zijn we akkoord gegaan .
Nu meerder regenbuien verder en geen druppel te bekennen .

En wat ook erg fijn was , is dat ze tijdens de werkzaamheden foto’s naar mij app stuurden .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Silvia
ma 13 sep 2021

Prima bedrijf

Wij wouden al heel graag een dakterras , en de jongens van de zwart hebben dat keurig voor elkaar gekregen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Verzana
wo 08 sep 2021

Erg fijne ervaring

De jongens hebben het dakbedekking van mijn ons woning vervangen.

5.0
Willeke
di 07 sep 2021

Zeee te vreden (al jaren )

We vinden het erg fijn dat er zo een top product bestaat .
Bijna alles onder het dak als op het dak word door de heren aangepakt .
Ik slaap een stuk lekkerder met de weet dat ik mijn huis in goede conditie kan houden , en niet bang hoef te zijn voor hoge kosten .
Ik raad iedereen aan om de service abonnement aan te sluiten

5.0
Alisa .B
do 29 jul 2021

Weer bedankt

Ook wij hebben een service abonnement ,
En net de storm zijn er wat dakpannen weggewaaid .
De jongens hebben een paar dakpannen vervangen .( kosten loos )
En mooiste van alles hoef ook de verzekering in te schakelen want dan kost het me m’n eigen risico

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Ferry
ma 19 jul 2021

Erg vlot

Mijn dakbedekking was aan vervanging toe van de 3 offertes waren ze de goedkoopste.
Maar wel veel beter gespecificeerd als de andere .
Eind resultaat was een dikke voldoende .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sonja
za 17 jul 2021

Gewoon goed

Bedankt weer voor de service

Erg blij met de heren

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Wim
di 13 jul 2021

Snel verholpen

Om 08:00 gebeld en om 12:00 stonden zwcvoor de deur .
Na 30 min was de blokkade in de afvoer gemaakt .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Lodewijk
ma 12 jul 2021

Top

Erg communicatief en snel ter plekke bij spoed .
Wij zijn al jaren fan van de firma , begrijp de onderstaande reacties niet echt .

Kwaliteit

Prijs

Service

1.0
P. Kroeze
wo 16 jun 2021

Komen niet opdagen op afgesproken tijdstip en zijn daarna onbereikbaar

Fatsoen hebben om af te bellen als een afspraak niet door kan gaan of achetaf bellen en uitleggen waarom een afspraak niet door is gegaan. Bereikbaar zijn als je op je website zet dat je 24/7 bereikbaar bent. Jullie zijn niet te beriken op je vaste lijn, mobiele telefoon en reageren niet op een appje. Jammer.

Kwaliteit

Prijs

Service

1.0
Cyn
za 12 jun 2021

Laat niets horen.....

Mij is tot 2x toe beloofd dat ik teruggebeld zou worden (als ik zo stil sta, ik ben nu aan het rijden, werd er gezegd). Maar helaas....ik hoorde niets.

Na het inspreken van de voicemail bij een 3e belletje van mijn kant, belde een collega.
Die beloofde me via whatsapp wat te laten weten die dag. Maar wedereom helaas....
In de middag gevraagd via whatsapp of ze al iets wist, maar dat staat nog steeds op ongelezen.

Drie maal een belofte niet nakomen, is voor mij te veel.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sjors ambawiet
vr 11 jun 2021

Erg communicatief , snel en professioneel

Gebeld voor mijn verstopping in de keuken
Zelfde dag gekomen .
De heren waren erg beleefd en met professioneel apparatuur hebben ze ons afvoer ontstopt .
Omdat er altijd wel wat aan de hand is met ons inmiddels 40 jaar oude woning hebben we ook een abonnement afgesloten .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sonya
di 08 jun 2021

Gewoon ideeeaal

Wij hebben een service abonnement,
En nu meerdere malen gebruikt van gemaakt ,en geen extra kosten hoeven maken.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Willen
do 20 mei 2021

Tog uit eindelijk goed gekomen

En maar wachten tot dat ze op zouden komen dagen .
Wij bellen en geen gehoor wat we niet gewend zijn , achteraf hebben ze ons gebeld met wat naar nieuws over de baas die opgenomen was in het zieken huis .
De volgende dag zijn ze de jongens geweest en ons dak gerepareerd.

Wij wensen u veel beterschap en tot ziens

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Aad
di 11 mei 2021

Snel en efficiënt te werk gegaan


Goed en snel geholpen i. In het kruipluik hadden we een lekkage aan de waterleiding Dus haast geboden. Loodgieter kwam binnen paar uur. Vriendelijke jongens en deskundig. Probleem was snel getraceerd en opgelost .
Ik merkte al gelijk dat het om doorgewinterde loodgieters ging .
Professionele apparatuur, water bestendige kleding aangetrokken en hup aan de slag
Binnen 40 min opgelost .
Kosten €190 incl

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Lex
ma 10 mei 2021

Lek gedicht

Vandaag na de hevige regenbui flinke lekkages .
Heb er 5 gebeld en niemand die heeft tijd .
Sterker nog bij de eerste 3 bedrijven werd er niet eens opgenomen .
Ismael van firma de zwart is hier om 19:00 geweest en heeft het probleem op gespoord en verholpen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Cris
wo 05 mei 2021

Cris Verhout


Solide werk en duidelijke communicatie
Kennelijk had ik de waterleiding geraakt met boren. Ondanks dat het zaterdag was kon men toch een afspraak maken chirurgies te werk gegaan en binnen 2 uur was het klusje geklaard.
Erg vriendelijke heren , en kosten voor het klusje waren heel schappelijk .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Suzan
za 01 mei 2021

Een eerlijk bedrijf

Wij hadden een verstopping in de keuken afvoer en die hebben de heren erg netjes opgelost.
De kosten hiervan €140 incl
Mijn buurvrouw die 4 dagen geleden voor het zelfde probleem RRS riool service heeft in geschakeld , heeft €1000 , ja je leest het goed DUIZEND €€ betaald voor 45 min werk .
Volgens onze monteur schijnen er een hoop oplichters in omloop te zijn .

Wij zijn in ieder geval erg na tevredenheid geholpen , en ook wij hebben de service abonnement afgesloten .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Willem
vr 30 apr 2021

Goede service

De heren zijn netjes hun afspraken nagekomen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sonja
do 29 apr 2021

Mijn dakkapel

Zowel kwaliteit als prijs hebben we absoluut niets o aan te merken .
Ook erg vriendelijk

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Karel doorman
ma 19 apr 2021

Goed

Ochtend gebeld , en zelfde dag mijn cv ketel vervangen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Vanessa
zo 18 apr 2021

Snel en voordelig

Heb om 09:00 melding gemaakt van een Daklek .

12:00 stonden ze voor de deur en hebben het euvel verholpen .
Uiteraard kosteloos ( service plus abonnement

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Kelly
za 17 apr 2021

Top

Kan me helaas niet aansluiten bij de onderst slechte recensies
De jongens hebben ons toilet ontstopt ,en was een vrij smerig klusje moet ik zeggen .
Maar ze hebben het netjes opgelost , en de ruimte schoongemaakt als of er nooit iets was gebeurd .

En wij hebben in volle vertrouwen een service abonnement afgesloten .

Kwaliteit

Prijs

Service

1.0
robert
za 17 apr 2021

komen na afspraken niet

gevonden op het net ,staat een contact formulier ,ze reageren gewoon niet, dat nummer gebeld voor spijkenisse namen niet op, belden later wel terug, afgesproken, hele middag zitten wachten.
heel onduidelijk was hun mededeling per telefoon kwamen kwartier later ? kwam helemaal niet. weer gebeld met hoofd nummer ,wilden dan volgende dag komen ,heel de ochtend gewacht kwam niemand ,zonder even te zeggen hoe of wat.
nou maar weer verder zoeken dan ,naar iemand die wel komt.

