Bedankt voor je oordeel!

De Waxsalon

te Castricum Geef jouw oordeel over De Waxsalon
5.0
Lisanne
wo 17 aug 2022

Helemaal top. Echte aanrader.

Snel, vriendelijk, gezellig en elke maand weer super glad.

Hygiëne

Professionaliteit

Klantvriendelijkheid

Reactie De Waxsalon
Bedankt voor je goede review Lisanne, elke maand weer gezellig inderdaad! Tot snel :)
5.0
Britt
wo 01 jun 2022

Top, provisioneel, snel en gezellig.

Voor de eerste keer in de salon.
Tijdens de behandeling gezellig gekletst waardoor de tijd vliegt en je meteen op je gemak bent. Zeker een aanrader en kom zeker terug!

Hygiëne

Professionaliteit

Klantvriendelijkheid

Reactie De Waxsalon
Wat aardig Britt! Dankjewel en tot de volgende keer
5.0
Daisy
do 26 mei 2022

Top!

De meiden die hier werken zijn professioneel, klantvriendelijk en ontzettend aardig! Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden!

Hygiëne

Professionaliteit

Klantvriendelijkheid

Reactie De Waxsalon
Lief! Dankjewel Daisy
5.0
Marjolein
do 19 mei 2022

De beste.

Kom al jaren bij de waxsalon en dat zal voorlopig zo blijven.

Hygiëne

Professionaliteit

Klantvriendelijkheid

Reactie De Waxsalon
Dankjewel Marjolein, goed om te horen. Tot straks!
5.0
Marijke
ma 16 mei 2022

Top salon!

De vriendelijke dames werken op tijd en snel! Slaan geen haartje over en in een mum van tijd is alles mooi glad.

Hygiëne

Professionaliteit

Klantvriendelijkheid

Reactie De Waxsalon
Bedankt voor je positieve review Marijke!
5.0
Liesbeth
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Enorme aanrader!

De Waxsalon in Castricum is een enorme aanrader. Ze stonden voor me klaar, toen een andere salon mij liet zitten vlak voor mijn trouwerij.

En wat een top meiden zijn dat. Heel vakkundig en snel ontharen zij. Ik ben sindsdien vaste klant. Hoop dat ze ook snel weer open mogen.

5.0
Nancy Duikersloot
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Ik kom er nog graag elke 4 weken!

Ik ben zelf 8 jaar geleden de Waxsalon begonnen, in oktober 2019 heeft Kelly het stokje over genomen. Ik kom er nog graag elke 4 weken om mij door Kelly of Rosa te laten waxen. Het zijn twee geweldige meiden, professioneel, gezellig en aardig
Wat ik ook erg belangrijk vind is dat het schoon is in de salon
Kelly, je bent een topper!!

5.0
Marcel
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Kom al jaren in de salon!

Altijd gezellig! leuke en vriendelijke dames! Die je heel professioneel en zeer snel weer ontharen. Altijd goede maandacties. Kelly sterkte in deze rare tijd! Gr Marcel

5.0
Marina Verwaal
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Al 4 jaar vaste klant

4 jaar geleden schreef ik mijn eerste reactie, nu 4 jaar later ben ik nog steeds super tevreden. Lieve meiden, schone salon en met een glad lijf en een lach de deur eruit. Twijfel je nog? Zonde, dit is namelijk een top salon!

5.0
Sandra
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Echte toppers !

Al jaren kom ik bij de wassalon echte toppers !
meiden zeker alle lof met jullie fijne behandelingen en altijd tevreden de deur uit

5.0
J
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Altijd gezellig en leuk

Ik kom al jaren bij deze salon, want ik vind het ideaal om niet meer te hoeven scheren. Het is altijd gezellig en leuk om even bij te kletsen. De behandeling zelf is niet geheel pijnloos, maar je bent eigenlijk zo klaar.

5.0
Bert
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Heel blij met het resultaat

Als voorbereiding op mijn eerste waxbehandeling heb ik dit gastenboek geraadpleegd. Ik las geen enkele review van een man. Dat moet anders.

Sinds het haar op mijn hoofd niet meer wil groeien, wordt dat in ruime mate gecompenseerd op mijn schouders en rug. Hoeveel pech kun je hebben! Ik heb een lieve vrouw die dit ongemak al jaren met de tondeuse enigszins in toom houdt door de haren te trimmen. Deze week heb ik echter de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mijn allereerste waxbehandeling naar Castricum getogen.

Daar lig je dan, bijna 64 jaar, op de pijnbank. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend. Gelukkig trof ik in Kelly een fijne waxspecialist. Al vriendelijk pratend verwijderde zij zonder omwegen en geroutineerd in no time de haren van mijn rug, schouders en bovenarmen.

Ik ben heel blij met het resultaat en ga beslist vervolgafspraken maken. Maar eerst ga ik deze zomervakantie, samen met mijn kleinkinderen, zonder de schroom van overbeharing, naar zee en zwembad.

