Bedankt voor je oordeel!

Crafty Goblin

te Alkmaar Geef jouw oordeel over Crafty Goblin
5.0
Tjitte
do 09 jun 2022
Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en snelle levertijd

Mijn dobbelstenen + dicebag waren snel geleverd, van goede kwaliteit, en ik kreeg er nog een gepersonaliseerd kaartje bij. Top dus.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Tjitte Bedankt voor de review, veel plezier ermee!!!
5.0
Wesley
zo 29 mei 2022
Geverifieerde beoordeling

Geweldige kwaliteit supper snel verzonden!

Heb een aantal miniaturen besteld, alles was zupper feilig verpakt en het werd dezelfde dag nog verzonden!
Hier de gloomstalker en de horned devil.
De fire giant word eerst nog geverft

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
HI Wesley. Bedankt voor de review en heel veel plezier met schilderen! Deel vooral ook foto's van het eindresultaat met ons!! groeten Bart
5.0
Govert
za 16 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Goeie kwaliteit en lekker snel

Altijd fijn zo’n snelle levering! Mooie mat voor mijn nieuwe hobby kamer.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
HI Govert, Bedankt voor de goede review, veel plezier met hobbyen! groeten Bart
5.0
Erwin
vr 15 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Super service!

Bestellen en 10 minuten later kunnen ophalen voor de sessie een dag later, geweldig!!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Erwin, blij dat ik kon helpen om de spullen optijd in huis te hebben. hopelijk vonden je nieuwe spelers hun eerste sessie leuk, en gaan ze nog jaren plezier hebben van een nieuwe hobby! groeten Bart
4.0
Pierre
di 12 apr 2022
Geverifieerde beoordeling

Mooi verpakt en snel gedaan

Het was mooi verpakt en snel hier ook leuk dat je er een kaartje bij krijgt

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Pierre, Bedankt voor je review! Veel plezier ermee, may the dice roll ever in your favor. Groeten Bart
5.0
Mirella
za 26 feb 2022
Geverifieerde beoordeling

Geweldig

Ondanks een verbouwing, is mijn bestelling toch sneller geleverd dan verwacht!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Mirella, We doen er uiteraard alles aan om zo normaal mogelijk te blijven verzenden, heel goed om te horen dat dat lukt! heel veel plezier met alle dice en toebehoren!! Groeten Bart
5.0
Puck
wo 23 feb 2022
Geverifieerde beoordeling

Prachtig!!

De dice sets die ik heb gekocht zijn nog beter dan op het plaatje, en mijn dice bag is een prachtig mooie blauw. Echt allemaal beter dan ik had verwacht!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Puck, Wat leuk om te horen! heel veel plezier ermee! Groeten Bart
5.0
Govert
di 15 feb 2022
Geverifieerde beoordeling

Goeie kwaliteit en snelle service.

Altijd goeie spullen met kwaliteit bij CG. Nu kan ik weer mooi mijn miniatures schilderen

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hey Govert! Bedankt voor je review en veel plezier met schilderen! groeten Bart
5.0
Raf
za 12 feb 2022

Leuke dice, van een leuk bedrijf

De dice set kwam snel aan in een goed beschermd pakket. Daarin zat ook nog een handgeschreven kaartje, wat een fijne personal touch geeft. Als je het overweegt om deze set te kopen, ik zou het zeker doen!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hoi Raf, Bedankt voor je reactie, super leuk om te horen!! Veel plezier met de dice set en hopelijk zien we je nog eens terug. groeten Bart
5.0
Sidney
wo 09 feb 2022
Geverifieerde beoordeling

Slecht bezord en goed product

Mijn dice set waren snel bezorgd en het product was heel goed. Ook een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Sidney, Schrok even toen in je reactie zag, maar ik vermoed dat er "snel bezorgd" hoort te staan haha. veel plezier met je bestelling!, (mocht je toch slecht bedoelen, stuur ons even een berichtje!!) groeten Bart
5.0
Niki
vr 24 dec 2021
Geverifieerde beoordeling