Kwaliteit

Prijs

Service

1.0
Kees van hasselt
do 15 apr 2021

Oplichters

Oplichters

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sebio
za 13 mrt 2021

Super snel

Het water kwam met bakken uit de hemel vallen ,en door mijn dak in de slaapkamer .
Ismael & Mounir hebben een nood reparatie uitgevoerd .
Geen druppel meer te bekekene .
In mei gaan de jongens het hele dak opnieuw bedekken .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Samuel levi
za 13 feb 2021

Wat was het koud

Gisteren avond mijn bij -5 begeeft mijn cm cv ketel het brrrrrr wat was het koud .
Ismael heeft hem weer aan het praten gekregen .
Factuur viel reuze mee ,
Hartelijk dan

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Dijksie
za 06 feb 2021

Snel, accuraat, deskundig en volgens afspraak onze dakterraslekkage opgelost! Kortom TOP!

Op zoek naar een dakdekker die snel een lekkage op ons dakterras zou kunnen verhelpen! Dit omdat het toch ook wel erg veel en veel sneller begonnen te druppelen vanuit het plafond (we slapen onder het dakterras). Via google op de reviews snel iemand gezocht De Zwart dus, zaterdagochtend rond 9.00 uur gebeld, Ab aan de lijn en hij zei dat er tussen 10.00 uur en 12.00 uur iemand zou kunnen komen. I.e.g. om er naar te kijken en werkzaamheden die het direct zouden kunnen verhelpen en onder de 300 euro zouden blijven, zouden ze direct uitvoeren. Heel simpel: ze waren er om 10.15 uur met twee man sterk, Mounir en zijn collega, snel, accuraat te werk gegaan (ze lieten de koffie zelfs koud worden), deskundig alles uitgelegd wat de oorzaak was en wat ze zouden gaan doen om het op te lossen! Binnen circa twee uurtjes waren ze weer weg en tot nu toe geen druppel lekkage meer bespeurd! Ook nog eens topgasten met een doses humor!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Hagenleer
wo 03 feb 2021

Verstopping

Blokkade in het riool zeer snel op gelost .
Bij meerdere bedrijven die we hadden gecontateerd werd aangegeven dat het per meter werd berekend tot aan de blokkade .
Sommige ....... vroegen zelfs €40 per meter .
De jongens van de zwart hebben aangegeven dat bij hun standaar 20 meter doorgevoerd word ,omdat je nooit kunt weten waar precies de blokkade zit , wat erg logisch lijkt .
Eind van de rit hebben we excl fooi €145,20 afgerekend .
Zeer prettig ervaren.
Een aanrader

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Pricilla
di 02 feb 2021

Erg snel

Binnen een uur het dak gerepareerd .
Ze zijn zeker snel en weten wat ze doen .
Zoals ik hier ook lees , eerst het dak op geweest wat foto’s gemaakt , een snelle uitleg over het geen wat ze van plan zij te repareren .
Na dat de klus geklaard was hebben ze een bon uitgeschreven en alle foto’s naar ons doorgestuurd en klaar is Kees ( ismael in dit geval )

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sonja
ma 01 feb 2021

Goed

Radiator kranen zijn vervangen
Erg tevreden

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Ferdinand
za 30 jan 2021

Prima bedrijf

Ik heb zaterdag ochtend gebeld en het stront liep de woonkamer in om dat het riool verstopt zat .
Binnen 2 uur stonden er 2 heren voor mijn deur en hebben het probleem erg snel verholpen , en dat ik in ander reviews lees dat
Duur zijn vind ik absoluut onzin.
Ik heb €190 euro betaald voor een uur werk met 2 man , als ze het dubbele hadden gevraagd zou ik het niet eens erg hebben gevonden.
Ik ben al blij dat ik van de troep af ben .
En ook ik heb een service abonnement afgenomen.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sanne en Aad van der Plas
vr 29 jan 2021

Gewoon doen

Ik weet niet wat ze er aan verdienen maar heb ze dit jaar al 3x gebeld voor verschillende lekkages en heb in totaal €56 euro extra moeten betalen.
1x hebben ze een lekkage bij de watermeter verholpen ( niks betaal )
2 x riool in de kruipruimte hersteld heb ik €30 betaald
1x een daklekkage verholpen aan het dakkapel .(€26 )
Wij vinden het prachtig abonnement, waar bijna alles onder valt.
Hoop alleen niet dat er iets gaat gebeuren de komende 3 maanden , want ons 3 bezoekjes voor dit jaar zijn inmiddels verbruikt .

Kwaliteit

Prijs

Service

1.0
Caro
do 28 jan 2021

Afgebeld

Op de ochtend van de eerste afspraak ben ik afgebeld. Ik lees online dat het vaker gebeurt en dat ze vrij duur zijn dus ik hoef geen nieuwe afspraak. Hun reacties op wat slechte beoordelingen vind ik ook kinderachtig dus achteraf ben ik blij toe.

Kwaliteit

Prijs

Service

4.0
Willem
do 28 jan 2021

Goed

Toilet verstopt
30 min waren ze weer weg .
€121 betaald , vind dat wel veel voor 30 min

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Zabit Movitos
wo 27 jan 2021

Eind goed al goed

Ze zouden langs komen om mijn keuken afvoer te ontstoppen .
Belde vrij laat af , maar de volgende ochtend zijn ze hun afspraak wel nagekomen .

Heb 99,95 afgerekend

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Hanneke Oudegeest
di 26 jan 2021

Eind resultaat is top

Ondanks dat de eerste tegelzetter er verkeerd begonnen was waardoor ze een gedeelte van de wand opnieuw moesten doen ,zijn wij erg tevreden met het eind resultaat
Onze badkamer is tiptop opgeleverd

Ismael Chaib en Martin hebben het werk uit gevoerd .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Familie Bol
za 23 jan 2021

Prima werk uitgevoerd

De dakgoten zijn vervangen , zo wel aan de voorzijde al achterzijde.
Met het opbouwen en afbreken van de stijger
Hebben ze er 2 dagen overgedaan .
Onze complimenten aan Malik en caib.
Positief ingesteld die 2 Harde werkers

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Wesley
wo 20 jan 2021

Petje af

Nu 3 flinke regenbuien verder en geen druppel te bekennen.
Wij werden op een gegeven moment hopeloos om dat en inmiddels 4 bedrijven hebben geprobeerd het op te lossen maar telkens na een regenbui weer de teleurstelling ondervonden .
Deze beste heren mogen we best expert noemen in hun vak .
Communicatie was duidelijk , tussentijds foto’s en een filmpje gemaakt , en netjes het dakbedekking hersteld .
En het mooiste van alles was dat ze aangaven dat de oorzaak erg duidelijk was en begrepen ook niet echt waar om de ander het niet konden vinden .

Wat betreft dakwerk , kunnen we zekerrrrr aanranden .
Wij gaan in het vervolg niet meer verder zoeken

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sandy
di 19 jan 2021

Topie

Snel het probleem van de lek geanalyseerd en opgelost

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Rafaël dominus
ma 18 jan 2021

Goed

Onze toilet is ontstopt op zondag door keurig nette loodgieter .
We hebben op het internet lopen zoeken naar een loodgieter die 24/7 bereikbaar hoort te zijn.
Van de 10 loodgieters bedrijven was de zwartloodgieters de enige die überhaupt de telefoon opnam en uiteindelijk de klus heeft geklaard .

