Bedankt voor je oordeel!

De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

te 's-Gravenhage Geef jouw oordeel over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers
Waardering
5/5
48 oordelen
Oordelen
5
45
4
3
3
0
2
0
1
0
Over De Zwart Loodgieters en Dakdekkers

DE ZWART LOODGIETERS- & DAKDEKKERSBEDRIJF. Wij verzorgen loodgieters en dakwerkzaamheden, voor bedrijven, instellingen en particulieren. Loodgieter werk en dak dekken is een veelomvattend begrip. Wij zijn experts in het opsporen van allerlei lekkage’s. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van comfort, service en veiligheid voor zowel de particuliere sector als de kleine zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan:

5.0
Bert .
zo 29 sep 2019

Prima ervaren

Niets te klagen over dit bedrijf Ze hebben ons netje te woord gestaan , ze verstaan hun vak . CV ketel is vakkundig vervangen . En ze hanteren verhoudingsgewijs , goede prijzen

5.0
Lorena.H
di 24 sep 2019

Complete service

Na een flinke regenbui , begon het erg hard te lekken bij ons op zolder . Heb gegoogled en na de vijfde dakdekkers bedrijf te hebben gebeld kwamen uit bij de zwart. Zij waren de enige die de zelfde dag nog konden komen . De jongens zijn het dak op gegaan ,en met 15 mij waren ze Beneden . Ze hebben me een filmpje laten zien van de lekkage. Er was 1 dak pan kapot , en die hebben ze vervangen . Wij hebben € 105 euro afgerekend . Mvg Lorena Heemstede

5.0
Yamin.
wo 18 sep 2019

Prima werk geleverd

In ons filiaal aan de Denneweg in denhaag Wat een rioolbuis gebarst, en onze vaste loodgieter kon pas de volgende ochtend langs komen . Via Google zijn we bij de zwart uit gekomen en die hebben dat Bertje voor ons hersteld . Wij zijn erg tevreden . Ps wij hebben ook een contract afgesloten bij ze .

5.0
Farcico.B
zo 11 aug 2019

Snel en prijs is prima

De jongens hebben het dakbedekking vervangen van mijn dakkapel . Erg tevreden

5.0
Bob.J
do 01 aug 2019

Super tevreden!

Als nieuwe woningeigenaar was het zoeken naar de juiste loodgieter. Na niet tevreden te zijn met verschillende loodgieters kwam ik uit bij De Zwart Loodgieters. Eindelijk een die duidelijk uitlegt wat er gaat gebeuren, wat er gefixt moet worden en een absoluut scherpe prijs kan neerzetten. Nu meerdere malen moeten inschakelen voor verschillende klussen en steeds weer dik tevreden!

5.0
Sevda.B
vr 19 jul 2019

Prima service

Laatst met de storm zijn er een paar dakpannen verschoven . De jongens hebben de pannen recht gelegd . Heb niets hoeven te betalen ( service contract) Een aanrader !!!

5.0
Soeridj.B
zo 14 jul 2019

Heerlijk en onbezorgd

Keurig Netje mijn afvoer ontstopt . Wij hebben ook de service contract maar afgesloten . Weet ik dat ik de komende 2 jaar geen hoge kosten hoef te maken . Wou dat dit al langer bestond . Ik raad het idereen aan .

5.0
Alexa .
do 11 jul 2019

prima service

Mijn kraan bleef doorlopen , heb gebeld en volgende dag zijn ze gekomen . Ze hebben 1 onderdeeltje vervangen aan de kraan € 9,95 afgerekend Een echte aanrader de service contract

5.0
Franciscus .C
zo 07 jul 2019

Snel en professioneel

Wij haden gisteren een lekkage in onze water leiding waardoor we noodgedwongen de praktijk moesten sluiten . Wetend hoe veel haast er bij is , stonden er binnen een uur 2 heren voor de deur . Ze hebben een nieuw stuk leiding aangebracht . Wij zijn erg tevreden over de service , daarom ook aar gelijk een service contract afgesloten . Een echte aanrader

5.0
Sandra .
zo 07 jul 2019

Prima contract

Wij hebben ook een service contract genomen . We zijn echt blij dat er zo iets bestaat . Ik heb dit jaar al een loodgieter aan huis gehad om mijn toilet te vervangen , heb ik bijna vierhonderd euro aan betaald . En achteraf blijkt dat het toiletpot maar €65 kost. ( weer opgelicht )

5.0
Robert.R
wo 03 jul 2019

Snel en netjes en meedekend super

Snel en netjes respect voor het harde werken en zeker ook gezellig is niet onbelangrijk zeker een aanrader .