Deze behandeling is een aanrader.

5.0
Anneroos Noppen
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Bedankt!

Lieve Nancy en collega’s,
Van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum.
Bedankt voor topbehandelingen, goede service en de gastvrijheid.
Ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan,
Hartelijke groeten
Anneroos

5.0
Charlotte
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Tot de volgende keer

Wat een goede ervaring was dat! Het was zo klaar en ja, een beetje pijn doet het maar wat een heerlijk fris gevoel.

5.0
Corina
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Heerlijk schoon

Het was even een stap, maar ben heel blij dat ik het gedaan hebt, de full body wax. ! Heel goed ontvangen door Edith en achteraf viel het allemaal wel mee. Het voelt heerlijk schoon. Zeker voor altijd. Toppers daar in Castricum.

5.0
paulien
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Voor de twijvelaar…ogen dicht en gewoon doen!

Gister m’n 1e full body wax gehad. En ik heb het overleefd! Hihi. Tuurlijk was de brazilian pittig…maar scheren is ook wel eens pijnlijk. Meteen een vervolg afspraak gemaakt, want het viel écht mee! Fijn geholpen door Maaike, ze waxte er lekker op los. Na 3 kwartier stond ik alweer buiten.

5.0
Yeliz Erol
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Super salon

Je wordt heel fijn ontvangen in de salon en op je gemak gesteld tijdens de behandeling. Het doet even pijn maar je krijgt er wat voor terug! Echt een super salon met leuke medewerkers en een fijne sfeer!

5.0
Geke Wielinga
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Een gevoel voor totale hygiëne

Vanaf de eerste afspraak voel ik me meer dan welkom! De kennis, het gevoel maar vooral het resultaat hebben ertoe geleidt iedereen met gevoel voor totale hygiëne aan te raden een bezoek aan de Waxsalon te brengen. Het is iedere keer weer een afspraak om naar uit te kijken. Dank daarvoor!

5.0
Babs
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Ik ben ook om!!

Zoals de andere dames hier ook schrijven; het is niet geheel pijnloos, even op je kiezen bijten en het is zo klaar! Ik heb ook de tip gekregen van een vriendin om hier heen te gaan, vond het eng en spannend vooral de brazillian, maar ik ben ook om!! Gezelligheid, de goede adviezen en professionaliteit maakt het dat ik nergens anders heen wil! Keep going Nancy en Maaike!

5.0
Marina Verwaal
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Nancy is een topper

Gek werd ik van het scheren! Hoe ouder ik word hoe meer haar en hoe dikker de haren, bah! Ik op zoek naar andere methoden en kwam De Waxsalon tegen. Eerst wel het één en ander nagevraagd bij Nancy, zelfs via de mail voelde ik mij op mijn gemak. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt: Brazilian, stringlijn, oksels, bovenlip en wenkbrauwen. Zoals de anderen al aangeven is het natuurlijk niet geheel pijnloos, maar die ene keer in de 4/5 weken tegenover elke dag moeten scheren heb ik er echt voor over. Geen stoppels meer, geen dikke haren meer, geen irritaties meer, echt een uitkomst!

Nancy is een topper en ik hoop dat zij dit heel lang blijft doen (en mijn man hoopt dat ook ).

5.0
Joke
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

SUPER TEVREDEN

Inmiddels ben ik al een aantal keer bij Nancy geweest voor de brazilian.

OK het is niet geheel pijnloos, maar door de gezellige gesprekjes weet Nancy goed de aandacht af te leiden.

Daarna een watertje of snoepje en tevreden weer naar huis

5.0
Jel
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Gewoon gaan!

De Brazilian….wilde het altijd al maar durfde niet vanwege de pijn. Ben nu ontzettend blij dat ik gegaan ben en heb er inmiddels 3 “keer” op zitten. Alleen de eerste keer is het even op je tanden bijten maar Nancy kletst aan 1 stuk door met leuke verhalen dus je hebt geen tijd om van de tafel te willen springen! Al na de 1e keer kwamen de haartjes nog maar voor de helft terug dus dat is mooi meegenomen, nu is het appeltje eitje! Mocht je nog twijfelen, niet doen gewoon gaan!

5.0
Sharon
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Nooit meer anders!

Bloednerveus kwam ik voor de eerst keer binnen. Nancy heeft me compleet gerustgesteld en overgehaald nooit meer anders te willen! Ik ga snel een nieuwe afspraak maken! Please Nancy je mag noooooooooit meer weg uit Castricum!

5.0
Lotte Wierenga
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Raad het iedereen aan!

Niemand anders mag meer aan mijn wenkbrauwen komen, raad het iedereen aan!!

5.0
Michelle
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Erg gezellig!

Ik ben nu een paar keer bij Nancy geweest Nancy is super lief en stelt je heel erg op je gemak!