En ook wij hebben een service abonnement afgesloten .
Het werkelijk ongelooflijk hoe moeilijk het is om een loodgieter te vinden als je Spoed hebt .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sabrina
zo 17 jan 2021

Prijs is goed en de werk tempo hoog

De jongens van de zwartloodgieters bedrijf hebben mijn wastafelmeubel en en kranen vervangen .
Dit hebben ze keurig netje gedaan .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Restaurant Alfonzo
do 14 jan 2021

Cv installatie aangepast en 3 nieuwe radiatoren vervangen

Absoluut een aanrader , en absoluut niet duur , mede doordat we abonnementhouder zijn hebben we de 30% korting ontvangen op het op een gedeelte van de offerte
Wij delen absoluut de mening niet dat ze duur zijn .

Voor sommige mensen is alles te duur .

Kwaliteit

Prijs

Service

2.0
Jochem
do 14 jan 2021

Twee keer zo duur, uurtarief van 125€ excl btw

Leiding in de kruipruimte lekte. Half gerepareerd want was lood en wilde vervangen door koper. Schade 159€. Offerte gekregen voor vervanging van de leiding die met de vork was geschreven koste 1600€, even offerte opgevraagd bij een loodgieter in de buurt en kreeg daar een offerte van 800€.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Leon
di 12 jan 2021

Zeer gewaardeerd

Je merkt gewoon na het eerste gesprek dat je met een serieuze partij te maken hebt .
Op elke vraag die wij hadden is na ons gevoel bevredigend beantwoord.
Ze hebben ons dakbedekking vervangen van zo wel het dak van ons woning en de dakkapel voor .
Het schuur dakje is ons geadviseerd, dat het nog zeker 10 jaar mee kon en overbodig was het te vervangen .
Wij hebben alle foto’s gekregen van voor , tijdens en na de verbouwing .
De werkzaamheden die in de offerte zijn aangeduid zijn ook uitgevoerd.
Geen extra kosten of addertjes onder het gras .

Zeker een partij die wij kunnen aanraden .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Aren
zo 10 jan 2021

Gewoon goed !

Gisteren laat in de middag gebeld en ze waren er heel snel erbij. Goed gewerkt en alles netjes opgelost.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Patricia en Claudio
za 09 jan 2021

Voor ons de oplossing

Wij ook hebben een service abonnement afgesloten.

Een kennis van ons heeft ons geholpen om de badkamer opnieuw te betegelen .
Wij stuiten op een lekkende afvoer en hebben toen de zwartloodgieters gebeld om dat zij ons in het verleden ook al eens goed hadden geholpen .
De jongens (ashraf en Mounier ) hebben de vloer open gehakt en een gedeelte van plastic afvoer vervangen .
Na een klein uurtje waren ze klaar .

Na het opmaken van de werkbon bleek dat ik niets hoefden te betalen omdat ik een service abonnement had afgesloten .( 4 mnd geleden )
Ik begreep er niet veel van moet ik zeggen toen ik het had afgesloten .
Destijds had mijn onderbuurman een flinke lekkage doordat onze hoofd rioolbuis het had begeven en ik dacht eigelijk dat als ik een abonnement zo afsluiten dat ik enkel 25% korting zou krijgen op die factuur.
Maar blijkt dat dit bezoekje niet hoef te betalen en ik heb nog recht op 2 bezoekjes de komend 8 maanden .

Dit is tog de oplossing voor elke woning eigenaar wetend dat als er nog iets geks gaat gebeuren dat ik niet aan m’n spaarcenten hoef te zitten .

Top top en nog eens top.
Mr de Zwart wij wensen je het beste in je onderneming

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Patricia en Claudio
za 09 jan 2021

Voor ons de oplossing

Wij ook hebben een service abonnement afgesloten.

Een kennis van ons heeft ons geholpen om de badkamer opnieuw te betegelen .
Wij stuiten op een lekkende afvoer en hebben toen de zwartloodgieters gebeld om dat zij ons in het verleden ook al eens goed hadden geholpen .
De jongens (ashraf en Mounier ) hebben de vloer open gehakt en een gedeelte van plastic afvoer vervangen .
Na een klein uurtje waren ze klaar .

Na het opmaken van de werkbon bleek dat ik niets hoefden te betalen omdat ik een service abonnement had afgesloten .( 4 mnd geleden )
Ik begreep er niet veel van moet ik zeggen toen ik het had afgesloten .
Destijds had mijn onderbuurman een flinke lekkage doordat onze hoofd rioolbuis het had begeven en ik dacht eigelijk dat als ik een abonnement zo afsluiten dat ik enkel 25% korting zou krijgen op die factuur.
Maar blijkt dat dit bezoekje niet hoef te betalen en ik heb nog recht op 2 bezoekjes de komend 8 maanden .

Dit is tog de oplossing voor elke woning eigenaar wetend dat als er nog iets geks gaat gebeuren dat ik niet aan m’n spaarcenten hoef te zitten .

Top top en nog eens top.
Mr de Zwart wij wensen je het beste in je onderneming

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Stefan
vr 08 jan 2021

Zeer aangenaam verrast

De Zwart is een zeer kundig en prettige partij, die voortaan mijn go to bedrijf is voor problemen. Ik ben erg tevreden met de snelheid en effectiviteit hoe ik ben geholpen, door een beleefde en prettige man. Mijn verhaal:

De keukenafvoer liep niet meer door. Tijdje terug een kennis die aannemer is langs laten komen, blijkbaar een beunhaas. Die zei dat de afvoerpijp te scheef liep, was met een kleine veer een stukje erin geweest en de pijp iets verhoogd. Het was een dagje ofzo opgelost. Daarna weer ruk: de vaatwasser is er ook op aangesloten, waardoor die overstroomde en de hele keuken blank stond. Ik was in de veronderstelling dat dus het hele loodgieterswerk opnieuw moest, midden in een verbouwing het maar uitgesteld en weken lang in een emmer afgewassen.

Toch maar oppakken: belde een loodgieter, pas over 1,5 maand beschikbaar. Toen kwam ik via Google iit bij Loodgietersbedrijf De Zwart. Belde hen op en binnen 45 min stonden ze al voor de deur. Aardig, vriendelijk, beleefd en bovenal kundig. Na eerst netjes de omgeving te hebben afgedekt, was het probleem in no time verholpen met een grotere veer veel verder de leiding in te gaan. Keuring alles afgedroogd, gecontroleerd en natuurlijk getest.

In no time is dus mijn probleem opgelost, waar al een ander had zitten amateuren. Hun nummer gaat bovenaan in de favorieten, deze partij raad ik voor de volle 100% aan.

Hartelijk dank!!!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Evelien Kamp
do 07 jan 2021

Eeg blij met het eind resultaat

Wij hadden een lekkage in onze waterleiding in de vloer van de badkamer .
Wij zijn zeer tevreden hoe we zijn behandeld ,de jongens weten waar ze over praten en hebben ons goed geadviseerd, ook omtrent verzekering .
Blijkt dat bijna alle schade was te verhalen op de verzekering ( wisten we gewoon niet )
Top werk geleverd en de badkamervloer is erg mooi en netjes betegeld .

Een aanrader

Kwaliteit

Prijs

Service

4.0
Anke
ma 04 jan 2021

Uiteindelijk kwam het toch in orde.

Aanvankelijk werd de toilet reparatie zeer slordig en met heel veel tijd verlies, vanwege iedere keer materialen ophalen. Uiteindelijk kwam Ismael met younes langs en verzorgden het werk aan het toilet.
Prima binnen de kortste keren. Hulde aan deze twee
Keurige en vakbekwame heren.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Henry Bakker & zoon
zo 03 jan 2021

Zeer te Vreden

Wij vinden het erg fijn om zaken te doen met de Zwart.
Voor onze restaurant in Rotterdam en Den Haag zijn zij onze partners omtrent onderhoud en service .
Wij hebben ze al meerdere malen ingeschakeld bij nood en telkens hebben ze ons uit de brand geholpen .
Het verschil tussen tussen De Zwart en andere partijen waar we in het verleden zaken mee hebben gedaan is dat ook in nood normale tarieven worden gehandhaafd.
En niet om dat er spoed bij zit dat de prijs tig x over de kop gaat zoals bij velen .