Goede prijs/kwaliteit en snel verzonden

Mooie mini’s voor een mooie prijs! Dobbelstenen zien er ook mooi uit en rollen lekker! Alles was snel verzonden en goed verpakt, echt een aanrader deze shop.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Niki, heel erg bedankt voor de review! hopelijk tot snel! groeten Bart
5.0
Francisco
za 04 dec 2021
Geverifieerde beoordeling

TOP service & afhandeling

Ontzettend snelle levering (zelfs persoonlijk aan huis omdat we in de buurt woonden), leuk assortiment voor een startende shop, zeer vriendelijk te woord gestaan en een leuk persoonlijk berichtje bij het pakket. Kortom: koop als het kan bij Crafty Goblin, ipv de 'grote bekenden', doen wij in elk geval wel :)

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Francisco, bedankt voor je review, het zal me niet elke bestelling in Alkmaar lukken om even persoonlijk langs te gaan haha, maar waar het kan zal ik dat zeker blijven doen! hopelijk zien we je snel terug! groeten Bart
5.0
Elyse
do 14 okt 2021

Snelle levering, persoonlijke service

Mocht je snel een cadeautje nodig hebben, dan kan Crafty Goblin zeker je reddende engel zijn. Ze leveren snel (volgende dag al in huis!) en doen er ook nog eens een leuk persoonlijk kaartje erbij. De producten die ik heb ontvangen waren beide van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee :)

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
HI Elyse, super leuk dat je een review plaatst, en nog zo'n positieve ook, heel erg bedankt en hopelijk zien we je nog vaak terug! groeten Bart
5.0
Tibo
ma 13 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Kwaliteitsvolle service en producten

+ Snelle levering, ook naar België. (volgende werkdag in huis)
+ Dobbelstenen zien er mooi uit en voelen stevig aan, geen
deukjes of krassen na rollen op harde oppervlakken.
+ Goede service: leuk handgeschreven kaartje bij in de doos,
dan voelt het toch wat persoonlijker aan, ook al bestel je online!

- Tot nu toe geen.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi TIbo, Heel erg bedankt voor de positieve review! Fijn om te weten dat onze pakketjes ook snel in België aankomen, veel plezier met de dice! Groeten Bart
5.0
Jamayla
do 09 sep 2021

Geweldig!

Ik heb al vaker bij Craftygoblin besteld en ik ben nog nooit ontevreden geweest.
Hele goede service, onwijs klant vriendelijk.
Mij kan je nog veel vaker terug verwachten.

Heel veel liefde voor deze mensen! Ze doen het onwijs top!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Jamayla, Super leuk om te horen! Heel erg bedankt voor je positieve berichtje, dit is waarom we doen wat we doen!! groeten Bart
5.0
Tom
di 07 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Snel en netjes

Leuke handgeschreven note erbij over de review.

Wat had ik dan eigenlijk? DnD Character, zeer gedetailleerd, deze ga ik zeker verprutsen met schilderen, maar voor de prijs kon ik het niet laten.

De dicebag is zeer netjes, wel erg licht van kleur (niet de opdruk maar het zakje zelf), opletten met paprika chips dus.

De dobbelstenen zijn goedkleurig, maar zijn wel een tikkie off-gold. Ik had een iets meer goudkleur verwacht en deze zijn meer brons/koper kleurig met gouden glitters.

Reactie Crafty Goblin
Hi Tom, Bedankt voor de review en veel succes met het schilderen! Het linnen in inderdaad wel licht van kleur, We zullen de (paprika chips) waarschuwing toevoegen aan de omschrijving!!
5.0
Govert
vr 03 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Geweldig snelle service!