5.0
Halewijn .F
di 02 jul 2019

Top

Wij hadden al maanden last van een daklekkage . Wij hebben al drie andere bedrijven naar het probleem laten kijken en inmiddels €1100 lichter , maar tevergeefs. Elke x weer werd er wat gedaan op het dak , en dan zou het nu helemaal droog moeten zijn werd telkens beloofd . Bijna radeloos zijn we bij firma de zwart terecht gekomen . Het is ongelofelijk , maar waar ze waren binnen 40 min klaar Heb 180 euro afgerekend en nooit meer gaan lekken , inmiddels 2 maanden verder. Mijn diepste respect .

5.0
Veronica .
ma 01 jul 2019

Prima deal , de service contract

Zag vanmiddag dat mijn keuken kastje blank stond . Heb de zwart gebeld en net voor zessen gearriveerd . De afvoer van mijn boiler zat verstopt en die hebben ze weer hersteld . Ik heb helemaal niets hoeven te betalen . Heel erg tevreden !!!

5.0
Klaas .V
ma 01 jul 2019

Wij zijn weer blij

Daklek gemaakt . Harde werkers

5.0
Veronica .
zo 30 jun 2019

Prima deal , de service contract

Zag vanmiddag dat mijn keuken kastje blank stond . Heb de zwart gebeld en net voor zessen gearriveerd . De afvoer van mijn boiler zat verstopt en die hebben ze weer hersteld . Ik heb helemaal niets hoeven te betalen . Heel erg tevreden !!!

5.0
Heidi.A
za 29 jun 2019

Onze redders in nood!

De meneer van de Zwart was de enige loodgieter die op een weekendnacht de telefoon op nam en dan ook gelijk te hulp schoot. Wij hadden een ernstige lekkage in een huurappartement en de heren van de Zwart zijn gedurende het hele proces, professioneel, vakkundig, snel en communicatief geweest. Ze hebben niet alleen de reparatie gedaan, maar ook alle gevolgschade ( betegeling, toilet en parketvloeren) heel goed gerenoveerd. Binnen 3 weken konden mijn huurders opnieuw het appartement bewonen.. Dit had niet gekund zonder het team van de Zwart! Ik hou zeker hun contactinformatie bij voor eventuele werken in de toekomst. Heel betrouwbaar en vakkundig!

5.0
Liesbeth.W
vr 28 jun 2019

Goed werk geleverd !!

Wij zij er positief over het werk dat bij ons is gedaan door de 2 mannetje van de zwart . Wij hadden met spoed een loodgieter nodig om de leidingen in de keuken aantepassen voor onze nieuwe keuken , die zou de volgende dag geplaatst worden . De jongens warm om 08:00 voor de deur en 10:30 waren ze klaar , net voor dat de monteur van de keuken aanbelden . Hartelijk bedankt en tot de volgende x

5.0
Karel.A
do 27 jun 2019

Goed

De Heren waren bij ons netjes op tijd gekomen . Ze hebben het boilertje in het keukenkasje vervangen . Ze waren snel klaar met het karweitje . En helemaal niet duur , vond het een goede prijs

4.0
Sonja.Z
wo 26 jun 2019

Jammer dat ze niet op tijd waren

Ik had een afspraak tussen 09/10:00 Om precies 10:00 belde ze op dat het 11:00 zou worden , wat ik absoluut niet op prijs stelde . Omdat ik al pist was , ben ik met ze het dak op gegaan en ben ik erg kritische naar hun werkwijze gaan kijken . Maar al gauw zag ik dat ik met ervaren dakdekkers te maken had . Oorzaak hebben ze vakkundig opgespoord en netjes hersteld.

5.0
Richard .G
wo 26 jun 2019

Wij zijn ook erg tevreden

Wij hebben ook een half jaar geleden een contract afgesloten . Nu hadden we een kleine daklek bij de regen afvoer . Die hebben ze gemaakt , en wij moesten€ 12,50 betalen voor materiaal.