Wij raden De zwartloodgieters zeker aan .
Een bedrijf waar het ze zeker niet enkel om de knaken gaat .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Edmund Loire
do 31 dec 2020

Niets op aan te merken

Ze zijn op tijd gearriveerd
Ze hebben een gedeelte van het riool hersteld .
Ze hebben netjes een factuur opgemaakt conform afspraak .
En je kan bij ze pinnen .

Zo hoort het gewoon .
Een dikke duim voor team De Zwart

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Kees van der linden
zo 27 dec 2020

Mooie gasten

Vriendelijk , spontaan en zelfs in de kruipruimte hoorde we ze lachen .
Het riool is vakkundig hersteld en alles loopt weer zo als het hoort .
En ook voor hebben ze mijn cv ketel een onderhoud gegeven .

Het zijn toppers die 2 die bij ons zijn langs geweest ( ismel en Kevin )

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Selam .G
za 26 dec 2020

Zeer tevreden

Zowel de cv ketel als de radiatoren in onze woning zijn vervangen door ismael en Misko
Ze hebben 3 lange dagen achter elkaar door gewerkt , begonnen om 09:00 en om 19:00 gingen ze weer weg , omdat wij het voor kerst klaar wouden hebben .

Alles werkt naar behoren en alles is tip top afgeleverd .
En het klopt dat de tempo er hoog is .

Zeeeeeer tevreden over deze heren

Kwaliteit

Prijs

Service

3.0
Danny
do 24 dec 2020

Slechte na service

Ik had een lekkende wasmachiekraan die hebben ze binnen 10 min vervangen dus ze werken erg snel blijven vervolgens 20 min weg om een bon te schrijven ruimen hun troep niet op en zetten de verplaatste spullen niet terug op hun plek

Kwaliteit

Prijs

Service

4.0
Angela Krisna
wo 23 dec 2020

3x scheepsrechten

Na het eerste bezoek van Amit dachten we dat de Daklek verholpen was ,helaas niet het geval .
De 2e x heeft Amit het opnieuw geprobeerd ( ook ter vergeefs )
De 3e x heeft ismael en Mounier het op een vakkundige manier opgespoord en hersteld .
Het is natuurlijk nooit fijn om 3x een dakdekker te laten komen voor het zelfde probleem .
Maar heb begrepen dat Amit nog het nodige ervaring moet opdoen watbetreft het opsporen van lekkages .
Al om al de service is top bij de zwart , ze zijn vrijblijvend teruggekomen en heb alleen het eerste bezoek afgerekend .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Miranda de boer
ma 21 dec 2020

Toppers

Net geholpen door twee toppers ismael en ashraf. Leuke amicale gasten die top werk hebben geleverd.
Ik ben zeer tevreden. En als er weer wat is kom ik zeker bij dit bedrijf terug. En vraag ik naar deze twee toppers.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Wendy & fred
zo 20 dec 2020

Mee eens

Een betrouwbaar partij waar je met al je loodgieterswerk en dakwerken terecht kunt .
Wij hebben helaas uit ervaring geconstateerd dat er nog maar weinig bedrijven zijn die doen wat ze zeggen .
Wij hebben al een tijdje een abonnement , en wij gaan ook niet meer weg .

Mr de zwart bedankt voor alle goede zorg van 2020 .
Wij wensen jullie leuken feestdagen te gemoed en een gezond en gelukkig 2021

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sofia
di 15 dec 2020

Snel , goedkoop, en kwaliteit

Wij betalen 12,50 per maand en dan hebben we recht op 2 gratis bezoekjes .
Dit was de eerste keer dat ik heb gebeld dit jaar voor mijn keuken afvoer die niet meer weg liep.
2 vlotte jongens zijn geweest , ze hebben hun ding gedaan en even gezellig gebabbeld .
Zo snel als ze er waren waren ze ook weer weg .
Gewoon top dat dit soort abonnementen er zijn .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Simon
ma 14 dec 2020

Goed

Edwin van de dakdekkers de Zwart heeft ons dakbedekking netjes vervangen.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Marcello
wo 09 dec 2020

Zeer betaalbaar

Mijn cv ketel is gerepareerd , en een onderhoud beurt gekregen .

E108,00 incl btw betaald

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Joyce
wo 09 dec 2020

Snel en voordelig

De jongens hebben bij mijn moedertje de wasmachine aangesloten .
Inclusieve wasmachine kraan hebben we honderdnegenentwintig euro’s voor betaald .
En heb begrepen dat de heren eng vriendelijk en sterk waren .
Hhhh

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Richard
za 05 dec 2020

Dakreparatie na lekkage goed uitgevoerd

Niet alleen werd een lekkage snel verholpen met een nood reparatie, ook kregen we een snelle opvolging met inspectie en uitleg en een offerte.
Een bitumen plat dak en schuine daken met shingles werden grondig gerenoveerd. De gebruikte materialen zijn duidelijk beter (en mooier) dan wat er voorheen gebruikt is. Met een ploeg van vier vrolijke en hard aanpakkende jongens was de klus in 10 werkdagen geklaard. Er werd netjes opgeruimd en ik kreeg nog wat advies over de rest van het dak.
Wat me verder positief opviel, en ik lees dat ook terug in andere reviews, is de uitgebreide uitleg, gebruik van veel foto’s en tussentijdse updates.
Ik ga zeker terug voor andere klussen naar dir bedrijf.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Henk
za 05 dec 2020

Prima bedrijf

De jongens zijn erg ervaren moet ik toegeven .
Mijn daklekkage die door meerde bedrijven is geprobeerd op te sporen en te repareren was nog niet gelukt .
Ismael en Mounir hebben en de lek gevonden en binnen een half uur stonden ze de lek ook hersteld .
Duidelijk te zien op de foto’s .
Heb wel voor dat half uur €210 betaald ( lijkt veel , maar geloof me ben al zeker 4x zoveel verloren aan ondeskundige dakdekkers )

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Mc Donalds delft
wo 02 dec 2020

Mc Donalds

Een lekkage in de heren toilet snel en netjes opgelost .
En wij zullen het nog intern bespreken omtrent het service abonnement

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Karmila rambaran
di 01 dec 2020

Top top top

Wij hebben een x aantal maanden geleden de service abonnement afgesloten, voor het geval dat als we een loodgieter nodig hebben niet voor verassingen komen te staan.
Onze kleindochter ging aan de wastafel in de toilet hangen waardoor die losgekomen is van de wand .
Ook begon het bij de aansluiting van de kraan te lekken .( paniek )
Binnen een uur stonden ze bij mij voor de deur .
Ik heb helemaal niets hoeven te betalen En ik heb nog 2 bezoekjes over voor het hele jaar .
Omdat we tegenwoordig gewend zijn dat het nooit is wat het lijkt ,geloofden we het in eerste instantie ook niet echt maar het ging maar om 14,50 per maand .
Wat leek te goed om waar te zijn is gewoon waar , aardige jongens met kennis van het gene wat ze doen .
Zeken een aanrader , zowel het bedrijf als het service abonnement