Precies wanneer ik de paint set wilde kopen hadden ze er weer 3 op voorraad! geweldig :D lekker snelle levering en goeie kwaliteit, ik ga hier zeker vaker dingen bestellen.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Govert, Wat leuk om te horen, dank je!
5.0
Ester
vr 27 aug 2021

Creatief bedacht

Hopen dat me DM binnenkort een mogelijkheid geeft om deze te kopen dan kan ik ze mooi gebruiken ^^. Blijf vooral eigen dingetjes maken, super creatief

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Ho Ester Heel erg bedankt, gaan we zeker blijven doen en We zullen mee duimen!!
5.0
Franklin
ma 09 aug 2021
Geverifieerde beoordeling

Top en lekker snel!

Besteld en de volgende dag verstuurd! Ideaal voor als je snel de monsters moet kennen :P

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Lucas
wo 28 jul 2021

Top!

Mooie producten, goed geprijsd en fijne communicatie. Aanrader!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Govert
za 17 jul 2021
Geverifieerde beoordeling

Erg goed en erg snel!

Fijne mensen die achter Crafty Goblin zitten, snelle levering, goed verpakt en mooie producten.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Sabine
di 06 jul 2021

Nieuwe mini's zijn heel nice

Volg Crafty al een tijdje op instagram (fan van DND) en toch wat gekocht voor mijn volgende avondje! Stevig ingepakt en alles heel aangekomen, super!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

4.0
Nigel
vr 18 jun 2021

Leuke dobbelstenen en miniature

de festive set dobbelstenen is erg mooi, kan er voor de komende sessies weer mee vooruit!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Freek
do 10 jun 2021

Fijne webshop!

Het advies dat ik kreeg was echt heel erg prettig, geen onzekerheid over wat ik nodig had. De levertijd verliep ook zoals aangegeven, top service :)

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Karel
do 27 mei 2021

Geweldige producten en service!

goede service en snelle levering. De dobbelstenen werken goed, heb in 1 sessie 4 keer 20 gegooid :P

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Koen
di 25 mei 2021

Goedkope dobbelstenen

Kocht eerst altijd mijn dobbelstenen op bol.com maar hier zijn ze 2x zo goedkoop. Bedankt en top geleverd,, zal iedereen aanraden hier te kopen. PS: het zijn de zelfde dobbelstenen gewoon van Chessex

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Simone
do 20 mei 2021

Support en advies is super

afgelopen zaterdag de eerste keer DND gespeeld en was direct verkocht. Tip gekregen over deze site en alles netjes geleverd zelfs met handgeschreven kaartje :) Ook nog bedankt voor het advies Bart, bestel zeker nog een keer

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Jeroen
zo 18 apr 2021

Prima webwinkel

Zocht al een tijdje naar een verzamel winkel die een beetje fatsoenlijke levertijden hanteert.. Geen dropship rommel hier!! Magazijn waarschijnlijk gewoon in NL

Levertijd

Kwaliteit materiaal

4.0
Nico
ma 12 apr 2021

Hardcover boeken zijn top!

Al een aantal hardcover boeken en dobbelstenen besteld. Top kwaliteit en altijd netjes op tijd in huis voor mijn volgende sessie.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Vincent
zo 21 mrt 2021

Snel geleverd!

Mooi en uitgebreid assortiment, eerste bestelling bij Crafty maar zeker niet de laatste. Ook levertijd dik in orde.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Crafty Goblin is vanaf zo 14 mrt 2021 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Crafty Goblin
5/5
30 oordelen
Beoordelingen
5
27
4
3
3
0
2
0
1
0
Over Crafty Goblin

CraftyGoblin.nl, de webshop die begonnen is uit voorliefde voor Dungeons and Dragons, is dé webshop voor D&D 5E. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je avontuur te beginnen! Van startersets, tot dobbelstenen, tot complete guides en storylines, CraftyGoblin heeft alle benodigdheden om ervoor te zorgen dat je kunt beginnen met spelen.

https://craftygoblin.nl/