5.0
Hennie .B
ma 24 jun 2019

Prima service

Ik heb zo een onderhuids contract ooit afgesloten bij de zwart , wat ik helemaal eigenlijk vergeten was . Een buis in de kruipruimte was kapot en stonk verschrikkelijk. 2 monteurs hebben 1,5 uur gewerkt om de karwei te klaren . Eindstand enkel € 36,95 afgerekend aan materiaal .

5.0
Simone.
do 20 jun 2019

Goede service

De monteurs waren netjes op afgesproken tijd . Ik had een lekkage van uit mijn badkamer dat door lekte naar de onder buurman . De monteurs zagen gelijk al dat de kitranden niet meer goed waren . Ze hebben het opnieuw afgekitt , en sinds dien geen lekkage meer .

5.0
Monique.
wo 19 jun 2019

Perfect

Na lang aarzelen en vele mensen over de vloer te hebben gehad heb ik en mijn vrouw besloten om mijn badkamer te laten verbouwen door De Zwart loodgieters bv uit Naaldwijk . Ze hebben de deadline gehaald van 2 weken En wij zijn dik tevreden , en wij genieten van ons strak afgewerkte badkamer. Ps we heb foto’s van voor en na de verbouwing ,mocht iemand ze willen zien ( mailtje sturen naar monique@rsabank.nl

5.0
Wilhelmina.A
wo 19 jun 2019

Aanrader

Heel spontaan , en erg transparant . Mijn moeder woont in een senioren woning en het water van haar douche putje liep niet meer weg. Volgens mijn oude moeder ,waren het erg liefe jongens die hard hebben gewerkt en alles keurig netjes hebben achtergelaten . Toppie

5.0
Bernard.M
wo 19 jun 2019

Erg tevreden

Door de hevige regen van vorige week is het bij ons gaan lekken uit het plafond. Ik heb gebeld naar een loodgieter van het bedrijf ( comf......, die zou tussen 14/16:00 bij ons zijn . Om 16:30 gebeld , staat zn telefoon uit . Wij weer zoeken op het internet na een andere dakdekker , en al gauw kwamen we bij de Firma de zwart. Die heeft iemand opgestuurd die dat allemaal netjes heeft gerepareerd.

5.0
Hana.X
di 18 jun 2019

Zeer te vrede.

Om 21:00 gebeld om 10:30 stonden ze voor de deur . Kelder leeggepompt en het riool hersteld . Een aanrader

4.0
Karel.A
di 18 jun 2019

Prima service

Dak lekkage verholpen . Op zondag is rob van firma de zwart bij ons geweest voor een dak lekkage. Hij dacht de oorzaak te hebben gevonden , helaas was het de volgende dag weer raak . De zelfs dag dat ik weer had gebeld stond ismael van de firma de zwart bij ons voor de deur en heeft de lekkage eerst gefilmt , toen aan ons laten zien en daarna heeft hij zijn collega rob eerst het een en ander geadviseerd hoe je in het vervolg een daklekkage opspoord en verhelpt .( mooi om te zien hoe collega’s met elkaar omgaan ) en toen heeft hij de uitwatering opnieuw dicht gebrand

5.0
H.C
ma 17 jun 2019

Prima werk

Toilet ontstopt binnen half uur

5.0
Bloemfontijn.
vr 14 jun 2019

Retaurand Bloemfontijn

Een uur voorsluitings tijd 00:00 is er spontaan een waterleiding hevig gaan lekken . Snel een 24/7 service ge Googled . Na 8x te hebben gebeld heb ik eindelijk iemand kunnen vinden die echt 24/7 service bied.(de zwart) Binnen stonden 2 jongens voor de deur en een uur later was het karweitje gerepareerd . Kosten €180

5.0
Ali .O
vr 14 jun 2019

Mijn doucheputje zat verstopt

Binnen 20 minuten was het probleem opgelost .

5.0
Sonja .
vr 14 jun 2019

Snel en vakkundig

Mijn afvoer van mijn keuken was verstopt . Zelfde dag opgelost En absoluut niet duur

5.0
Frans.V
vr 14 jun 2019

Top

Erg snel en duidelijk Aanrader

5.0
Robert.B
vr 14 jun 2019

R.balankert

Super service . Mijn riool is weer onstopt . 95 eurootjes afgerekend

5.0
Frans.V
vr 17 mei 2019

F.Validet

Mijn dakbedekking is vervangen . Zeer tevreden

5.0
Ton.H
di 14 mei 2019

Snel, professioneel en vriendelijk

Ik belde ‘s avonds en met een uurtje stonden ze voor de deur. Ze hadden het probleem direct gevonden en met een halfuurtje is het opgelost. Superfijn!! Mooie prijs voor zo’n service