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sjon
zo 29 nov 2020

Service abo is de oplossing

De heren van de zwart hebben bij ons een Daklek gerepareerd.
Wij hebben €190 betaald voor een kleine 40 min arbeid .
We begrijpen het wel dat dakwerken met 2 man moeten worden uitgevoerd en dat er altijd het eerste uur moet worden afgerekend , maar tog blijft het voor ons veel geld .
We hebben maar een abonnement hebben afgesloten , zodat we tenminste de komende jaar niet meer kosten hebben aan oh van ons woning dan 14,50 p/m .
een prima concept trouwens , en erg vriendelijke en bekwamen personeel .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Casino royaal
vr 27 nov 2020

Erg professioneel, klantvriendelijk , meedenkend

Wij hebben ismael en Mounir over de vloer gehad ivm een gaslek ,waardoor steden het gas heeft moeten afsluiten .
Na het afpersen van de gasleiding was er duidelijk te zien dat de gasdruk verlies ontstond .
Na een klein uurtje zoeken is er besloten om de opsporing van het lek te staken .
Het lek zit ergens in de betonnen vloer weggewerkt en was onmogelijk op te sporen .
En er is besloten een gedeelte van de gasleiding te vervangen .
Dat hebben ze op zo een dusdanige manier aangebracht dat er nauwelijks schade is aangebracht aan muur of vloer enkel het plafond in de toilet heeft het moeten begeven .
Wij zijn dik tevreden , en hebben voor onze 6 vestiging in Zuid-Holland allen een service abonnement afgesloten .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
André
wo 25 nov 2020

Gewoon goed

Sluit me aan bij de rest.
Dakwerk top afgewerkt
Ap en Mounier hebben hun werk netjes opgeleverd

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Vanessa
ma 23 nov 2020

Als er snel gehandeld moet worden

Weer een onverwachte Daklekkage .
Heb van ochtend gebeld en om 15:00 stonden ze voor de deur .
Klusje was binnen een uur geklaard .

Ben echt blij met de service abonnement
Eindelijk een partij die een oplossing heeft voor particulieren ,zodat we niet meer continu leeg worden geplukt .
Alles is al zo duur tegenwoordig.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Nieneke
za 21 nov 2020

Super

Prettige en kundige vakmannen
De jongens hebben ons badkamer verbouwd.
Ze waren zeker niet de goedkoopste , maar zijn wel heel erg tevreden over het eind resultaat .
Ook wij hebben een service abonnement afgesloten .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Claudia
vr 20 nov 2020

Ze komen hun afspraken na .

Wij hebben een 6 mnd geleden een service abonnement afgesloten , wat bijna te goed was om waar te zijn .
Onze toilet zat verstopt en hebben naar ze gebeld .
Om 09:00 gebeld en om 13:00 kwamen ze binnen, en na 50 min stonden ze weer buiten .
Heb niets hoeven betalen en ik heb nog recht op 2 gratis bezoekjes .
Wij raden het iedereen aan om zo een abonnement te nemen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Mvr/ Mr Bahramsing
vr 20 nov 2020

Het mag wat kosten .

Wij hebben 5 offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven voor het vervangen van ons dakbedekking ,waarvan 3 nooit zijn op komen dagen en die gene die is geweest hadden we absoluut geen klink mee.
Uiteindelijk heeft Ap en Ismael van Firma de Zwart het Keurig netjes voor ons aangebracht.
Wij hebben de foto’s en video’s van voor en na de werkzaamheden . (geïnteresseerden mogen contact met ons opnemen )
Ps
Ze hebben een goed gevoel voor humor wat hebben we gelachen met die gasten .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Simon
di 17 nov 2020

Top service

Het lood van de schoorsteen is weggewaaid waardoor ik een flinke lek is ontstaan op zolder .
Na veel rond te hebben gebeld zijn we terecht gekomen bij dakdekkers bedrijf de zwart.
Die hebben me goed geadviseerd , wist eens niet dat het verzekerings werk was.
Maar de info die ik van ismael heb ontvangen klopt als een bus .
Ik heb het hele factuurbedrag van €980 vergoed gekregen van mijn verzekering .
Zeker een aanrader .
Op de foto’s die ze hebben gemaakt tijdens het werk is te zien dat het lood rondom de schoorsteen met precisie is uitgevoerd .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Ron
di 10 nov 2020

Prima service!


Ik had problemen met lekkage van een dakkapel.
Verschillende bedrijven gebeld en uiteindelijk bij De Zwart terecht gekomen.
Deze kon dezelfde dag al langs komen om te kijken en daarbij gelijk een (nood) reparatie gedaan.
Men constateerden wel dat eigenlijk het hele dak vervangen moest worden inclusief dakschot.
Het hout was namelijk helemaal doorweekt van het vocht.
Een ander bedrijf heeft dat een paar jaar geleden niet verteld, en heeft toen alleen nieuw bitumen geplaatst â 600 euro.
De noodreparatie was helaas niet voldoende, dus inmiddels is het hele dak, inclusief nieuw dakschot vervangen.
Alles werd gefotografeerd en gefilmd zodat ik goed inzicht had wat er allemaal gebeurde.
De werklui waren harde werkers en zeer vriendelijk.
Al met al een zeer positieve ervaring.
Ik heb gelijk maar een Allround service Abonnement afgesloten.
Dan wordt in ieder geval eens per jaar al mijn dakkapellen en dakgoten schoongemaakt van de bladeren wat de kans op lekkage weer verminderd.
Ga zo door met de service!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Fredie
za 07 nov 2020

Goed

Netjes op tijd en vakkundig mijn cv ketel vervangen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Gerald
wo 04 nov 2020

Geen klachten over de 2 heren

De jongens zijn erg vrolijk en hebben er voor gezorgd dat ik Water in de tuin heb .
Ze waren ook erg vlot want met een paar uurtjes waren ze klaar .
Kosten incl de spullen waren we 310 euro’s kwijt.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Jesica
di 03 nov 2020

Erg vlot en professioneel

Ze hebben keurig netjes mijn keuken kraan vervangen .
Erg snel en de prijs is prima

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Saskia Vergaar
za 31 okt 2020

Heel erg tevreden

Wij kunnen ons in ieder geval absoluut niet aansluiten met Jan van hier onder .
Wij zijn al enige tijd klant bij de zwart en de jongens zijn altij hartstikke beleefd
Ook bij ons hebben ze vandaag ons daklek gemaakt .
En omdat we in ons oud huis altijd wel iets kapot gaat , hebben we een abonnement genomen , en wij hebben niets hoeven te betalen .
Wij vinden het een prachtig abonnement , ik kan ze bijna voor alles inschakelen voor een tientje per maand .

Succes en tot ziens

Kwaliteit

Prijs

Service

1.0
jan
do 29 okt 2020

slecht!

Oplichters!

Kwaliteit

Prijs

Service

Reactie De Zwart Loodgieters en Dakdekkers
hi Jan Groen! Vervelend om te lezen. Graag werken wij samen met onze klanten aan een passende oplossing. Onze klantenservice heeft zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen, maar helaas staat u er niet voor open om dit op te lossen. Indien u van gedachte veranderd zien wij graag de bewijsstukken tegemoet, zoals eerder besproken. Bedankt voor u feedback. mvg, De Zwart loodgieters en dakdekkers.
5.0
Wilfred
wo 28 okt 2020

Erg duidelijk en transparant

Mijn Daklekkage is verholpen
Ik had lekkage op zolder en wist nou niet waar het van Daan kwam .
Mr Ap heeft het opgelost door simpelweg de goten van mijn felux raam te reinigen .
Ze hebben en foto’s gemaakt en naar mij toe gestuurd , wat ik erg op prijs stel .
Ik heb € 190 euro afgerekend ,maar heb €42,50 korting gekregen om dat ik een abonnement heb afgesloten

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Bram
ma 26 okt 2020

Acute lekkage achter de keukenkastjes. Water afgesloten.

