Bedankt voor je oordeel!

Crafty Goblin

te Alkmaar Geef jouw oordeel over Crafty Goblin
5.0
Tibo
ma 13 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Kwaliteitsvolle service en producten

+ Snelle levering, ook naar België. (volgende werkdag in huis)
+ Dobbelstenen zien er mooi uit en voelen stevig aan, geen
deukjes of krassen na rollen op harde oppervlakken.
+ Goede service: leuk handgeschreven kaartje bij in de doos,
dan voelt het toch wat persoonlijker aan, ook al bestel je online!

- Tot nu toe geen.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi TIbo, Heel erg bedankt voor de positieve review! Fijn om te weten dat onze pakketjes ook snel in België aankomen, veel plezier met de dice! Groeten Bart
5.0
Jamayla
do 09 sep 2021

Geweldig!

Ik heb al vaker bij Craftygoblin besteld en ik ben nog nooit ontevreden geweest.
Hele goede service, onwijs klant vriendelijk.
Mij kan je nog veel vaker terug verwachten.

Heel veel liefde voor deze mensen! Ze doen het onwijs top!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Jamayla, Super leuk om te horen! Heel erg bedankt voor je positieve berichtje, dit is waarom we doen wat we doen!! groeten Bart
5.0
Tom
di 07 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Snel en netjes

Leuke handgeschreven note erbij over de review.

Wat had ik dan eigenlijk? DnD Character, zeer gedetailleerd, deze ga ik zeker verprutsen met schilderen, maar voor de prijs kon ik het niet laten.

De dicebag is zeer netjes, wel erg licht van kleur (niet de opdruk maar het zakje zelf), opletten met paprika chips dus.

De dobbelstenen zijn goedkleurig, maar zijn wel een tikkie off-gold. Ik had een iets meer goudkleur verwacht en deze zijn meer brons/koper kleurig met gouden glitters.

Reactie Crafty Goblin
Hi Tom, Bedankt voor de review en veel succes met het schilderen! Het linnen in inderdaad wel licht van kleur, We zullen de (paprika chips) waarschuwing toevoegen aan de omschrijving!!
5.0
Govert
vr 03 sep 2021
Geverifieerde beoordeling

Geweldig snelle service!

Precies wanneer ik de paint set wilde kopen hadden ze er weer 3 op voorraad! geweldig :D lekker snelle levering en goeie kwaliteit, ik ga hier zeker vaker dingen bestellen.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Hi Govert, Wat leuk om te horen, dank je!
5.0
Ester
vr 27 aug 2021

Creatief bedacht

Hopen dat me DM binnenkort een mogelijkheid geeft om deze te kopen dan kan ik ze mooi gebruiken ^^. Blijf vooral eigen dingetjes maken, super creatief

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Reactie Crafty Goblin
Ho Ester Heel erg bedankt, gaan we zeker blijven doen en We zullen mee duimen!!
5.0
Franklin
ma 09 aug 2021
Geverifieerde beoordeling

Top en lekker snel!

Besteld en de volgende dag verstuurd! Ideaal voor als je snel de monsters moet kennen :P

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Lucas
wo 28 jul 2021

Top!

Mooie producten, goed geprijsd en fijne communicatie. Aanrader!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Govert
za 17 jul 2021
Geverifieerde beoordeling

Erg goed en erg snel!

Fijne mensen die achter Crafty Goblin zitten, snelle levering, goed verpakt en mooie producten.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Sabine
di 06 jul 2021

Nieuwe mini's zijn heel nice

Volg Crafty al een tijdje op instagram (fan van DND) en toch wat gekocht voor mijn volgende avondje! Stevig ingepakt en alles heel aangekomen, super!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

4.0
Nigel
vr 18 jun 2021

Leuke dobbelstenen en miniature

de festive set dobbelstenen is erg mooi, kan er voor de komende sessies weer mee vooruit!

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Freek
do 10 jun 2021

Fijne webshop!

Het advies dat ik kreeg was echt heel erg prettig, geen onzekerheid over wat ik nodig had. De levertijd verliep ook zoals aangegeven, top service :)

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Karel
do 27 mei 2021

Geweldige producten en service!

goede service en snelle levering. De dobbelstenen werken goed, heb in 1 sessie 4 keer 20 gegooid :P

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Koen
di 25 mei 2021

Goedkope dobbelstenen

Kocht eerst altijd mijn dobbelstenen op bol.com maar hier zijn ze 2x zo goedkoop. Bedankt en top geleverd,, zal iedereen aanraden hier te kopen. PS: het zijn de zelfde dobbelstenen gewoon van Chessex

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Simone
do 20 mei 2021

Support en advies is super

afgelopen zaterdag de eerste keer DND gespeeld en was direct verkocht. Tip gekregen over deze site en alles netjes geleverd zelfs met handgeschreven kaartje :) Ook nog bedankt voor het advies Bart, bestel zeker nog een keer

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Jeroen
zo 18 apr 2021

Prima webwinkel

Zocht al een tijdje naar een verzamel winkel die een beetje fatsoenlijke levertijden hanteert.. Geen dropship rommel hier!! Magazijn waarschijnlijk gewoon in NL

Levertijd

Kwaliteit materiaal

4.0
Nico
ma 12 apr 2021

Hardcover boeken zijn top!

Al een aantal hardcover boeken en dobbelstenen besteld. Top kwaliteit en altijd netjes op tijd in huis voor mijn volgende sessie.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

5.0
Vincent
zo 21 mrt 2021

Snel geleverd!

Mooi en uitgebreid assortiment, eerste bestelling bij Crafty maar zeker niet de laatste. Ook levertijd dik in orde.

Levertijd

Kwaliteit materiaal

Crafty Goblin is vanaf zo 14 mrt 2021 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Crafty Goblin
5/5
17 oordelen
Beoordelingen
5
15
4
2
3
0
2
0
1
0
Over Crafty Goblin

CraftyGoblin.nl, de webshop die begonnen is uit voorliefde voor Dungeons and Dragons, is dé webshop voor D&D 5E. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je avontuur te beginnen! Van startersets, tot dobbelstenen, tot complete guides en storylines, CraftyGoblin heeft alle benodigdheden om ervoor te zorgen dat je kunt beginnen met spelen.

https://craftygoblin.nl/