5.0
Sandy Lagerhuis .
za 13 apr 2019

Harde werkers

Mijn riool in de kruipruimte was gebroken ,en de jongens van de zwart hebben dat weer hersteld . Prijzen zijn zeer redelijk vergeleken met andere bedrijven die bij ons in het verleden zijn geweest

5.0
Sander .H
di 09 apr 2019

Snel netje en duidelijk

Miin verwarmingsketel heeft het begeven , omdat het om een ketel ging van 16 jaar oud is mij geadviseerd om de ketel te vervangen . Het klus is prima op geleverd. Mijn dank is groot Mvg Sander van hees

5.0
Verra.W
ma 08 apr 2019

Erg provisioneel

De jiongens zijn het dak opgegaan om de lekkage op te sporen , al gauw kwamen de jongens terug met een filmpje van mijn dak , waar duidelijk de oorzaak van de lekkage op stond. Ze hebben me uitgelegd hoe ze het gingen repareren , en zijn aan de slag gegaan . Na een kleine 45 min waren ze klaar en lieten mij weer foto’s zien van het eind resultaat. Wij hebben 165 euro bij de jongens mogen pinnen

4.0
L..L
vr 05 apr 2019

Snelle service!

Op de dag zelf afspraak gemaakt en is in de middag langs gekomen en had binnen halfuurtje het probleem verholpen!

5.0
Anja.K
vr 29 mrt 2019

Goed

Gelijk aanpakken. Harde nette werkers. Waar andere loodgieters/dakwerkers niks meer lieten horen deden deze mannen wat ze beloofd hadden. En niet onbelangrijk: redelijke prijs ook nog eens. Aanrader.

5.0
Gerry.A
zo 24 mrt 2019

Zo hoort het

Na het vervagen van de gasmeter door stedin is er een lekkage geconstateerd in onze gasleiding. Ze hebben de gasleiding afgeperst en de lekkage gerepareerd in de kruipruimte . Jonges bedankt

5.0
Jolanda .V
zo 24 mrt 2019

Op de Zwart kun je bouwen .

Wij zijn in zee gegaan met de zwartloodgieters uit Naaldwijk om onze badkamer te renoveren . We hebben de offerte online ontvangen en die hebben wij geaccepteerd . De jongens van de zwart hebben 12 dagen achter elkaar gewerkt en het resultaat mag er wezen Ps als ze aangeven dat ze om 09:00 aanwezig zijn is dat eerder 10:00 ????????????????

5.0
Ernesto .P
zo 24 mrt 2019

Snel en vakkundig

Heb per ongeluk door mijn waterleiding heen geboord. Ismael heeft dat keurig netjes gerepareerd. En de rekening viel reuze mee €110 incl materiaal en btw .

5.0
Jolanda .V
za 23 mrt 2019

Op de Zwart kun je bouwen .

Wij zijn in zee gegaan met de zwartloodgieters uit Naaldwijk om onze badkamer te renoveren . We hebben de offerte online ontvangen en die hebben wij geaccepteerd . De jongens van de zwart hebben 12 dagen achter elkaar gewerkt en het resultaat mag er wezen Ps als ze aangeven dat ze om 09:00 aanwezig zijn is dat eerder 10:00 ????????????????

5.0
Roland.B
vr 22 mrt 2019

????????????????????????????????????????

Ik ben 6 maanden en 4 bedrijven verder en nog steeds daklekkage. Ismael van de firma de zwart is bij onlangs gekomen om een offerte op te maken ,omdat ik in eerste instantie al het dakbedekking wou vervangen . Maar na een uur op het dak was het probleem alweer opgelost. Petje af

5.0
Victor .H
vr 22 mrt 2019

Top bedrijf

Binnen uur hebben ze mijn daklekkage opgespoord en verholpen €175 afgerekend . ????????

5.0
Jan Willem .V
ma 11 mrt 2019

Top

Niets op aan te merken Dakbedekking is vakkundig vervangen . Prijzen zijn ???????? Goed koopste uit 3 offertes

5.0
Sonja .D
vr 08 mrt 2019

Schoorsteen gerepareerd

Harde werkers en prima de schoorsteen gerepareerd! Niks anders dan lof voor de Zwart