Bedankt voor je oordeel!

Autorijschool O.J. Doornenbal

te Maartensdijk Geef jouw oordeel over Autorijschool O.J. Doornenbal
5.0
Kristine
vr 18 mrt 2022
Geverifieerde beoordeling

Super Rijschool

Heb een hele fijne tijd gehad met mijn rijlessen. Door de lockodown heb het wat langer geduurd maar dat geef niet.

Heb veel geleerd. Vaak gelachen en ook vele serieuze gesprekken gehad. Altijd had hij 100% de volle aandacht. Wist precies waar dingen nog aan gewerkt moest worden en geen enkel les was hetzelfde. Ik heb veel geleerd van deze man.Dit is een rijschool om aan te bevelen als je echt goed wil leren auto rijden.

Bedankt voor de fijne en leuke lessen

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hallo Kristine, Zag nu pas, na het overzetten van jouw review van Klanten Vertellen naar Klanten Oordelen dat ik nog geen reactie had gegeven op jouw bericht. Bij deze! Dank voor je eerlijke verhaal en prima beoordeling. Wij blijven ons best doen. Hoe vergaat het jou met de rijbewijs? Heb je er al plezier van? Otto & Enny Doornenbal
5.0
Yleana
do 10 mrt 2022
Geverifieerde beoordeling

Uitstekende lessen met een goede opbouw

Ik heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd bij Otto. De lessen hadden een prettige opbouw waardoor je echt zelfverzekerd leert rijden. Ook heb ik enorm gelachen en gezellige gesprekken gehad tijdens de lessen. Bovendien is de rijschool eerlijk en betaal je nooit meer dan nodig. Het waren rijlessen met aandacht, focus en precisie. Ohja en niet te vergeten het extra oogje in het zeil van Otto’s mascotte: het hondje Idefix, die trouw op het dashboard staat.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Beste Yleana, Fijn dat je de lessen als zo prettig en leerzaam hebt ervaren. Wij wensen je heel veel plezier van je rijbewijs. Otto.
5.0
Samantha
do 23 dec 2021

Toppers!

Otto neemt de tijd voor je en alles gaat op je eigen tempo, waardoor je alles zeer goed leert.
Bedankt voor alle lessen, alle gezelligheid en alle grapjes!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Bedankt voor de positieve review. Je was een prettige leerling. Wij hopen dat je veel plezier zult hebben van je rijbewijs.
5.0
Britt
do 11 nov 2021

Een hartelijke man met een ware passie voor zijn beroep.

Otto is een gezellige man waarvan je elke les meer zelfvertrouwen ontwikkeld. Hij neemt het op jouw tempo en dat werkt uitstekend!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Heel mooi bericht van jou. Alle familieleden, te beginnen met jouw oma Walty Dudok van Heel, die bij Otto hebben gelest, zijn net als jij de eerste keer geslaagd.
5.0
Floris
zo 05 sep 2021

Zeer goed

Altijd fijne lessen gehad bij Otto, hele aardige man. Duidelijke uitleg tijdens de lessen en altijd in voor een grapje.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hallo Floris, Dank voor je positieve reactie. Wij wensen je veel plezier van de opleiding die je genoten hebt. Met vriendelijke groet, Otto & Enny Doornenbal
5.0
Inge
vr 03 sep 2021

Zeer prettige autorijschool!

