Bedankt voor je oordeel!

Asselman Montage

te Delft Geef jouw oordeel over Asselman Montage
5.0
Ilja
vr 17 dec 2021

Mark is een echte vakman!

Onze keuken was geplaatst door een andere partij, echter totaal niet naar onze zin. Mark en zijn team hebben dit gelukkig kunnen herstellen, helemaal naar tevredenheid.
Asselman montage komt zijn afspraken na, heeft veel ervaring en oog voor detail.
Ik zou Asselman montage zeker aanbevelen! Echt vakmannen!

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Verschoor
wo 01 dec 2021

Zeer professioneel

Mark en collega hebben onze keuken is superstrak en netjes geplaatst. Mark is echt een vakman! Werkt netjes, heeft oog voor detail en denkt in oplossingen en met je mee. Mark is zeer professioneel en vakkundig.

Heel blij met het eindresultaat!

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Brigitte
di 09 nov 2021

Vakmanschap super tevreden

Onze keuken is geplaatst door Mark. Een vakman die meedenkt en zo ontzettend netjes werkt
Elke dag na het werken alles netjes opruimt.
Netjes en secuur werkt. Heel prettig in de omgang
Ik kan geen betere vakman bedenken
Top vakman wij zijn uiterst tevreden over het geleverde werk en de prettige wijze waarop Mark zijn werk uitvoert.

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Andre
do 04 nov 2021

Onze keuken is vakkundig opgeleverd door Mark van Asselmanmontage

Mark werkt zeer nauwkeurig en professioneel
Na mijn mening een van de Beste keukenmonteur van nederland
Mijn keuken is Top afgeleverd en ben zeer tervreden hierover.

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Bert
do 07 okt 2021

Geweldige keuken bouwer

Mark bedankt voor het super opbouwen van onze keuken wat een kwaliteit lever jij als persoon en als bedrijf. Vooraf goed aangeven hoe de keuken gezet gaat worden, en ook de afwerking is geweldig. Super bedankt en hoop dat je nog vele mooie keuken mag zetten. Bedankt bert en carla

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Ingrid
di 05 okt 2021
Geverifieerde beoordeling

Erg blij met mijn nieuwe keuken!

Het resultaat getuigt van vakmanschap. Mark is klantgericht, werkt efficiënt en denkt in oplossingen. Ik zou mark aan iedereen aanraden die op zoek is naar kwaliteit en vakkundigheid.

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Lotte
di 05 okt 2021
Geverifieerde beoordeling

Onze keuken is geplaatst door Asselman Montage

Buiten dat Mark heel prettig is in de omgang, is hij ook professioneel en denkt hij met je mee. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Mark werkt nauwkeurig, netjes en heeft oog voor de details. Wij zijn heel blij met het werk van Asselman Montage; de keuken is super geplaatst!

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

5.0
Babette
di 05 okt 2021

Mark was voor ons de stabiele factor in de verbouwing

Een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven is een verbouwing/ verhuizing. Mark was voor ons de stabiele factor in de verbouwing die ons volledig ontzorgde en met kennis van zaken onze keuken snel plaatste. Daarna in de nazorg ook, alles wat nog nodig was heeft hij snel opgelost. Daarnaast is hij gewoon een erg prettig mens!

Vakmanschap

Kwaliteit

Service / Communicatie

Asselman Montage is vanaf ma 04 okt 2021 aangesloten bij Klantenoordelen
Algemene waardering Asselman Montage
5/5
8 oordelen
Beoordelingen
5
8
4
0
3
0
2
0
1
0
Over Asselman Montage

Asselman Montage is een bedrijf specifiek voor het monteren van uw nieuwe keuken tot het uitvoeren van een compleet verbouwingsplan ten behoeve van de keuken.

https://asselmanmontage.nl/