Na voicemail contact direct teruggebeld door De Zwart. Kon diezelfde avond nog worden geholpen. Keurige melding dat monteurs onderweg waren. Klusje binnen een kwartier opgelost, omdat ik zelf de voorbereidende werkzaamheden kon doen. Perfecte service (Ismaël), snelle afhandeling en prijs volgens opgave website. Compliment!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Desiree van Gennen
za 24 okt 2020

Gewoon goed

Gewoon goed. Erg goed zelfs. Foto's voor en na, tussendoor op de hoogte gehouden worden en men heeft duidelijk plezier in hun werk. Dak renovatie is meer dan naar tevredenheid opgeleverd

De tempo van werk is er hoog hebben we gemerkt, en volges mij houden die Jongens niet van pauzeren .Van de inspectie tot uitvoeren, afspraak was erg snel gemaakt. Foto's, voor en na de renovatie, Uitleg over de gebruikte materialen, 15 jaarlijks garantie op de uitgevoerde

Een dikke X en tot de volgende X

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Gerrit
wo 21 okt 2020

Goede service

Wij zijn al een aantal jaar klant bij firma de zwart , en vind het een oprecht sympathiek bedrijf .
Gisten avond zijn ze bij ons langs gereden om dat ons waterleiding bij de watermeter begon te lekken .
Ismael heeft er na gekeken en gaf aan dat het een klusje voor Evides was om dat het zich voor de watermeter bevond .
Hij heeft er een of ander vetband om heen geplakt , heeft Evides gebeld en het probleem uitgelegd .
Hij is weggegaan en een uur later stond Evides voor de deur die het lek heeft gerepareerd.

Service is top
Nogmaals bedankt en tot ziens

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Greeta
di 20 okt 2020

jammer van de miscommunicatie

Ik had een afspraak tussen 09:00en 10:00 gemaakt en de jongens waren en om 10:30
Gelukkig was het klusje zo gebeurt zodat ik als nog op tijd was bij me afspraak ( tandarts )

Zou het oprijs hebben gesteld als ik een belletje had gehad , nu heb ik me onnodig lopen stressen .

Kwaliteit

Prijs

Service

4.0
Rens
zo 18 okt 2020

Snel , betrouwbaar

En ze hebben zeker verstand van wat ze doen
Eerst foto gemaakt van het dak en de oorzaak van de lekkage, en heen me uitgelegd wat ze gingen doen .
Nadat ze klaar waren hebben ze alle foto’s naar mijn tel gestuurd .
Ik vond het zeer aardige heren .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Gert-jan
zo 18 okt 2020

Werkers op hoge tempo

De jongens van de zwart hebben ons dakbedekking vervangen .
Op afgesproken tijd gearriveerd, met een mannetje of 5 .
Er is een container geleverd en een daklift op gezet .
Op hoge tempo hebben ze het oude dakbedekking verwijderd en afgevoerd .
Na precies 5 dagen zo als beloofd waren ze klaar met de klus .
Als je een klus echt wilt aanpakken moet je zeker bij dit bedrijf zijn .

En ze hebben de het operatie gedocumenteerd ( mocht iemand ze willen zien graag een mailtje )

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Henk
vr 16 okt 2020

Top

verstopping verholpen aan mijn keuken afvoer , en heb niets betaald en heb nog recht op 2 bezoekje dit jaar .
Gewoon ideaal zo service abo.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Freek Bosboom
vr 09 okt 2020

Erg snel , en deskundig

Had in de ochtend gebeld voor een lekkage op zolder ,
Ze zijn geweest ze hebben gekeken en foto’s gemaakt .
Ze zijn weer het dak op geklommen en een halfuur later stonden ze weer beneden .
Het heeft de afgelopen dagen flink geregend maar geen druppel meer te bekennen .

Wij zijn erg blij met dit bedrijf .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Carlos
do 08 okt 2020

Erg meedenkend en sympathiek

Mijn keuken geiser heeft het begeven .
En ipv van een nieuwe gas geiser heeft ismael
Een kleine electric boiler geplaatst .
Het ziet er niet enkel mooier uit maar hoef ook niet elk jaar een onderhoud aan verricht .

Prijs was zeer gunstig .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Dennis & Irene
do 08 okt 2020

Mee eens met de vorige

Als je het snel en goed gedaan wil hebben moet je zeker bij de Zwart zijn .
Mijn Dak lekte en heb ze gebeld om een kijkje te komen nemen op het dak .
De zelfde dag stonden ze bij mij voor de deur .
Ze zijn het dak op geweest , en hebben me een filmpje laten zien van mijn dak , wat boekdelen sprak .
Het dakbedekking was toe aan vervanging .
Ze hebben een aantal nood repereraties aangebracht en ik moest wachten op de offerte om het gehele dakbedekking te vervangen .
De volgende ochtend heb ik em ontvangen op de mail .
2 weken later , (vandaag )hebben ze de klus opgeleverd , ook hebben ze foto’s van het eindresultaat genomen .

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf ;is dat we erg onder de indruk zijn van de tempo waar in word gewerkt en de kwaliteit die ze leveren .
Volgende x zullen we zeer zeker weer aanspraak op ze maken

Mvg
Dennis en Irene van Geest





Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
CY
ma 05 okt 2020

Snel en goed

Lekkage in de meterkast snel en vakkundig verholpen.

Ter info: Eerder op middag een loodgieter geweest die 20 mins enkel heeft gekeken naar het probleem en de volgende ochtend pas terug wilde komen om het op te lossen.

De Zwart was snel hierna ter plaatse en loste het probleem snel op!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Peter Jan
za 03 okt 2020

Topkwaliteit op hoge snelheid

Na 3 dakdekkers, die ondanks een belofte een offerte uit te brengen nooit meer van zich lieten horen, kwam ik uit bij De Zwart. Allemaal goede reviews op de website en een heel snelle offerte en afspraak. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Maar het is gewoon zo. De Zwart is als zijn afspraken perfect nagekomen, heeft met een gezellig team mijn dak dekking vervangen en ook nog wat meerwerk uitgevoerd wat niet vooraf besproken was. En dat alles voor een erg gunstig tarief. Mijn ervaring is dat dit bedrijf werkelijk zo goed is als het klinkt!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Huub
wo 30 sep 2020

Vaklui, die van “deZwart”

Nu 2x gebruik van hun diensten gemaakt. Beide keren snel en vakkundig geholpen tegen zeer redelijke prijs. De eerste keer vonden zij de oorzaak van de al lang bestaande rioollucht in de badkamer, en moest de hele ophanging en aansluiting van toilet en bidet worden vernieuwd. De tweede keer gelijk verhaal nu in de keuken, waarbij uiteindelijk bleek dat de afvoer van een stoompan zonder sifon was uitgevoerd. Nette vaklui, en snel! Zeker aan te bevelen

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Pim
zo 27 sep 2020

Erg tevreden

Mijn toilet is ontstopt door de jongens .
Het ging vrij snel .
Voor dat we bij de zwart kwamen hebben we eens rioolservice nl gebeld.
Dat bedrijf rekent €45 voorrijkosten een start tarief van €180 en damming een €40 per meter veer die het riool in gaat .
Heb begrepen van ismael dat je bijna nooit kunt weten op hoeveel meter de verstopping zit .
Al om al waren we bij de zwart 121 incl btw kwijt .
Dat is een wereld van verschil .

Ps wij hebben net online het abonnement afgesloten

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
A
za 26 sep 2020

Vakman!!

Vlot geholpen.goede voorlichting.uitleg
Problemen verholpen.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Klaas
za 26 sep 2020

Harde werkers

Wat voor vele dakdekkers onmogelijk is
Is waar gemaakt door Ap.
Waar 2 voorgangers in droog weer de lekkage niet hebben kunnen opsporen en repareren
Heeft Ap van firma de zwart gisteren in de regen wel de lekkage verholpen .