Ik heb erg lang rijles gehad doordat het coronavirus mij erg veel vertraging opleverde. Ondanks de tegenvallers dachten zowel meneer als mevrouw Doornenbal altijd mee. Ik heb ook de lessen vlak voor mijn rijexamen als prettig en goed voorbereidend ervaren.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hallo Inge, Al weer enige tijd geleden plaatste je een review. Hiervoor willen wij je nog heel hartelijk bedanken. Hopelijk heb je al veel plezier van je rijbewijs. Hartelijke groet, familie Doornenbal
5.0
Sanne
do 15 apr 2021

Goed gevoel bij de lessen van Otto

Eerst mijn theorie in 1x gehaald, dankzij de begeleiding van Enny.
Ontzettende fijne lessen gehad bij Otto. Nam de tijd en dat resulteerde dat ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald. Hij gaf het gevoel dat je het kon! Door zijn coaching zit ik nu zeker achter het stuur.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hallo Sanne, Dank je wel voor deze beoordeling. Fijn dat je zoveel profijt hebt van de opleiding. Daar doen wij het voor! Hartelijke groet, Enny & Otto
5.0
Famke
wo 25 nov 2020

Precies de juist manier van lesgeven!

Na een minder goede ervaring bij een andere rijschool, bij Doornenbal gekomen. Heb hier pas echt en zelfverzekerd leren rijden. Doornenbal weet wat hij doet en heeft bij mij precies de goede aanpak gekozen, heel tevreden!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Geert
wo 25 nov 2020

Alles in één keer!

Waren fijne lessen en gezellig en veel geleerd zeker een aanrader

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Thomas
ma 23 nov 2020

Topkwaliteit en nog gezellig ook!

Ik heb bijna 90 lessen bij Otto gehad, dus ik weet waar ik het over heb, als ik zeg dat hij een fantastische instructeur is. Dat kan ook bijna niet anders met zo'n staat van dienst. Heel rustig, systematisch, geduldig en bovendien altijd opgewekt, zodat ik steeds met veel plezier naar de lessen ging - ook als het even iets minder ging.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
R
ma 02 nov 2020

Uitstekend leren rijden met een relaxte sfeer

Meneer Doornenbal is een uitstekende leraar die alles goed uitlegt en al je vragen kan beantwoorden. Er is altijd ruimte voor discussie zowel over de rijles of andere dingen. Hierdoor ontstond altijd een aangename en relaxte sfeer. Hij neemt je stapsgewijs door de stof en begeleid je aan hand van jou tempo. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ook was hij soms wat strenger toen het moest, en terecht! Fouten maken mag en je krijgt geen 'straf', maar hij geeft duidelijk aan hoe het moet en dat hij weet dat jij het beter kan.

Ik ben in een keer geslaagd voor alle toesten (theorie, tussentijdse, praktijk). Jij kan dit ook bij Otto!

Er was ook altijd een goede afhandeling van de kosten, examens enzovoort.

Gewoon top!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Marita
do 27 aug 2020

Top rijschool!

Ik heb heel veel geleerd en ze hielpen me heel goed met alles! Heb enorm naar me zin gehad

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

4.0
René en Jay
do 13 aug 2020

goed

.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Josja
wo 12 aug 2020

leuk en leerzaam

goed en stapsgewijs het autorijden leren van iemand met veel ervaring.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Maarten
vr 03 jul 2020

Top rijschool

Ik heb altijd met plezier rijles gehad bij otto.
Het was altijd gezellig en je leerde ook veel door zijn vele ervaring in het vak.

Ik kan deze rijschool bij iedereen aan raden.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Hannah
wo 24 jun 2020

Altijd gezellig!

Otto leert je op een verantwoorde manier te rijden en maakt het gezellig in de auto. Niet rijden als een vlugge jonge meid, maar als een vlotte oude dame ;) en zo heeft hij nog wel meer handige, leuke tips voor in het verkeer.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Marvin
wo 27 nov 2019

Prima rijschool, goede uitleg.

Vele lessen gevolgd, zeer goede uitleg en een vriendelijke man.

Zeker te adviseren voor mensen die nog een rijschool zoeken.

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

4.0
Marjolein
za 23 nov 2019

Een prima rijschool!

Goede rijschool met veel ervaring!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

4.0
Merel
do 10 okt 2019

Met geduld, rust en gezelligheid goed en zorgvuldig les gehad!