De eerste keer was ontzettend spannend, maar Nancy maakt het juist erg gezellig en daardoor merk je bijna niets van de pijn

5.0
Anouk
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Een vaste klant er bij!

Vorige week mijn eerste wax ! Meteen maar in het diepe, benen, oksels, wenkbrauwen en een Braziliaan.

Nancy, ik snap niet dat ik niet eerder klant bij je geworden ben en waar ik tegen aan heb lopen hikken, je hebt het fantastisch gedaan, het viel me erg mee en ik vond het erg gezellig, de tijd die vloog en voor ik het wist was het klaar. Ik ben er heel blij mee, jij maakte dat het vertrouwd voelde en je hebt er een vaste klant bij. Dank je wel !

5.0
San
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Fantastisch!!!!

Altijd huilen van het lachen met Nancy fantastisch !!!!

5.0
Lina
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Aangenaam verrast door haar enthousiasme

Ik was op zoek naar Braziliaanse wax saloon en ben blij dat ik die dag de website van Nancy op internet tegengekomen want ik werd gek van al de scheren. Ik heb toen meteen gebeld en was aangenaam verrast door haar enthousiasme. Met vertrouwen gevoel reisde ik vanuit Noordwijk helemaal naar Castricum, en het bevalt me enorm goed! Ze is heel gezellig en doet zo professioneel. Super fijn. De resultaat is top. Natuurlijk door de drukte ga ik soms voor mijn oksel in Noordwijk laten doen, maar het liefst bij Nancy, sowieso voor Braziliaans en evt. oksel. Noordwijk – Castricum is het gewoon moeite waard!

5.0
Tonny
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Nooit meer anders!

Ben 5 weken terug geweest en het moet nu wel weer gebeuren maar heb geen ingegroeide haartjes en veel gladere benen dan met de epilady of scheermes. Ik vond het niet pijn doen en Nancy doet het professioneel en ook erg gezellig!!

5.0
Tamara
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

In een woord top!

Ben van het voorjaar bij Nancy geweest. Ik ging met gladde benen, oksels, bovenlip en bikinilijn weer naar buiten. De salon is leuk ingericht en schoon. Heel prettig!

5.0
Kim
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Geweldig!!

Via een vriendin bij Nancy terecht gekomen. Vond de Brazilian erg spannend de 1e keer, maar voelde me al snel op mijn gemak! Ze doet je alles vergeten met haar gezellige geklets. Ik kom hier zeker weer.

5.0
Marieke
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Professioneel en kwaliteit

Al geruime tijd kom ik bij de Waxsalon en ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het resultaat. Daarnaast voel ik me op mijn gemak en is het altijd gezellig!

5.0
Ingrid
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Zomerklaar

Laat die zon maar komen, ik ben weer haarvrij. Even een moment voor mezelf. Nancy bedankt!

5.0
Suzanne
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Super!

Heerlijke zachte benen en gladde oksels. Voor je het weet is het al gedaan. Natuurlijk ook omdat het altijd zo gezellig is. Elke 4 weken het mooie met het aangename combineren.

5.0
Linsey
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Top!

Ik ben zo ontzettend blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om naar De WaxSalon te gaan. Ik vind het helemaal top! Het is zoveel beter en fijner dan scheren. Dit had ik nooit verwacht! Ik ben om! Vanaf nu ben ik vaste klant! Met een Braziliaanse groet!

5.0
Dilletje
vr 29 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Elke keer weer een afspraak om naar uit te kijken!

Ik kom nu al een geruime tijd bij “de Waxsalon”. Ben erg te spreken over de professionaliteit van de eigenaar. Ze weet veel te vertellen over de producten die ze gebruikt. Zoals we weten ist niet een geheel pijnloze bahandeling maar de gesprekken en gezelligheid werken zeer pijnverlagend. Tis echt een aanrader. Probeer het een keer en je wil niet anders dan “de Waxsalon”.

De Waxsalon is vanaf vr 29 apr 2022 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering De Waxsalon
5/5
36 oordelen
Beoordelingen
5
36
4
0
3
0
2
0
1
0
Over De Waxsalon

Dé Waxsalon in het centrum van Castricum
Nuchter, toegankelijk en ontspannen, zo gaan wij te werk.

Vakkundig & doeltreffend
Al 10 jaar ervaring – De Waxsalon staat dan ook garant voor professionele en effectieve waxbehandelingen, voor vrouwen en mannen.

Ontspannen waxen
Dankzij onze moderne en professionele behandelruimtes en relaxte ontvangstruimte, kun je bij ons genieten van een behandeling waar privacy, hygiëne en gezelligheid voorop staan.

Efficiënt & snel
Niet pijnloos, wél snel: waxen is nou eenmaal niet pijnloos, maar door onze snelle en efficiënte werkwijze zorgen we ervoor dat je in no-time klaar bent.

https://dewaxsalon.com/