Wij zijn uiteraard zeer tevreden .
En om dit niet weer te laten gebeuren hebben we een abonnement afgesloten.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Moestagena
do 24 sep 2020

Wou dat dit soort abonnementen er eerder waren

Dit jaar de 2e keer dat we iets kleins hadden
Dit x was de afvoer van ons keuken verstopt .
Dezelfde dag dat ik heb gebeld ben ik ook geholpen .
De twee vriendelijke jongens hebben een vol uur lopen ploerten met de veer omdat ie na een meter of 4 niet verder ging .
Uiteindelijk hebben ze het tog voor elkaar gekregen .
Het water loopt weer lekker goed door.
Ik heb niets hoeven te betalen , de jongens hebben uiteraard wel een fooitje van me gekregen .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Silvio
di 22 sep 2020

Een degelijk bedrijf, levert kwaliteit en komt afspraken na.

Na diverse lekkages, die inmiddels gerepareerd waren, hadden we in samenspraak met het bedrijf besloten om voor de winter een nieuw dak aan te brengen. Na ongeveer 3 weken waren de afspraken gemaakt en binnen een week hadden we een nieuw dak.
Op filmpjes zagen we, dat er kwaliteit geleverd was, voor een redelijke prijs, klasse.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
WK
di 22 sep 2020

Ben zeer tevreden!

Had problemen met mogelijke lekkage, direct verholpen en ook nazorg gelijk geregeld. Daarnaast waren er nog problemen waarvoor ik niet had gebeld, dat ook gelijk opgelost. En prijs is ook zeer redelijk voor het geleverde werk, geen verborgen kosten. En last but not least, ik werd geholpen door twee hele vriendelijke loodgieters, top!!!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Esther de boer
ma 21 sep 2020

Eindelijk een normaal


Naar aanleiding van een lekkage in de avond van 1 september j.l. zowel in de meterkast als bij mijn in mijn cv ketel . Tot 2 x toe een afspraak gemaakt met een Loodgieter.
De eerste is nooit komen opdagen en z’n tel stond uit .
De 2e loodgieter kwam heeft gekeken en volgens hem was het de afvoer onder de tegels .
Hij heeft €180 gerekend voor zijn “expertise “ en ik zou nog een offerte ontvangen (nooit gehad)
Via het internet heb ik een vrijblijvende offerte aangevraagd bij de zwart.
De volgende stond ismael bij mij voor de deur.
Voordat hij de offerte ging opnemen ging hij eerst kijken wat de oorzaak was .
Als gauw stelde hij me erg gerust en gaf aan dat er niets mis was met de afvoer , dat enkel de kit naden vervangen moesten worden .
Heeft ie meteen gedaan .( €150 afgerekend en een abonnement afgesloten , om niet weer voor verassingen komen te staan )
Wij zijn heel vakkundig en snel geholpen door hem. Aan alles kon je merken dat hij verstand van zaken had.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Wim en Lara Otto
zo 20 sep 2020

Top deal

Wij hebben dit jaar tog een flink aantal lekkages gehad , zo wel in de toilet als het dak en mijn gisteren heeft mijn keukenkraan het begeven en begon flink te lekken .
Binnen een uur stond een jonge knul voor de deur met z’n koffertje .
die de keukenkraan heeft vervangen .
Ik heb niets hoeven afrekenen ,en de keukenkraan die had ik zelf al gekocht bij de gamma .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sita
za 19 sep 2020

Aanrader


Afgelopen week zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd aan hé dak .
Meerdere offerte opgevraagd .
De zwart was niet de goedkoopste en ook zeker niet de duurste .
Het platte dak is compleet vervangen en is placating afgewerkt.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Nicolet
do 17 sep 2020

Erg vlot

16-09-2020

Ik heb alle vertrouwen in de jongens van de zwart loodgieters .ze hebben mijn afvoer in de kruipruimte hersteld de reparatie is keurig uitgevoerd en ik ben heel tevreden ,Ismael en maatje zijn prima monteurs

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Michel van limburg
ma 14 sep 2020

Dit Bedrijf heeft echt 24/7 service

Veel bedrijven adverteren dat ze 24/7 service bieden .
Zondag avond 22:30 heb ik het internet afgezocht naar een loodgieter omdat het uit mijn plafond begon te regenen
De zwart was de enige van de 9 bedrijven die de tel heeft opgenomen en mijn lekkende waterleiding in het plafond heeft hersteld .

Ik heb €390 mogen betalen , een dure grap !!!! daarom maar voor de zekerheid gelijk een service abonnement afgenomen

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Tamara van schie
za 12 sep 2020

9


09-09-2020
Geweldige ervaring gehad met dit bedrijf! Er werd meteen opgenomen en binnen 60 min was de loodgieter aanwezig met een glomlach op zijn gezicht. Hielp ook even in de communicatie met mijn nogal lastige onderbuurman, maakte grapjes en gaf tip over verzekering. Super aardig dus dank je wel!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Chantal van gierst
wo 09 sep 2020

Gewoon ideaal

Mijn doucheputje , het bad , en de wastafel allemaal verstopt .
Ze zijn de badkamer in gedoken , half uur later was liep alles weer als een trein


Kosten voor voor dit bezoek GEEN
Ik raad het iedereen aan om een Service abonnement

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Roelof
di 08 sep 2020

Redders in nood

Onze Grohe keukenkraan had het na 14 jaar begeven en lekte vanuit het binnenwerk. Accuut probleem! Ik belde de Zwart en die had gelukkig tijd om 2 vakkundige jongens langs te sturen. Het was al eind van de middag toen ze hier waren. Het probleem was snel gevonden en zijn niet gestopt tot het probleem opgelost was. Ook de prijs was zeer schappelijk. Super gedaan!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Francisca Oudenmam
zo 06 sep 2020

Eerlijk bedrijf

De jongens van de zwart hebben dezelfde werkzaamheden uitgevoerd als het bedrijf hieronder .
Ook met een veer door het riool gegaan .
Binnen 40 min was het klaar , en toen ik vroeg op hoeveel meter de verstopping zat ,werd me aangegeven dat je dat nooit kunt weten , tenzij je erg veel weerstand voelt dat kun je ongeveer weten hoeveel meter veer er in zit , en bij deze verstopping voelde hij nauwelijks weerstand .
Ik heb €140 betaald incl €10 fooi voor de jongens
terwijl ik2 dagen geleden €630 mogen betalen aan loodgieters Rotterdam voor 15 min werk . Buiten opgelicht voel me erg stom .Bij uitleg vooraf vd factuur werd aangegeven dat het materiaal (spiraal) per meter a €59,95 wordt berekend . Ik grapte nog nog “nou laten we hopen dat de verstopping niet zo diep zit. Uiteraard zat achteraf de verstopping op tien meter .
Ik ben hier echt ziek van . Nogmaals , kwartiertje werk.
Nu heb ik een abonnement bij de zwart afgesloten , ben ik tenminste zeker dat ik niet meer hoef te betalen dan het abonnement ( €12,95 p/mnd

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Lisa
za 05 sep 2020

????????????????????????????????