Met geduld en zijn didactische kwaliteiten is Otto een super fijne rijinstructeur. Het was altijd gezellig en ik zal Otto missen nu ik mijn rijbewijs gehaald heb!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Erwin
wo 09 okt 2019

Top lessen

Ik heb vele lessen gehad bij Otto en die waren echt super

altijd gezellig in de auto soms wat grappen hij leerde je echt autorijden op een veilige manier. ging het even wat minder hield hij je scherp op 23 september mijn 1e rijexamen gehad en meteen geslaagd nogmaals super lessen gehad nu genieten van het rijbewijs! ik raad mensen zeker aan hier te gaan lessen :)

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Marieke
zo 28 jul 2019

Top!

Otto gaf goed les, was erg duidelijk en legde het uit als ik het niet goed snapte! Erg fijne rijschool! De lessen waren altijd heel gezellig!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Bas
do 25 jul 2019

Gezellig en leerzaaM

Elke keer net tijden was het weer leuk. Hij laat je erg snel zelf rijden en haalt het beste naar boven. Ik heb geboten van elke les en bij elke les merkte ik vooruitgang. Ik raad meneer Doornebal iedereen aan!

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/kwaliteit

Betrouwbaarheid

5.0
Casper Nieuwerf
za 22 jun 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool en veel persoonlijke aandacht! Ik ben super blij en heel erg bedankt!

5.0
Tessa van Schaik
do 11 apr 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldige rijschool met zeer goede begeleiding.

5.0
Emma
do 21 mrt 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

leerzame en gezellig lessen. Otto weet goed de lessen aan te passen op de leerling en heeft veel geduld als het even niet lukt.

5.0
Arjan Groenewegen
do 21 mrt 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen positieve ervaringen! Dankzij Otto eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen.

4.0
Bethine Kok
za 02 feb 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goed bedrijf. Ik heb met plezier bij jullie gelest. Het was altijd gezellig in de auto????. Echt een aanrader!

5.0
Jennifer Verkerk
wo 05 dec 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele gezellige rijlessen en legt alles goed uit.

4.0
Mariëlle Van de Hoef
wo 05 sep 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend fijne lessen gehad bij Otto. Altijd leuke gesprekken gehad en Otto geeft altijd goede adviezen. Bedankt voor de goede begeleiding en de fijne tijd!

5.0
Richard van Keulen
do 19 jul 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne en deskundige lessen

5.0
Jos van der Kreeft
do 19 jul 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rijlessen waren altijd leuk en leerzaam. Otto houdt altijd goed rekening met zijn leerling en legt goed uit wat de leerling verkeerd deed.

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hallo Minke, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Stellen wij bijzonder op prijs. Wij wensen je veel plezier met/van je rijbewijs.
4.0
anoniem
wo 09 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rijlessen zijn leerzaam en gezellig!

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wij wensen je veel plezier van de opleiding die je hebt genoten.
4.0
Erin Stekelenburg
di 08 mei 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijn

Reactie Autorijschool O.J. Doornenbal
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij hopen dat je veel plezier hebt van de rijopleiding die je hebt genoten. Hartelijke groet, Otto Doornenbal.
4.0
Dianne van Amerongen
za 06 jan 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een super rijschool!! In 1x mijn rijexamen gehaald :D

5.0
Glenn Reverda
do 30 nov 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Naast dat Otto een hele goede en aardige instructeur is, wil hijzelf ook dat jij je examen haalt. Iets wat je niet bij elke rijschool zal tegenkomen.

4.0
Anneke Oudhof
do 20 jul 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goede rijschool. Ik heb veel geleerd van Otto, hij weet waar hij over praat. Altijd naar mijn zin gehad met de lessen!

5.0
Elvira Kroon
do 20 jul 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

Otto is een gezellige, vriendelijke man met een hoop geduld en wijsheid. Eerder bij drie andere rijscholen gelest, maar bij Otto wel in 1x geslaagd. Otto is een aanrader, ook voor mensen met faalangst of die weer een opfriscursus nodig hebben.