Uitstekende service
Bij de Zwart doen ze wat ze beloven. , ik heb al een jaar lang lekkage op mijn dak .
Omdat ik al een paar x andere dakdekkers over de vloer heb gehad was mijn vertrouwen in de hedendaagse monteurs .
De jongens zijn het dak opgegaan ,en kwamen met de conclusie dat ik beter een nieuw dak kon aanbrengen , want hier was geen redden aan .
Ze hebben me kunnen overtuigen met beelden van mijn dak op hun mobile tel ,en daar hoef je geen deskundige voor te zijn om te zien dat het dakbedekking op was.
Heb na 2 dagen een offerte op de mail gekregen .
Binnen een week was het karwei geklaard.
En als dank voor de opdracht heb ik een GRATIS service abonnement gekregen van een jaar
Uitstekende service! Mijn dank.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sonja
vr 04 sep 2020

Een serieus goed bedrijf

Mijn toilet bleef door lopen ,waardoor ik telkens de hoofd kraan moest dicht draaien .
De meneer aan de telefoon heeft ons netje te woord gestaan , en merkt gelijk al aan de vragen die hij stelde dat ze de nodige ervaring hadden .
Mij werd gevraagd of ik een filmpje wou maken van de situatie en via what’s app op te sturen .
Kreeg gelijk een reactie op de app dat mijn vlotter niet meer goed afsloot en dat ie vervangen moet worden .
Ook fijn kreeg gelijk de prijs door geapt €120 incl materiaal .
Uur later stonden ze voor de deur en een half uur later waren ze weer weg .
En ik ben ook een service abonnement met De zwart aangegaan

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Stevan
di 01 sep 2020

Keiharde werkers met vakkennis

De jongens hebben de dakgoten in onze straat vervangen .
Ze hebben de stijger zelf gebouwd en de goten op een vakkundige manier verwijderd en vervangen .

na een paar x mee te hebben gekeken waren we gerust gesteld door door hun manier van werken , en wisten we dat de klus in goede handen zat .

Ps
De goedkoopste uit 3 offertes , ook niet onbelangrijk

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sands vireakazaka
zo 30 aug 2020

Erg professioneel

Een erg goede ervaring de radiator monteren lijkt heel makkelijk, maar met de aansluitingen in mijn keuken was er echt vakmanschap nodig. Ben erg blij met het resultaat!

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Vincent
di 25 aug 2020

Top

De jongens hebben voor ons een daklekkage verholpen tijden een hevige regenbui .
Erg enthousiaste werknemers , wat je bijna nauwelijks tegen komt .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Vincent
di 25 aug 2020

Top

De jongens hebben voor ons een daklekkage verholpen tijden een hevige regenbui .
Erg enthousiaste werknemers , wat je bijna nauwelijks tegen komt .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Teun
za 22 aug 2020

Goede ervaring


Waren hele aard8ge heren Erg meedenkend voor oplossingen zodat ons een hoop ellende bespaard zou blijven Als ik ooit mog n loodgieter of dakdekker nodig heb weet ik waar ik zijn moet

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Wilma
wo 19 aug 2020

Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit

Wij zijn inmiddels denk ik 7 jaar klant van de Zwart
Ze hebben de badkamer verbouwd , het van de aanbouw bekleed met dakbedekking
En meerdere verstoppingen verholpen .
De jongens leveren de klus altijd netje op
Nu had ik een daklekkage aan het grote dak .
Ze hebben de lekkage op gelost binnen 40 min
En hoefde niets af te rekenen .
Wij ook hebben een service abonnement genomen .

Ideaal zo een abonnement , ook als je gewoon een vraag ,kunnen we bellen en worden altijd nettjes te woord gestaan .

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Angela vrolijk
vr 07 aug 2020

Top bedrijf

Vakkennis en professioneel!
Alle bij de heren waren erg enthousiast, Probleem was snel ontdekt en opgelost. Zeer tevreden en zeker een aanrader voor diegene die professionele vakmannen zoekt voor haar of zijn loodgieterswerk

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Sander
do 06 aug 2020

Professioneel

Mijn advies: gewoon doen!
Wij nemen nooit de moeite om een review te schrijven, maar als we echt tevreden zijn, dan doen we dat om dat ook aan ander kenbaar te maken. Als er 1 ding is wat wij geleerd hebben tijdens onze verbouwing van ons huis is dat het allerbelangrijkste is dat de mensen die je inschakelt voor de werkzaamheden betrouwbaar zijn: dat ze de klus klaren binnen de tijd die je hebt in je planning. En dus ook aan hun woord houden. Niet de prijs is doorslaggevend, maar het eindresultaat. Er kon binnen een dag een loodgieter geregeld worden voor ons omdat wij onverwachtse werkzaamheden hadden en ons verbouwingsschema niet in de war mocht komen. De loodgieter maakten tijd voor ons vrij in hun drukke schema terwijl ze denk ik eigenlijk al vol zaten. Maar ze stonden er, eind van de werkdag, en hielden aan hun woord. Ze zijn harde werkers. Stonden voor ons klaar toen we ze echt nodig hadden in onze klus en hebben de klus ook goed geklaard.

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Mvr Boogaard
wo 05 aug 2020

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

De zwanenhals in de keuken lekte aan alle kanten .
Dus heb maar weer gebeld .
De jongens hebben er een nieuwe zwanenhals op gezet , en toen zagen ze dat mijn gootsteen niet goed weg liep .
Die hebben ze maar gelijk ontstopt met zo een machine .
Ik heb € 14,95 betaald voor de zwanen hals , het werk viel onder het service contract

Kwaliteit

Prijs

Service

4.0
Ellen
ma 03 aug 2020

Het zijn harde en gezellige jongens die bij ons hebben gewerkt

Mijn schuur dakje is weer voorzien van nieuw dakbedekking .
Zowel mijn man als ik zijn erg tevreden over zowel kwaliteit van het werk en de manier van omgang met ons.
Erg beleefd en zeer vriendelijke jegens ons
Als we in de toekomst iets hebben nemen we zeker weer contact op met De Zwart

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Lisa
zo 02 aug 2020

Een erg goede service

Mijn doucheputje zat verstopt
De loodgieter heeft het putje leeg gezogen , en het water loopt weer goed weg.

Koste : €0,00 Heb een service abonnement

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Hannie
za 01 aug 2020

Wij zijn weer blij


Wij wonen in een rijtjes huis waar we een grote gezamenlijke dak hebben met de rest van de aanliggende woningen .
Wij hebben diverse bedrijven ingeschakeld om de oorzaak van de lekkage op te sporen .
En elke x werd me een goed verhaal verkocht dat het nu echt opgelost zou zijn .
Maar helaas bleef het lekken .
Vorige week toen het hard ging regenen kwam het met bakken uit het plafond , en ben weer gaan zoeken op het net naar een dakdekker .
Heb een afspraak gemaakt en eind van de dag stonden ze bij mij voor de deur .
Ze hebben de lekkage bekeken aan de binnen kant , en zijn vervolgens het dak op gegaan ,
een kleine tien min later kwamen ze naar beneden met een filmpje op hun telefoon met de beelden waarvan zij dachten dat de oorzaak was van de lekkage .( begreep er geen fluit van )
Ze hebben wat dakbedekking en gereedschap gepakt en zijn het gaan maken .
Een kleine uurtje later waren ze klaar ,
Ik heb €165 betaald .
Nu 2 buien later , en geen 1 druppel meer .
Had er niet zo vertrouwen in , maar achteraf zijn we erg blij .

Ps
Bij de vorige dakdekkers heb ik €390 betaald en een x €229

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Julia
ma 27 jul 2020

Helden in nood

Gigantisch daklekkage .
De jongens zijn net klaar met het herstellen van het dak .
Zelfs in het donker hebben de jongens een noodreperatie kunnen uitvoeren .
1 woord , en dat is : TOP

Kwaliteit

Prijs

Service

5.0
Gunzeveld
ma 20 jul 2020

Erg tevreden

Mijn keuken leidingen moesten veranderd worden ivm nieuwe keuken .
De zwart was niet goed koop maar zeker niet de duurste .
Werkzaamheden zijn vakkundige uitgevoerd.
En ik heb genoten van 30% korting om dat ik een service contract heb afgesloten, wat ook een prima deal is

Kwaliteit