5.0
Teunis-jan van Asselt
wo 03 mei 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen, dankzij Otto! Ik heb een superfijne tijd gehad met leuke en leerzame lessen en als je dus nog twijfelt over rijschool: Kies voor Autorijschool Doornenbal!

5.0
Thymen van Schaik
za 08 apr 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik in 1 keer geslaagd ben heb ik heel veel mooie tijden in mijn gehad met mijn instructeur!!! Helaas moest ik op 6 april 2017 afscheid nemen van Otto en de lesauto???? Ik heb in die tijd heel veel geleerd en ik ben hem en mijn ouders echt dankbaar voor!!!

5.0
Bart van Beerschoten
do 05 jan 2017

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een zeer goede ervaring met autorijschool Doornenbal. Bij Otto leer je op een leerzame maar leuke manier autorijden. Otto past bij elke leerling een andere manier van lesgeven toe en kijkt daarbij wat de leerling fijn vindt en wat hij nodig heeft. Autorijschool Doornenbal is een echte aanrader!

5.0
Vincent van \'t Land
wo 28 dec 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positieve ervaring. Rijles van de heer Doornenbal is zowel leuk als heel leerzaam. De manier waarop hij kennis en kunde over weet te brengen is zeer prettig en getuigt van veel ervaring. Situaties worden duidelijk uitgelegd, met geduld, veel inzicht en eindeloze vakkennis. Een klasse apart.

5.0
W De boer
vr 16 dec 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik na een aantal keer zakken veranderd ben van rijschool en naar doornenbal ben gegaan, daar geslaagd in 1 keer. Goede lessen gekregen waardoor ik veel geleerd heb en veilig kan autorijden. Ik beveel dit iedereen aan, je krijgt er iets moois voor terug!

5.0
Ido Roepman
wo 07 dec 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd hele leuke en leerzame rijles gehad!

5.0
Nick Schulten
ma 26 sep 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ik bij dit bedrijf heb mee gemaakt hebt is dat je het gewoon gezellig kan hebben terwijl je leert, dit is prettig omdat je ontspannen achter het stuur kan zitten en goed kan focussen op wat je moet doen. daarnaast vind ik dat je er snel veel van opsteekt en je aan het eind van de rit je praktijk examen in een keer kan halen.

5.0
Tim
vr 22 jul 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van faalangst tot eigenwijs, bij Otto haal je je rijbewijs :) Rijschool Doornenbal is een zeer goede rijschool. Minstens 10 jaar ouder dan de gemiddelde leerling wilde ik mijn rijbewijs halen. Uiteindelijk een selectie van drie rijscholen, in de buurt van Utrecht, gemaakt. Hierbij gelet op reviews, slagingspercentage en prijs. Na een tegenvallende proefles bij een andere rijschool kwam ik bij Otto Doornenbal uit en ben heel blij dat ik geswitcht ben. Otto is didactisch erg sterk. Hij heeft door met wat voor persoon hij te maken heeft en past daar zijn lessen op aan. Het is een intelligente man die met rust, kennis en humor je de vaardigheden van het rijden bijbrengt. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs, zonder veel tegenslag, in één keer gehaald.

5.0
Annemarie Copier
di 19 jul 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede autorijschool die de tijd voor je neemt en je goede uitleg geeft. En goed voorbereid op het examen!

4.0
Aliëlle Rijkse
di 19 jul 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijlessen gevolgd en vervolgens afgereden bij het CBR en dankzij Otto in één keer mogen slagen!!

5.0
Gerlinde Landwaart
vr 15 jul 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dit een ontzettende fijne autorijschool! Ze hebben super veel geduld en worden nooit boos als je dezelfde fouten achter elkaar maakt. Aan het eind worden ze wat strenger maar dat is juist nodig voor een goed eindresultaat! Bedankt Otto!!

5.0
Redmar Verboom
ma 11 jul 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autorijschool Doornenbal is mij zeer goed bevallen. Zowel de rijlessen als alle communicatie er omheen zijn zeer goed geregeld. Ik heb dan ook in 1 keer mijn rijbewijs weten te halen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede rijschool.

4.0
Rianne Mulder
wo 01 jun 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring was helemaal goed! Ik had eerst helemaal geen zin om te lessen maar Otto heeft met zijn geduld mij enthousiast en bekwaam gemaakt.

5.0
Iris Vrijsen
wo 20 jan 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede lessen, deskundige instructeur die kijkt naar de persoon die hij lesgeeft en wat voor die persoon het beste werkt. Hij zorgt ervoor dat je je prettig voelt, is professioneel maar zorgt ook altijd voor ontspanning en humor in de auto. Ik raad Autorijschool O.J. Doornenbal heel erg aan.

5.0
Jerwin Kooi
di 19 jan 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne en gezellig uren in de lesauto gemaakt. Altijd erg handig dat de moeilijke situaties duidelijk worden uitgelegd en herhaald werden tot ik het goed snapte.

5.0
Paul Hoeksema
wo 16 sep 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring gehad bij Autorijschool Doornenbal. Zeer goede uitleg gehad, kundig advies en een goede voorbereiding gehad op het rijexamen. Dit in combinatie met zeer veel ervaring en gezelligheid maakt het een toprijschool.

5.0
Johan van Ginkel
ma 13 jul 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Otto leer je op een prettige manier, goed rijden!

5.0
Joost van Vliet
do 09 jul 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend fijne lessen en veel persoonlijke aandacht, waardoor je met zelfvertrouwen de weg op kan!

4.0
dirk-jan oudhof
za 23 mei 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed

5.0
Aram Meijer
zo 22 mrt 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele leuke en toch leerzame tijd gehad tijdens de lessen met Doornenbal. Het is een hele vriendelijke en geduldige rij-instructeur. Dit is belangrijk want het kwam nog wel eens voor dat niet alles even goed verliep. Er werd dan meer tijd voor genomen en een paar keer herhaald. Verder krijg je het altijd te horen als iets niet zo goed ging met daar gelijk bij hoe het wel hoort. Buiten de goede lessen, kan je ook hard lachen met meneer Doornenbal. Voor mij was dit de ideale rijschool!!! Groetjes

4.0
Boris Deen
vr 06 mrt 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een leuke en leerzame tijd met Otto gehad. Iedere les was gezellig met Otto terwijl die wel ervoor zorgt dat je veel leert en dat je blijft focussen, dat maakt het rijden een stuk makkelijker. Otto bedankt voor de leuke tijd en succes verder Groeten Boris Deen

5.0
Akke H
za 31 jan 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was al een tijdje opzoek naar een auto rijschool. Na een proefles te hebben gedaan had ik direct besloten dat deze rijschool bij mij paste. De lessen waren heel fijn en er werd rustig aandacht besteed aan de belangrijke onderdelen van het autorijden. Het contact met de rijschool was heel prettig en er was altijd een persoonlijke en meehelpende sfeer. Ik rijd nu zelfverzekerd rond en denk met plezier terug aan de gezellige lessen.

Autorijschool O.J. Doornenbal is vanaf di 07 sep 2021 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Autorijschool O.J. Doornenbal
5/5
59 oordelen
Beoordelingen
5
46
4
13
3
0
2
0
1
0
Over Autorijschool O.J. Doornenbal

Begin 1963 begon ik met de autorijschool. In een aantal jaren heb ik de bevoegdheden behaald voor het geven van alle categorieën rijopleidingen. Na verloop van jaren ben ik me volledig gaan toeleggen op de categorie B. Mijn motto is, was en blijft: kwalitatief goede opleiding geven door zelf altijd up-todate te blijven.

https://autorijschooldoornenbal.nl/